Šta je novo?

Alcatel OT-997

997D je jedan on boljih aparata koji sam imao, po pitanju svega...

Bukvalno nisam imao nijednu jedinu zamerku na aparat, jedan od retkih koji nije naisao na kritiku kod mene. Ikonice i sminkeraj ne racunam, to se da srediti. Toliko su ga dobro upeglali u Alcatelu, da mi je neverovatno kako dobro radi...

A LG, ok je ovaj L9, samo mi nije jasno sta ga zakitise aplikacijama ko da su djabe :d

Alcatel 997/D - GNEX za sitnu raju. :)

997D je jedan on boljih aparata koji sam imao, po pitanju svega...

Bukvalno nisam imao nijednu jedinu zamerku na aparat, jedan od retkih koji nije naisao na kritiku kod mene. Ikonice i sminkeraj ne racunam, to se da srediti. Toliko su ga dobro upeglali u Alcatelu, da mi je neverovatno kako dobro radi...

A LG, ok je ovaj L9, samo mi nije jasno sta ga zakitise aplikacijama ko da su djabe :d

Alcatel 997/D - GNEX za sitnu raju. :)
Hvala za savet,za Nova lancher i 220ppi bas izgleda exstra :)

Nema na cemu, 220 mu je prava merica, a Nova je zaista najbolji po meni, koristim ga na svakom fonu.

:wave:

@Jaza

Ode i Gnex, sad koristim Motorolu RAZR HD, dosla iz Kanade, slicna je situacija kao kod Alcatela - samo je UI malo nasminkan, a 4.1.2 JB je kao i kod Gnexa. :)

Ko ima 997D i ko je rutovao telefon nek mi se javi na pm, znaci D, ne obican 997

Moze i preko build.prop-a, ma moze dosta tweaks programa :)

Da li je proteklo sve bez problema prilikom menjanja, pošto se u komentarima te aplikacije dosta ljudi žali da menja premission build.prop-a?

Koja verzija Viber-a radi normalno (bez baga) na ovoj verziji cipseta MT6577?

Problem je taj da ja sagovornike cujem lepo,ali oni mene nikako,jedva da se ista razume

A sto postavljaš ista pitanja na nekoliko tema? Ajde skini poslednje 3 verzije, pa probaj, pa javi sta radi i mene zanima.

Ista pitanja u dve razlicite teme (tj teme,ciji telefoni su prakticno isti,gde pretpostavljam da za oba modela postoji isti problem)

Problem mi je bio hitan,jer sam veceras trebao taj poziv da obavim,pa sam stoga to uradio.

Inace ko bude isprobao ''pravu'' verziju Viber-a koja radi kako treba,neka napise tacnu verziju

Koristi skype za voip, radi odlično

Inace ko bude isprobao ''pravu'' verziju Viber-a koja radi kako treba,neka napise tacnu verziju

Pa mogao bi ti da nam javiš koja verzija radi, pošto tebi treba, a i nekome ako zatreba znaće koju da skine... Tome služi zajednica i podrška, a ne tipa sad neko za tebe treba da isprobava...

Pa mogao bi ti da nam javiš koja verzija radi, pošto tebi treba, a i nekome ako zatreba znaće koju da skine... Tome služi zajednica i podrška, a ne tipa sad neko za tebe treba da isprobava...

Ja upravo na tome radim,a pitanje je bilo vezano za one koje vec mozda znaju pravu verziju koja radi (da bi skratili muke nama koji tragamo za takvom verzijom)

Mada sto rece clan Vojkan,i ta varijanta je jako dobra

Telefon ne prestaje da me iznenadjuje i odusevljava, izvuce opusteno ceo dan bez punjenja,stalno ukljucen 3G i mobilni internet,WiFi,2 Gmail naloga sinhronizuje ,FB,gowather,idem preko njega dosta na Benchmark forum,stalno rade obe sim kartice.Stvarno exstra,nisam se ovome nadao posle LG O3D,997D jos jednom uspeo da me odusevi.

2013_01_26_20.33.45.png2013_01_26_20.34.14.png

Telefon ti je 2 puta dopunjavan,tako da ovaj rezultat ne govori nista.
Napuni do kraja pa prazni do kraja,to je merodavno.

Telefon ti je 2 puta dopunjavan,tako da ovaj rezultat ne govori nista.
Napuni do kraja pa prazni do kraja,to je merodavno.
Ne telefon je dvaput povezivan na komp po 5 min da bi @Djilhosu_Ns nesto prebacio,tako dda se to ne racuna,imas prvu sliku gde lepo kaze danije dopunjavan.

Prva i druga slika su skoro iste,na obe se vidi da je dopunjavan i to ne malo nego bar 30% drugi put i prvi put 5-10%.

Prva i druga slika su skoro iste,na obe se vidi da je dopunjavan i to ne malo nego bar 30% drugi put i prvi put 5-10%.
Ok,ako se to neracuna upravu ste,moja greska,kacio sam ga na komp da prebacujem fajlove,ali stoji to da me trajanje baterije odusevljava,o ovo samsamomogao da sanjam sa LG O3D.

To si u pravu,imao sam O3D,ono je bio uzas od baterije.

Covek je meni prebacivao fajlove 2 puta po 5 minuta, kako je mogao preko usb-a za 5 minuta onaj drugi put da se napuni 30-35% :D to mene buni :) Pa ni sa punjačem se ne puni toliko brzo, a Jaza ima neki poseban izgleda primerak :)

Pa pogledaj na dijagramu,sa strane su podeoci po 10%,a to punjenje prelazi 3 podeoka sto mu jelte dodje 30% :)

Pozdrav svima, zanima me zbog cega je cena 997D manja od cene za 997? Trazim po netu ali nikako ne mogu da nadjem odgovor.
Ako uzmem 997D, na njemu mogu da koristim i samo jednu karticu?

D su divljaci a običan je legalan uvoz

Baš tako,na 997D ti je glavni jezik kada ga uključiš nemački(i nema srpski jezik u opcijama).A 997 je od Alkatelovog generalnog uvoznika za Srbiju,"ARC Mobile".:d

Pozdrav svima, zanima me zbog cega je cena 997D manja od cene za 997? Trazim po netu ali nikako ne mogu da nadjem odgovor.
uzmem 997D, na njemu mogu da koristim i samo jednu karticu?
U pravu su Vojkan i Demijan 997D je divljak sa Nemackog trzista,a 997 je legalno uvezen.Ima tu i dobre strane za 997D jer Nemci medju prvima dobijaju updat i uvek pre nas.

Hvala na odgovorima :)
Koji bi vi onda od ta dva modela preporucili?

Vrh Dno