Šta je novo?

Koji 24'' TFT?

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Planiram da menjam ova dva IBM-a za neki od 24"(ne mora 24 ali da je tu negde),e sad,koji uzeti ? ne treba mi za igranje,uglavnom posao (dizajn)

kakav je Dell 2405FPW ? ajde neki iskusni saveti :d

Poslednja izmena od urednika:
Zaboravih da se javim. :)

Nije bilo Viewsonica kad sam isao da kupim pa sam na kraju uzeo Dell. Boje su mnogo lepe i slika je odlicna. Nisam kalibrisao nista, samo sam osvetljenje spustio na 5 posto je bas jako i generalno se oci brze zamaraju, a kontrast drzim na 75. Sto se tice ghostinga, moze da se primeti kad se pomera strelica misa ili prozor programa, ali sam se u medjuvremenu navikao i sad mi ne smeta (ali je definitivno tu). U igrama nisam primetio tako da je sto se toga tice ok.

Jedino sto mi "smeta" je sto se mogu videti blagi obrisi staticne slike kad se ona promeni, ali su vidljivi samo na sivim/braon povrsinama i sve se brzo vrati u normalu. Ne znam koliko je sad to ozbiljno.

razmisljam se da uzmem samsung bx 2450 led,al me brine to sto ga i nisu nesto nahvalili na testu?preporucuju da se umesto njega uzme xl2370,a on je skuplji skoro 50e,a i kao model je star 2 godine i tesko ga je naci

Pozdrav,uzeo bih polovan Benq 2420 HD ,posto ga nema nigde u prodaji,za 100 e,pa me intersuje sta mislite o tom monitoru?prevashodno mi treba za Igre(PC,Xbox)zbog hdmi-ja i za filmove.Pa ako neko ima iskustva sa njim,kakva je slika itd?

To je dosta dobar monitor, spominje se par puta u ovoj temi a i više puta na forumu pa pregledaj malo teme sa iskustvima korisnika.

Ovde lik naširoko objašnjava baš o prednostima tog monitora: http://www.youtube.com/watch?v=0miulfn1XlA
A, što je još bitnije, ispod videa imaš linkove za nekoliko veoma opširnih stranih review-a. Ocene su uglavnom odlične.
Evo i par domaćih prikaza:
http://www.itnetwork.rs/Predstavljanje-ViewSonic-VX2336S-LED-article-4010.htm
http://multimedia.benchmark.rs/monitori/test_viewsonic_vx2336s_ips

Kombinacija tih pozitivnih ocena i najnovijeg sniženja cene ovog modela je dovela do toga da baš njega naručim. S obzirom da ga ima u jednoj firmi po odličnoj ceni od 15.550 (važi od juče, ranije je bio oko 17.000), uspeo sam da se nekako uklopim u budžet i za monitor i za SSD drajv. To će biti poslednja nadogradnja sistema za neko duže vreme.
Mislim da nisam pogrešio sa ovim monitorom. Kad stigne, moći ću da napišem nešto o ličnim iskustvima.

Uzeo sam pomenuti viewsonic i zestoko se razocarao . Slika je odlicna ali kolicina probijanja bele boje na crnoj pozadini po uglovima je bila ogromna . Vratio sam ga i uzeo benq 24" pa cemo videti

Uzmi Dell U2312HM, nećeš pogrešiti. U pitanju je kvalitetan LED IPS za te pare, od ova 4 on je svakako najbolji. Bar je neko moje mišljenje takvo, ako grešim nek me neko ispravi.

Uzmi Dell U2312HM, nećeš pogrešiti. U pitanju je kvalitetan LED IPS za te pare, od ova 4 on je svakako najbolji. Bar je neko moje mišljenje takvo, ako grešim nek me neko ispravi.

Plus 1. Jako kvalitetne boj3 i veliki ugao gledanja. Manje zamara pri koriscenju.

koji

Treba ovih dana da kupim tri monitora. Zelim da ih povezem (ponekada u Eyefinity),ali uglavnom na extended desktop. Koristim neki old skul 22 Asus i nekako mi zao kad vec kupujem da idem samo na 23, vec sam mislio da uzmem tri 24"". I za to jedva imam mesta (inace me strasno mami onaj LG od 27 incha).Sta ima najtanji bezzel i sta bi ste vi uzimali u ovom slucaj? Hvala

Na koji model LG-a misliš, jesu se već pojavili kod nas?

27" a rezolucija 1920x1080, ponadao sam se da je 2560...

Vrh Dno