Šta je novo?

Alcatel OT-997

Porucih danas pre podne OT-997D. Stize mi sutra u toku pre podneva pa cu i ja da iznesem utiske. :D

Super i bas lepo vidim da se nasa Alcatel 997 i 997D zajednica bas lepo i rapidno prosiruje :D
Polako Alkatel i zasluzuje sve vise paznje. Pogledaj samo najavljene uredjaje... OT Idol Ultra ili OT Scribe X! Odlicne masine, a bice dosta jeftiniji od konkurencije :)

Dodas 150 eura i kupis Galaxy Nexus za 330 nov. A vredi i jedan i drugi tih para.

Dodas 150 eura i kupis Galaxy Nexus za 330 nov. A vredi i jedan i drugi tih para.
Kako kome... ja ga ne bih platio vise od 280e max. Imao sam jakih i skupih telefona do sada (Evo 3D, Sensation XE, Motorola RAZR ...) i shvatio sam da ni jedan od njih nije vredeo tih para. Sto se tice samog GNex-a smeta mi najvise jedna stvar i zbog toga ga nikad nisam uzeo - nema j***** slot za SD karticu!

Iskreno EVO 3D, Sensation i Motorola RAZR jesu bili top klasa, nisu bas radili kako Bog zapoveda, ali zato ih je sve zaebao GS2 i zato se prodalo 40 milki za 2 godine... Jedini telefon koji je vredeo para u odnosu na sve ostale tada dual core telefone, pa i sada...

Meni je tacno dosta 13GB na mom telefonu cak imam 1GB slobodno jos... 2 ROM-a, 4 Kernela, muzike, slika, 3-4 epizode od serije koju gledam... Mada verovatno da uzmem telefon koji nema slot, verovatno bi mi zafalilo :)

A i sve je jos bolje kad je GS2 dobio zvanicni JB... Za ove ne znam ni da li ce dobiti.

Poslednja izmena:
Ljudi jos jedno pitanje pa sutra da vidim da ga pazarim, citajuci sve i svasta i razne forume nasla sam da se dosta njih zali na wifi koji puca udaljavanjem od rutera kao i pucketanje u slusalici prilikom razgovora? Ima li neko takvih problema?

Meni ne pucketa ali malo slabije hvata wifi od nekih drugih telefona

Ljudi jos jedno pitanje pa sutra da vidim da ga pazarim, citajuci sve i svasta i razne forume nasla sam da se dosta njih zali na wifi koji puca udaljavanjem od rutera kao i pucketanje u slusalici prilikom razgovora? Ima li neko takvih problema?
Isti odgovor kao kod Vojkana,odlicno se cuje i bez smetnji,Wifi malo slabiji nago na mom proslom telefonu LG O3D.

Moguće da pod pucketanjem misle na probijanje zvučnika, jer je prilično glasan na max, ja ga uglavnom držim smanjenog za par podeoka

Polako Alkatel i zasluzuje sve vise paznje. Pogledaj samo najavljene uredjaje... OT Idol Ultra ili OT Scribe X! Odlicne masine, a bice dosta jeftiniji od konkurencije :)
Neće druže da bude jeftiniji,kada ih budu izbacili na tržište.Najavljivana cena za "OT Idol Ultra" je min. 350-400 evrića(što je mnogo za onaj smešan hardwer),a "OT Scribe X" je već high-end telefon...:d

Poslednja izmena:
Stigao oko 11h Alcatel One F'ing touch 997D! :D
1. Najlepsi tel. koji sam do sada posedovao!
2. WiFi hvata kroz dva zida sa skoro full signalom
3. Zvuk pri razgovoru je jasan i glasan, preko obe kartice i sa oba operatera koja koristim (vip i telenor)

Piskaram jos kad ga u potpunosti ugnjavim! :D

Je l' beli? :)

Beli sto sam uzeo sestri neki dan je prosto prelep.

Instalirao sam Shadowgun za tegra 2 i powerVR procesore i radi, nevjerovatna je grafika... Naprosto sam fasciniran. Takođe, igram i Ovaj deadzone, pa me zanima postoji li slična mulitplayer igra, a naravno da je free to play ili se može igrati, a da može na ovaj telefon?

Drugo, čudno mi je da SG radi sa sve šejderima i ne znam ti ja kakvim svjetlosnim efektima a da je na Subway surf frame rate loš posle updata..

Imam mob paket sa dosta internet protoka i hteo bih da ga koristim i na kompu, odnosno kao modem. Već sam probao preko USB tethering i ide odlično, ali bi mi wi-fi bio praktičniji. Tek treba da kupim usb wi-fi adapter za komp.
Pa da vas pitam da li je neko probao ozbiljnije wi-fi hotspot? Da li je ok protok i da li može da bude aktivan par sati, naravno uz pomoć punjača. Bitno mi je da je stabilna veza i da ne usporava maksimalni protok koji se može dobiti preko mreže.

Pa da vas pitam da li je neko probao ozbiljnije wi-fi hotspot? Da li je ok protok i da li može da bude aktivan par sati, naravno uz pomoć punjača. Bitno mi je da je stabilna veza i da ne usporava maksimalni protok koji se može dobiti preko mreže.
Danas imam nekih problema sa netom kod kuce pa sam vec par sati povezan sa mojim Ubuntu Laptopom na Vipov net preko hotspota sa 997D (imam 3GB neta u paketu :D). Odlicno radi i nije mi veza pukla ni jednom, a speedtest kaze:
2498016545.png

P.S. Telefon je oko 2.5m od laptopa... ako i to ista znaci.

Poslednja izmena:

Ja zadovoljan. :)

Odlično, sad samo da kupim wi-fi adapter i da pretvorim mob u modem.
Hvala na odgovoru! :)

Evo jedne slicice vaseg telefoncica :) Za sve one koji misle da je "ruzan"

afterfocus1360520275276.jpg

Meni Viber nije radio ni na G300, zeni nesto zeza na Xperiji Ray, a poznanik ima problema sa njim na Htc ChaCha... Super radi dok ne pokusas da napravis poziv, ali meni je to i vise nego dovoljno posto vise volim da kuckam. :)

Već neko vreme je to poznato,to je zato sto je čipset MT6577 nov,koliko se secam da je neko pisao da je Viber kontaktiran i da ce sa novim updatom Vibera to ispraviti.
Gospodin Viber mi je lično javio da će taj problem da reši do Božića(samo nije naznačio do kog i da li je u pitanju katolički ili pravoslavni....Tako da nema zime.:bottle:

Gospodin Viber mi je lično javio da će taj problem da reši do Božića(samo nije naznačio do kog i da li je u pitanju katolički ili pravoslavni....Tako da nema zime.:bottle:

Valjda do Uskrsa?

Nazad
Vrh Dno