To je i overkill za tu primenu.Debeo overkill.
Pa za 2 godine se nece mnogo promeniti sto se surfa, muzike, filmova i dl-a tice.hteo sam malo future proof masinu sastavim da ne moram se drndam za 2godine ponovo.
a jaci proc sam uzeo jer bih odpakivao hd filmove jer tracker na kome sam voli da pakuje u zip od 15mb
btw takodje bi bila i download masina?
ako moze negde da se skrati bez promena u radu za sta bi sluzio (filmovi,surf, download, muzika) slobodno predlog.
asus xonar dx je meni radio odlicno bez krckanja i tako toga power izlaz mi je jos uvek ok nije razglavljen
Ma dosta je taj stari A6 ako baš ne možeš da dodaš za novu varijantu, samo bi meni bilo malo mrsko da kupujem sada već ipak matoru stvar.@peja
uh, razmišljao sam i o tome, priznajem, no, cene za fm2 procesore i matične su ipak više u poređenju sa onima za fm1 procesore i ploče (nažalost, meni ne baš nebitna stavka), a imajući neka iskustva sa c60 procesorom i integrisanim Radeonom 6290 i samo 1 gb rama (bez problema pušta 1080p video), smatrao sam da će i ovaj fm1 Liano zadovoljiti potrebe koje sam naveo. Da li misliš da će u tom pogledu biti problema?
@majstor
hvala
edit: typo
1. Kakve ovo ima veze sa temom?Ljudi dajte predlog za kuciste gde moze da stane msi gtx670 pe, a da je pritom i lepo za oko jer zbog prostora moram da se odreknem nerado hafa x
1. I opet kakve veze ovo ima za HTPC?1.Pa cini mi se da se tema zove htpc- konfiguracije, resenja,SAVETI
2.ako nemas savet pusti druge da ga daju
ako mislis da trba da mi das neki kazneni poen samo napred, zbog niza okolnosti prinudjen sam da od postojecih komponenti napravim htpc jer mi je to najjednostavnije resenje, ne ppostoji pravilo da htpc ne sme da ima jacu grafiku pa sam mislio samo da potrazim savet ili resenje od nekog ko zeli da na htpc moze pored gledanja filmova, slusanja muzike, neta i da odradi neki ozbiljniji posao, rendering a i neku noviju igricu da odigra1. I opet kakve veze ovo ima za HTPC?
2. A da ti procitas pravila foruma, pre nego sto ti dam koji kazneni poen za pogresan podforum?![]()
ne ppostoji pravilo da htpc ne sme da ima jacu grafiku...
"pored gledanja filmova, slusanja muzike, neta i da odradi neki ozbiljniji posao, rendering a i neku noviju igricu da odigra"ako mislis da trba da mi das neki kazneni poen samo napred, zbog niza okolnosti prinudjen sam da od postojecih komponenti napravim htpc jer mi je to najjednostavnije resenje, ne ppostoji pravilo da htpc ne sme da ima jacu grafiku pa sam mislio samo da potrazim savet ili resenje od nekog ko zeli da na htpc moze pored gledanja filmova, slusanja muzike, neta i da odradi neki ozbiljniji posao, rendering a i neku noviju igricu da odigra
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari