Šta je novo?

Prestigio MultiPhone Dual Sim

Probao sam danas model 4040 u Handy-ju... Hteo sam i 4300, ali ga nisu imali u radnji. Kažu da idu kao alva.
Hteo sam da ga vidim kako leži u ruci, ali mi ga je prodavac upalio...
Jako je brzo postao operativan nakon apaljenja, i sve je radilo izuzetno brzo.
Kanda ću se navući Prestigio totalno... Nakon navigacije i tableta, izglkeda da je vreme i za telefon. Ili 4040 ili na 4300...
Bojim se samo da mi 4300 ne bude velik i glomazan, jer sam navikao na Alcatel-a ot-990.
Mada, kao što rekoh, to je samo navika... Na bolje se čovek brzo navikne...

jer sam navikao na Alcatel-a ot-990.

Ja sam njega nosio godinu dana.
Onda mi ispala dobra kombinacija, uzeo sam 995.
Uh, majku mu, koliki je ....
Dan , dva ... dođe zet kod mene sa 990 da mu nešto pokažem ... uzmem ga u ruku ... ****TEEEEE, sa čim sam se ja mučio godinu dana 🙂 🙂 🙂
Na bolje se brzo navikneš, ne brini ...

Ja sam njega nosio godinu dana.
Onda mi ispala dobra kombinacija, uzeo sam 995.
Uh, majku mu, koliki je ....
Dan , dva ... dođe zet kod mene sa 990 da mu nešto pokažem ... uzmem ga u ruku ... ****TEEEEE, sa čim sam se ja mučio godinu dana 🙂 🙂 🙂
Na bolje se brzo navikneš, ne brini ...
Dobro rečeno... ,):smash:

Mislim da je ovo carski ...

Em nema 3G pretplate, em 6 meseci po 50 posto pretplate ... 😉 😉 😉

b_1041_pic.webp

Mislim da je ovo carski ...
Em nema 3G pretplate, em 6 meseci po 50 posto pretplate ... 😉 😉 😉
Pogledajte prilog 104300
Samo da se nadovežem na MagicMaster-a...
Pored toga da može da se bira 3 meseca po 1 dinar ili 6 meseci sa 50% pretplate, i činjenice da nema 3G pretplate, sa modelom 4300 ide i futrola.

4300.webp

Znajući Prestigio, sigurno će futrola biti ok.
Pretražio sam net, i evo šta sam našao. Nisam siguran da li je to futrola za 4300, al' liči...

rs1747originaljpgnoalph.webp

na kom sajtu ste vi nasli ove promocije, ovo Handy ili MTS .. ? ja na MTS sajtu ovo ne mogu da nadjem

pa i nije ovo neka ponuda onda jer ovi iz Handy-ja nisu normalni. Aj sto operateri vec u startu cene telefone preterano ali oni ga preterase.

za G300 traze 11000 i ugovor na 24 meseca sa bell 400 tarifom (1800 mesecno) dok isti taj G300 kod vipa u ekomotivaciji kupis za 2000 din i 1350 dinara mesecno. kupis ga na oglasima nov za manje od 11.000 din.

Mnogo je kume da dam za Prestigio 10.000 dinara na tarifu od 1800 din mesecno. kakve godda imaju promocije.

Bre, ja upoređivao sa 997, koji bi moro da platim 10800, + 24 meseca 3G pretplate. Ovaj je 9200 uz tarifu od 1140, i najverovatnije ću uzeti na 6 meseci po 50 posto popusta, tako mi lakše za plaćanje. . . .

Moram da se ispravim, ipak se danas prodavačica ispravila, IMA 3G pretplate sada i preko hendija, nisu imali beli.

U četvrtak stiže beli 4300, pa će sestra da se raduje. 🙂 Pošto 997 definitivno više nećemo da čekamo, jer niko nema info da li će stizati, a realno, za te pare, a obirom da je do sada nosila Nokia C5 teelfon, ovo joj je prvi android, mislim da će joj biti i ivše nego dovoljan ... 🙂 🙂

Kupljen juče. Beo, kako je sestra htela.

Ja samo mogu da kažem: Neverovatno.

Za 80 evra je dobila TELEFONČINU!!! 🙂🙂 🙂

Za 80 evra je dobila TELEFONČINU!!! 🙂🙂 🙂

Ja bih sačekao sa ovakvom ocenom kad su neproverena imena u pitanju... I ja sam isto mislio kad sam uzeo njihov tablet, pa sam prošao kao bos po trnju... Napuni ga aplikacijama, koristi bar 2-3 nedelje, pa onda napiši ocenu. Baš me interesuje kako će se pokazati, pa da razmislim o kupovini...

To bih mogao da ti kažem kada bih ga ja koristio.

Obzirom da znam njene potrebe, mislim da će joj biti i više nego dobar.

Ubacio sam joj i 8 GB karticu, i njegovih 4 valjda, mislim da će biti i mnogo.

Ja spomenuo rutovanje, a zet mi reko da sam bolestan 🙂 🙂 🙂

Ja bih sačekao sa ovakvom ocenom kad su neproverena imena u pitanju... I ja sam isto mislio kad sam uzeo njihov tablet, pa sam prošao kao bos po trnju... Napuni ga aplikacijama, koristi bar 2-3 nedelje, pa onda napiši ocenu. Baš me interesuje kako će se pokazati, pa da razmislim o kupovini...

Ja imam 4040 od kada se pojavio i veoma sam zadovoljan uredjajem.Telefon sam prilicno napunio aplikacijama i telefon radio odlicno.Ni jednom mi se nije desilo da mi je telefon zakucao da sam morao da mu vadim bateriju sto mi se ranije desavalo kod mnogo jacih brendova.Naravno da i ovaj nekad uspori ali stvarno veoma retko.Dugo sam koristio Iphon i to je jedini telefon koji mi je radio kao sat ali isti taj telefon i kosta 2-3 puta vise.Prestigio pruza maximum za ono koliko kosta, to je moje iskustvo sa tim brendom, a koristim I njihov tablet i telefon.

Odlično ako je tako 🙂.

Ja sam se bio jako zagrejao za 4300, međutim "uleteo" mi je povoljno glanc nov Alcatel ot-997, i uzeo sam njega.
Ali, imam navigaciju i tablet Prestigio, i generalno sam sa Prestigio jako zadovoljan.
Neka vas kao i mene generalno Prestigio lepo služi 🙂

Da li neko ima informaciju kada model 5000 stize u Handy?

Da li se moze negde kupiti dodatna baterija za Prestigio telefone?

Jel zna neko možda, da li se kod njih može uzeti telefon na manji paket od navedenog? Recimo 4300 je prošlog meseca bio 9200 uz najmanje mix net M, sada uz mix net L. Da li je i dalje moguće uzeti ga (ili recimo 4500) na mix net M?

Neznam kakav je ovaj 4040 u radu, mene je zainteresovao vidim da je lcd nesto slabiji mada ima ok procesor i radnu memoriju za tu cenu!

Jel zna neko možda, da li se kod njih može uzeti telefon na manji paket od navedenog? Recimo 4300 je prošlog meseca bio 9200 uz najmanje mix net M, sada uz mix net L. Da li je i dalje moguće uzeti ga (ili recimo 4500) na mix net M?

To što piše u katalozima je uvek bio minimalni paket iz koji ide telefon. A ne bi im bio prvi put da podignu za po jednu tarifu na gore...

Juce sam zvao Handy da se raspitam, model 4500 moze da se uzme uz MixNetM paket i tada mu je cena 14490... Imaju oni kompletne cenovnike za veci broj paketa nego sto je navedeno u samom katalogu.

Hvala puno za info 🙂 Za 4300 na sajtu CT-a je uz mix net M i dalje stara cena.

Nazad
Vrh Dno