Nijedan program koji moze da se ubaci za cameru ne moze biti bolji od stock kamere,ma koliko god se mi zavaravali.
Ako ti vise odgovara mp4,snimi u 3gp,pa posle ga konvertuj u mp4 i to je to
Pa ne tera te niko puškom da uzimaš ovaj telefon.I Lg ima trash kameru(činimi se da si Hub izgubila?).U prevodu losa...eeeee steta....al dobro sta da se radi :/
U prevodu losa...eeeee steta....al dobro sta da se radi :/
znači da je prejaka JPG kompresija i da slike iz stock aplikacije budu 600 700 800kb kako god podešavao (podešavala) sharpness contrast i ostale parametre o kojima se priča
Super mini reveiw moj druzze po LG mukama,exstra sto si mogao da ga uporedis sa RHD i GNexsomKupio telefon seji, 3ned star, sa mt:s-a, u perfektnom stanju, beli. Vrlo je lep.
Cackao sam ga malo, pored mog RHD-a. Kratak zakljucak: nije bas "Koliko para, toliko mjuzike", ali blizu je.
Ekran: bela super, crna smesna. Amoled sam zavoleo (ranije mi IPS bio omiljeni tip ekrana), mada mi nije neophodnost, ali ova crna na OT997 je bas slaba. Aem toga je ok, vidi se slabija rezolucija, ali nije to neki minus, za mene bar. Osvetljenost je super.
Izrada: odlicna. Vrlo dobar grip. Jedino je bezel oko ekrana povelik, pa i telefon - za mozda mm je kraci od mog RHD-a, a cak i siri..!
Rad/softver: ima laga tu i tamo, ali lepo radi fon. Da se razumemo - ne kao RHD, od Gnexa bas daleko, ali u liniji sa O2X, ili bolje! Sve u svemu, korektno za 95% korisnika. I zaista, skoro je stock okruzenje, samo su neke ikonice zamenjene, ima malo bloata, i ubacen je super power widget u notification drop-down. Lepo odradjeno.
Za ove pare - telefon je def. best buy, imajucu u vidu koliko je future prone, zbog hardvera, i izrade.
probaj "war pinball hd"Pozdrav braćo po alkici.
Da li ste probali Zen pinball HD na našem fonu?
Radi perfektno,a koliko vidim dosta je zahtevna,
baš me je oduševila ta činjenica da može da pogura i najnovije zahtevnije naslove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari