Šta je novo?

Alcatel OT-997

Može li mala pomoć? Moja supruga ima ovaj telefon i ne mogu nikako da namestim sliku pozivaoca. Postavim ja sliku ali se ne prikazuje kada neko zove i kada ona hoće da pozove, samo prazan ekran a slika postoji u kontakte. Probao sam sa raznim widgetima ali stvaraju problem, naime, kada se javiš ima slike preko celog ekrana ali i dalje se čuje melodija i nemože da se odgovori. Ne znam da li sam objasnio kako treba. Inače telefon je za svaku pohvalu.
Ako neko ima savet, hvala.
Pozdrav
Ovako druze netrebaju ti nikakvi wigeti niti programi sa Google Play-a.
Prvo svi kontakti moraju da se nalaze u telefoni ne u sim kartici,ili makar oni na koje hoces da stavljas sliku.
Drugo ,odes na sliku u galeriji ,odaberes sliku za kontakt,u gornjem desnom uglu videces tri tackice,kliknes na njih i odaberes -set picture as- pa opet odaberes -Contact photo-
Trece odaberes kontak koji zelis i,napravis koliko slike hoces da se vidi ,kliknes na croup i to ti je to slika postavljena u kontak.
Radi tako imam par slika dragih ljudi kad me zovu....POZZ

Postupio sam tako i slika jeste ta u imeniku, ali kada je pozovem, opet nema slike, nego samo ime i broj. Ja imam Sony xperia s i tako sam uradio i sve radi OK. Ali kod nje ne radi.

Može li mala pomoć? Moja supruga ima ovaj telefon i ne mogu nikako da namestim sliku pozivaoca. Postavim ja sliku ali se ne prikazuje kada neko zove i kada ona hoće da pozove, samo prazan ekran a slika postoji u kontakte. Probao sam sa raznim widgetima ali stvaraju problem, naime, kada se javiš ima slike preko celog ekrana ali i dalje se čuje melodija i nemože da se odgovori. Ne znam da li sam objasnio kako treba. Inače telefon je za svaku pohvalu.
Ako neko ima savet, hvala.
Pozdrav
Mislim da je bolje da se slika ne prikazuje kad je neko zove.Npr sedi u nekom društvu ,zazvoni telefon i svi vide ko je zove..naravno ovo bi tebi odgovaralo tj video bi uvek ko je zove ;).Šalim se malo ne zameri.Prvo obriši sve programe koje si nstalirao zbog tvog problema,restaruj fon,pa onda sihronizuj kontakte sa gmail naloga.Naravno prvo ćes ubaciti sliku i kontakte na taj nalog na kompu.

Molim vas da mi neko kaze ima li fabricki Touch pal, znaci tastatura normalna a ne qwerty i zanima me je l postoje podesavanja za VIP mrezu? I jos ako bi mi ga neko prodao sa garancijom bilo bi VRH........A ako takvih nema, gde da ga kupim, inace iz Cacka sam...ovde ga ima za 180 evra, al 6 meseci garancija, a u Bg 24 meseca...je l sigurno da ga kupim u radnjama, je l nije to skinuto sa neke mreze ili sta vec i je l ima engleski u njemu ili samo taj nemacki :D...

Poslednja izmena:
Molim vas da mi neko kaze ima li fabricki Touch pal, znaci tastatura normalna a ne qwerty i zanima me je l postoje podesavanja za VIP mrezu? I jos ako bi mi ga neko prodao sa garancijom bilo bi VRH........A ako takvih nema, gde da ga kupim, inace iz Cacka sam...ovde ga ima za 180 evra, al 6 meseci garancija, a u Bg 24 meseca...je l sigurno da ga kupim u radnjama, je l nije to skinuto sa neke mreze ili sta vec i je l ima engleski u njemu ili samo taj nemacki :D...

Što se tiče tastature ako ti ne odgovara, skineš s' neta neku bolju instaliraš i voziš. Naravno da postoje i manuelna i automatska podešavanja za sve mreže ( ili da je na vip zaključan ili da je simfree, ako već tražiš da je Vip).
To što šabani daju garanciju 6 meseci , batali to.
Engleski je standard svuda, ne vidim zašto ga ne bi bilo?! Jedino da je sa neke mreže skinut....
A to gde da ga kupiš na sigurno, e to ti ne mogu pomoći.

Poslednja izmena:
Je l moze jos neko da da neki savet gde da ga kupim u Bg/u?

Poslednja izmena:
Tvoje reci: "Ma sta ce ti root, ovo je stock android, mozes sve da radis i obrises bloat" :p

Ahahah :D
Par njih je i na bateriju kukalo posle updatea

Tvoje reci: "Ma sta ce ti root, ovo je stock android, mozes sve da radis i obrises bloat" :p
Hahaha a jesam to rekao ali za tvoju devojku
A meni treba zbog Nova lachera i 220PPi
U pravu je Vojkan par njih se zalilo i na bateriju posle updata.Najbolje da sacekamo malo da vidimo kakva su njihova iskustva sa updatom.

Gago,ovaj ili 992d neces da omasis

Kazem jer sam i jedan i drugi imao,i maltene nema razlike u radu,osim sto je 997 malo veci,pa ne znam koliko bi tebi to vise odgovaralo

Poslednja izmena:
Bolji je 997D zbog onih onscreen tastera od 992d... Ovi softkeys mi ne ulivaju poverenje kod 992d...

Evo moja devojka kaze da se brzo prilagodila na veci ekran, iako je mislila da bi joj oko 3.2" odgovaralo... Mnogo lakse je kucati...

I giga rama bre, najbitnija stvar.
A jel se navikla devojka da koristi tel bez mikrofona :D

Dobio sam novi telefon posle 2 dana kada sam vratio :)

E ja vas smaram, al je l moze neko da mi da naziv app sa marketa gde je tastatura normalna, kao na starim telefonima...skinula sam gomilu tastatura i nema i nema sve su qwerty ili neke cudne :D

I da, ja bih crvene boje :D

smart keyboard pro....lako ces u pretrazi naci pro verziju. Lako se namesta,a prilikom skidanja teme za nju,imas crvene boje,kao i roze ;)

E ja vas smaram, al je l moze neko da mi da naziv app sa marketa gde je tastatura normalna, kao na starim telefonima...skinula sam gomilu tastatura i nema i nema sve su qwerty ili neke cudne :D

I da, ja bih crvene boje :D
Ne smaras ago rado cemo ti pomoci sto budemo mogli :)

smart keyboard pro sam skinula, al u podesavanjima nema da izgleda normalno opet sam dobila qwerty...isla sam na podesavanje tipkovnice i oznacila smart keyboard ..al nema :/..Ima li tu neko posebno podesavanje....ovo sad namestam drugarici na nekoj motoroli motoluxe, Gospode stvarno smo frustrirane sa ovom tastaturom :D......I ne mogu da shvatim zasto proizvodjaci ne stave i tu tastaturu, ja sam imala na LG Hub/u....I izgubila gaaaaaaaaa :(....

Hehhe i to sto sam devojka ne znaci da volim roze, sta vise ne podnosim hehehhe :D .....

Moja greska ja skinula super keyboard, a ova smart vidim da je trial :/.a pro se izgleda placa ..sta cu sad...mada nisam je jos ni probala

Poslednja izmena:
pogledaj malo bolje u podesavanjima za tastaturu ima to...ja upravo tu koristim,sa t9 podesavanja,upravo onu koju trazis...jedna tipka tri slova sto ima

Poslednja izmena:
pogledaj malo bolje u podesavanjima za tastaturu ima to...ja upravo tu koristim,sa t9 podesavanja,upravo onu koju trazis...jedna tipka tri slova sto ima

Skinula sam tu app i podesila T9 i na ovoj motoroli se nista ne menja i dalje qwerty...:/...Boze nadam se da nece i na mom alcatelu buducem biti ovako tesko to podesiti :/....Jesi li ti kupio tu app ili samo najnormalnije skinuo....Meni pise da je to trial verzija od pro i mozda samim tim nisam dobila sve sto pro nudi, odnosno tu staru tastaturu :/ USPELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAR SIIIIIIIIIIIIIIIIIII hvala ti puno, nece valjda ova trial verzija da ispari a?

Poslednja izmena:

Skinula sam tu app i podesila T9 i na ovoj motoroli se nista ne menja i dalje qwerty...:/...Boze nadam se da nece i na mom alcatelu buducem biti ovako tesko to podesiti :/....Jesi li ti kupio tu app ili samo najnormalnije skinuo....Meni pise da je to trial verzija od pro i mozda samim tim nisam dobila sve sto pro nudi, odnosno tu staru tastaturu :/ USPELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CAR SIIIIIIIIIIIIIIIIIII hvala ti puno, nece valjda ova trial verzija da ispari a?
Nece ispariti nebrini se, kad dobijes Alcatel 997D pokazacemo ti kako da skines i instaliras PRO verziju ;)

Nece ispariti nebrini se, kad dobijes Alcatel 997D pokazacemo ti kako da skines i instaliras PRO verziju ;)

Hehheh vaziiiiiiiiiiiii videcu da sutra porucim alcatel :)....samo sta cemo mi svi raditi ako nam crkne ne daj boze baterija ili nesto, gde cemo to posle nalaziti za alcatel......sad vec necete verovati sta ja sve pitam :D

Kupi ti jos jedan za delove, za svaki slucaj :D

Je l' zna neko da li se negde u NSu moze naci 997D? Naravno mislim na male radnje posto se legalno nalazi samo 997, a ne bih ni da im dam 27.000 din. :)
Kontam ako ga ne nadjem u NSu da ga porucim preko Logic Shopa, ali bih ipak vise voleo licno da ga negde pokupim, pa ako znate neku radnjicu koja ga ima... :)

Mislim da je zabranjena reklama firme neke na ovom forumu.

Imas pm sa firmom koja ga ima u ponudi

Moze li na ovom tel da se video zapis snima u mp4, a ne 3gp ?
Ako moze, kako??

Vrh Dno