Šta je novo?

Starcraft 2 -Heart Of The Swarm (HOTS)

Ma ja od kako sam uzeo WoL (sa parama zarađenim na D3) igrao sa samo Arcade što moram priznati da je jako lepo i funkcionalno odrađeno.
A za ponovni prelaz kampanje nema vremena, mozda jednom pređem.

Tj. igrao i 2v2 sa drugom, ali i to slabo.

Ovo sa dodatkom nove rase bi moglo da funkcioniše jedino kad bi se nova rasa dodala u single player, u multiplayer dodavati novu rasu nema nikakvog smisla. Balans bi bio uništen.

Arcade jos nazalost nije ni blizu onome sto je imao Starcraft 1 i Warcraft 3 sto se tice custom mapa. Ovaj closed sistem ih ubija u pojam. Warcraftiii.net su imali oko milion-dva korisnika registrovanih na forumu/delu gde su bile custom mape, daleko popularnije.

Vidis to nisam znao, bilo kako bilo engine ima veci potencijal za custom mape.

:D Sad sam alo citao kako da sredim HotS da radi offline kampanja.
Mada ima dosta cimanja, posto imam D3 jos pred ne bi da zeznem registry pa posle mi zeza D3.
Jos vidim da je ovo upustvo za Starter verziju tj. one koji nemaju WoL org, pa bi morao i da se cimam sa novim bnet. nalogom bilo kako bilo za sada me mrzi da se zezam.

Pre bi im dao kintu za digital verziju, ali ako kazete da je prica MNOGO lošija od WoL priče (koja je bila onako) onda neću :d.

Od epske price u kecu zavrsili su na ljubavnoj limunadi/melodrami. Pogotovo su od protosa napravili metroseksualce.

Drugari, odem ja danas na ladder (inače sam bio top gold u WoL-u), i odigram 5 placement partija, 2 pobedim i 3 izgubim (sve protiv gold igrača, nijedan meč sa nižim, niti sa višim). Stavio on mene u silver, kad tamo ljudi koji ovu igru igraju mnogo bolje nego ja (diamond WoL igrači), pregazili su me kao što i naslućujete... Moj 1rax expo ne radi nikako :d, izgleda da nešto nije u redu sa ligama. :)

Drugari, odem ja danas na ladder (inače sam bio top gold u WoL-u), i odigram 5 placement partija, 2 pobedim i 3 izgubim (sve protiv gold igrača, nijedan meč sa nižim, niti sa višim). Stavio on mene u silver, kad tamo ljudi koji ovu igru igraju mnogo bolje nego ja (diamond WoL igrači), pregazili su me kao što i naslućujete... Moj 1rax expo ne radi nikako :d, izgleda da nešto nije u redu sa ligama. :)

Izgleda da si zarđao :)

Još uveliko traje placement i dok se stvari ne stabizuju biće svakakvih matchup-a. Pitanje je koliko ima i smurf account-a.

Ma nisam zarđao, igrao sam ja skoro do izlaska HotS-a Wol, ali ovi ljudi imaju takav micro i decision making da to nije realno, vide moj early expo i to je kraj za mene.

Uvek mozes da okacis replay ako hoces da ti ljudi sude. :p

Ne hvala. :) Versus u kojoj si ti ligi? Ako si negde blizu mene mozemo ponekad odigrati po koju partiju.

Nisam igrao 1v1 minimalno pola godine, uglavnom sam stagnirao u Platini. Vise imam 2v2 odigranih, tu je bila Master liga samo sto nazalost to nema nikakve veze sa skillom u 1v1. :p Pocecu ponovo igrati kad prodje ispitni rok, pa mozemo tad odigrati nekoliko partija. Mozes me dodati:

starcraft://profile/2/4549697756171599872

EDIT: Joinaj i srbija kanal u igri, ako zelis. Uvek bude ljudi.

Poslednja izmena:
odlican MLG winter za sada, u petak je krenuo lagano, sinoc/nocas gomila odlicnih meceva, danas je finalni dan.

