biker
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2005
- Poena
- 360
Drugari, treba mi vasa pomoc, sastavio sam HTPC (msi e350-ia44, 6GB RAM, 120GB SSD, 320GBHDD, Asus GT520), i to radi skroz ok..postoji onaj lag u library-u kada se prolazi kroz filmove (XBMC), ali to mi ne smeta toliko...ono sa cim se patim je kako da reprodukujem DTS muziku (koristiim foobar2000), uopste ne dobijam visekanalni zvuk...imam dts decoder instaliran u components (foobar)..ali jednostavno, kao da mi radi downmix u stereo. E sada, ono sto je bitno je da mi je veza HTPC AV receiver preko HDMI i to HDMI sa asus GT520 na HDMI AV receiver...

Naravno, kada pustim neki film, regularno mi prebacuje na dolby D ili na DTS...tu nema greske....
Instalirao sam i klite codec pack 9.3.0 nesto cackao sa ffdshow audio, ali nista nisam uradio..uopste i ne znam da li se koristi kada se pokrene foobar. Ne reprodukuje mi DTS muziku ni iz XBMC-a..

@rzeljko - ja ga vec koristim, super izgleda...jedino me zeza mapiranje concerts i tv shows...nece da se referencira na ono sto mu unesem kroz files....

Naravno, kada pustim neki film, regularno mi prebacuje na dolby D ili na DTS...tu nema greske....
Instalirao sam i klite codec pack 9.3.0 nesto cackao sa ffdshow audio, ali nista nisam uradio..uopste i ne znam da li se koristi kada se pokrene foobar. Ne reprodukuje mi DTS muziku ni iz XBMC-a..

@rzeljko - ja ga vec koristim, super izgleda...jedino me zeza mapiranje concerts i tv shows...nece da se referencira na ono sto mu unesem kroz files....
Poslednja izmena: