ljudi pomagajte! vec 2 nedelje lupam glavu sta da uzimam od monitora! monitor bi prvenstveno sluzio za 3d modelovanje (maya, mudbox), a potom filmovi, net itd. igre ne bih igrao..mozda 1 u godinu dana. znam da bi mi ips panel bio najbolji ali trazim iskljucivo 24" jer mi 23 ne odgovara a te uslove jedino ispunjava dell 2412m koji mi probija budzet i koji kosta 240e. mislio sam da napravim kompromis sa 2440l koji ima va panel ali mi glossy panel deluje kao smetnja zbog refleksije svetla. da li postoji neki monitor koji sam prevideo? u obzir bi dosao i neki kvalitetan tn. hvala na bilo kakvoj pomoci.
Mene brine 14ms odziv... To je bas puno...
I ja sam resio da se ponovim i uzecu najverovatnije dell s2340l...ne znam zasto se plasite toliko tog odziva?!? Ranije kad su bili odzivi 20,30+ ms nikome nije smetalo i mogle su da se igraju igre sasvim normalno vi se plasite tih 14 i manje ms?!?!
Ma neplasim se uopste odziva i smatram da ljudsko oko nemoze ni da primeti razliku,nego cisto da vidim da li ima nekog ko je kupio ovaj LG da mi prenese utiske.
Koji se monitori od 24" i veci mogu naci kod nas a da su 2ms odiva i 120Hz osvezenja?
Žao mi je što ti je zapao takav primerak, ovaj moj je odličan a znam još dvojicu koji imaju isti monitor i svi su prezadovoljni. Nisi imao sreće...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari