Razlog zašto je isključen leži u negativnoj oceni.
http://www.limundo.com/Clan/guzonjaa
Ako su ga navatali da se logovao sa iste IP adrese, onda je dupli nalog, i tu šamaraju, radi oćuvanja "obraza" ....
Vidi, to sto si sda do kao primer, koliko vidim, taj clan guzonjaa je izbacen 19.11.2012., a oni izbacuju clana posle tacno mesec dana??? Toliko im treba da savataju istu IP adresu, dupli nalog ili sta? Sto ga nisu izbacili kada je izbacen i taj clan guzonjaa? Znaci, da nije bas tako, zar ne? Pogledajte, koliko je covek dobio ocena od kada je izbacen taj guzonjaa. Koliko od nas je imalo problema koji smo prodavali sa clanovima sa ocena? Ja licno, bar od 3 do 10 puta. "NISU razumeli pravila", "slucajno sam umesto 1000, ukucao 100000" i svakojakih gluposti sto sam se nacitao. Ako je taj nalog bio njegov, sto ga nisu izbacili? Sto su guzonju

samo izbacili? Znaci, jos jedna laz LIMUNDA.
Drugo, ovaj sto je dobio preko 100 negativnih, nisam siguran, zar novi clanovi nemaju neka ogranicenja prilikom kupovine? Ja sam bio prodavac, pa ne znam. Drugo, da li niko ne vidi kada je krusic1 imao poslednju aktivnost na LIMUNDU? Datum je
01.12.2012., a kada je dobio poslednju negativnu ocenu?
11.06.2012??? On je znaci sa 130 negativnih ocena, bio clan jos 6 meseci? I to je opravdano od strane LIMUNDA? Nisu videli? 6 meseci clan sa toliko negativnih? Smesno? Zalosno!!!
Slazem se i sa MagicMasterom da je 348 kupaca ocenilo clana pozitivno, a svi su razliciti ljudi. Ima i jednu negativnu, ali od clana koji nije vise nista kupovao, a ima nula ocena? To nije sumnjivo? Opet kazem, heavy je jedan primer dobrog rada, a sta sa onim ljudima koji su imali preko 1000, pa i 3000 ocena od razlicitih ljudi, koje sam vec spomenuo? I oni muvaju? Samo ne muva clan sa 130 negativnih i clanstvom od jos 6 meseci. Ko ce da se kladi, da sam siguran da Limundo ima ko zna koliko ubacenih naloga? Sve ce da dolijaju jednog dana i smejacu se, posto ih mrzim iz dna duse i sve bih uradio da ih zatvore. KP sajt je bolji i normalniji, bio je nekada allegro, koji je imao tu zasticenu cenu, pa kao sto je neko rekao, niko nije muvao, niti imao potrebe za tim, a provizija je uvek mogla da se naplati i na tu cenu. Nece, kada zoves telefonom, javi se zenska ili musko, koji kazu, pisite na mail, zvanicno, a nikada ne dobijete odgovor. Smesno i neozbiljno. Gube dobre prodavce, vade se na pravilnik, koji sam siguran, da 80% namestaju u letu... Sta god im se ne svidi, kazu, nije po pravilniku, a jedino obrazlozenje je uvek: "imamo pravo da izbacimo clana bez objasnjavanja i razloga"??? Tragedija!!!!
Inace u tu proviziju je uracunat i PDV, a ne bi me cudilo da ga oni razdvoje. Izadje 3%, pa neka neko izracuna koliko para mlate. A sta rade? *****izam zvani LIMUNDO