Flash me ubedio da ponovo igram Terrane. :p Tj. overpowered medivacs. Steta samo sto su 95% igara onesided. Jedino Rain protiv jjakji i Life protiv Polta je bilo neizvesno.

EDIT: I Zerg ponovo postao najnezgodnija rasa da se igra.

Poslednja izmena:
Mislim da je medivac boost kul ideja, ali trebalo bi trebao da ima energy cost, dovodio bi do mnogo interesantnijih situacija a i ne bi bio OP kao što deluje trenutno. Mada opet, i druge rase su dobile dosta novih alata protiv dropova, treba sačekati još malo da se vidi kako se razvija situacija.

Poslednja izmena:
MLG odličan. Danas će tek biti ludilo. 3 TvP i TvZ. Naravno sve Korejanci. Dropovi su OP. Moraće nerfovati Medivac nekako.

Ne znam da li ste gledali game od sat i dvadeset minuta gde je Bomber nukovao svoju celu armiju. :) Ko nije nek pogleda u VODs, mislim da je game 3 u pitanju Bomber vs Goswser.

takodje i partija br.2 gde ispaljuje seeker rakete na medivace i tako unistava zerga :)

Ja sta god da radim u WoT uvek sam sa Terranima isao na 3rax pa push, pa tek onda exp. Najvise mrzim kad cekam previse i onda me docekaju tenkovi ili DT, tu je obicno kraj.
Nego sad tenkovi ne traze siege research, tako da cu se okrenuti malo drugacijoj taktici za MP. Takodje sam skroz zaboravio za taj boost fazon sa medvacom, cool fora. Jos kad bi prokleti Thor bio brzi to bi bilo fenomenalno. Znas kad ces stici rulju mutaliska koja ti kruzi oko 2 baze sa thorom, nikad. :D

Nego ne znam zasto mi puca igra u kampanji, nije mi se to desavalo u MP, a imao sam skoro preko 300 meceva.
Jel ima neko ovaj problem sa HOTS?

Poslednja izmena:
Gleda li neko MLG danas? Kako je MC objasnio kako se igra sa protosima, i posle neka *****ju da su protosi najslabiji.

Što kaže kada su ga pitali kako to igra tako dobro: I play HotS protos, everybody else WoL protoss or terrans or zergs, that's why I win

MLG Dallas kida, HotS će izgleda biti za SC2 ono što je BW bio za kec. Fantastične partije danas. ST_Life je četvrta rasa, magično je gledati kako klinac igra.

auuu gledam sad Flash vs Innovation, game 3, ludacka partija :)

Flash: mashina. :) Jos samo Jaedong da se vrati u formu i da nastave da caruju.

Glupača, svuda ih ima.

Inače nadam se da će MC osvojiti, iako Flash nije normalan.

Haha, nemoj tako. Vidis i da sa kombinacijom njene odece pokusavaju jos vise da popularizuju SC2. :p Zaboravio sam koji je to bio turnir, da li NASL ili nesto drugo, gde su imali onu plavusu koja je radila neke vezbe tokom pauza i sl. Jos malo pa ce SC2 postati kao boks sa devojkama u bikiniju sa "Match 1 out of 3" natpisima.

ova Ana je inace zena Incontrola (ovaj nagruvani komentator) :D
cak se i u SC2 dobija posao preko veze

Dobro je pa su Koreanci totalno odsečeni i operisani od ženskog roda.

Eto zašto svi ostali ispadaju pre polu-finala :D

ova Ana je inace zena Incontrola (ovaj nagruvani komentator) :D
cak se i u SC2 dobija posao preko veze

Pre ce biti da je Incontrol dobio posao preko veze posto je sve losiji i losiji igrac kako vreme prolazi. :) A Anna je inace poznatija kao misica, pa se i zna zbog cega je dobila posao.

Što ste napali na Anu. Ona više vremena provodi u SC2 okruženju nego svi mi zajedno. Trenutno je u organizaciji EG tima kao i iNcontroL.

Ha ha Life 6 pool :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno