Imam jedno pitanje oko digitalni dom usluge.
Naime, imam razvedene kablove po stanu koji nista ne valjaju (instalacija od pre 30 godina) i nemoguce je preko njih uvesti kablovsku SBB.
Planirao sam da novi kabl sprovedem do jedne prostorije do koje mi je najlakse da dovedem novi kabl i da onda preko ovog strujnog adaptera gledam digitalnu u drugoj prostoriji.
Moje pitanje je:
1) Da li se povezivanje preko strujnih adaptera pokazalo kao lose reshenje?
2) Da li je dovoljno da na jednom mestu imam analogni kabl, i da na dalje idem peko strujnog adaptera ili je potrebno da na svim mestima gde zelim D3 imam i strujni adapter i analogni kabl?
3) Da li je moguce strujnim adapterima povezati recimo 3 tv-a?
Hvala vam unapred na odgovorima, vec sam zvao SBB i nisam mogao da dodjem do ovih informacija (nisu bili sigurni..).
Pozz
Imam jedno pitanje oko digitalni dom usluge.
Naime, imam razvedene kablove po stanu koji nista ne valjaju (instalacija od pre 30 godina) i nemoguce je preko njih uvesti kablovsku SBB.
Planirao sam da novi kabl sprovedem do jedne prostorije do koje mi je najlakse da dovedem novi kabl i da onda preko ovog strujnog adaptera gledam digitalnu u drugoj prostoriji.
Moje pitanje je:
1) Da li se povezivanje preko strujnih adaptera pokazalo kao lose reshenje?
2) Da li je dovoljno da na jednom mestu imam analogni kabl, i da na dalje idem peko strujnog adaptera ili je potrebno da na svim mestima gde zelim D3 imam i strujni adapter i analogni kabl?/QUOTE]
povezivanje preko strujnih adaptera je najlakše i najskuplje rešenje.
Da bi povezao jedan risiver sa drugim trebaju ti logično 2 adaptera a oni se inače prodaju u paru.
imaj u vidu da ti kablovi ne prenise sliku, oni samo povezuju risivere za multiroom. Tamo gde hoćeš sliku tamo moraš imati koaxijalni kabal i tačka. Kad dođe ovaj fibre power ako dođe videćemo.
Vuk je meni dosta pomogao u nekim objašnjenjima kada sam tek postao korisnik D3 TV i njegovim postovima verujem bezrezervno. Sada Vuk tebi ja odgovaramEthernet veza sa master risiverom bi trebala da služi za autorizaciju dodatnog (slave) risivera, tj. da na njemu možeš imati sve kanale kao na glavnom risiveru bez potrebe da plaćaš duplu pretplatu ali da ga ne možeš, npr. pozajmiti komšiji da on samo sa tvojom pretplatom gleda sve kanale kao i ti. Ali kako napisa raf88 to izgleda za sada nije slučaj jer kod njega oba risivera prikazuju identične pakete iako je isključio ethernet kabl. Pitanje je šta se dešava kada dodje do restarta ili gašenja risivera (npr. zbog nestanka struje) hoće li taj slave risiver ponovo puštati sve kanale ili će mu tada biti neophodna autorizacija preko ethernet veze sa master risiverom.
Vuk je meni dosta pomogao u nekim objašnjenjima kada sam tek postao korisnik D3 TV i njegovim postovima verujem bezrezervno. Sada Vuk tebi ja odgovaram![]()
Dakle, ili je ta ženska operater nešto pogrešno uradila, ili je tako generalno (ne znam), u svakom slučaju nestajalao je struje kod mene više puta i dalje na slave imam sve kanale kao i masteru bez ikakve povezanosti(bilo da je u pitanju ethernet kabal ili strujni adapteri). E, sada je to tako kod mene, ne znam kako je kod drugih.
Na kom je broju?
Stereo cinc na 3.5mm bananicu koju bodes u mic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari