18. sep 2012.
NOV IZGLED KORISNIČKOG INTERFEJSA
Od druge polovine septembra krećemo sa zamenom korisničkog interfejsa na Cisco SD, HD i HD DVR digitalnim prijemnicima. Zamena će se vršiti po grupama i za korisnike je vrlo jednostavna. Uključivanjem uređaja automatski će se pokrenuti instalacija novog interfejsa.
NOVE FUNKCIONALNOSTI
Takođe od druge polovine septembra, korisnicima Cisco HD, HD DVR i novog V 2.0 digitalnog prijemnika u etapama po grupama korisnika ćemo uvoditi i funkcionalnosti „pogledaj propušteno“ (catch up tv) i „pogledaj ispočetka“ (start over).
Pogledaj propušteno – možete pogledati program koji ste propustili 3 dana unazad.
Pogledaj ispočetka – program koji je u toku možete pustiti ispočetka.
Kanali na kojima će „pogledaj propušteno“ i „pogledaj ispočetka“ biti dostupni su:
RTS1, Pink, Avala, Sport Klub, Sport Klub +, SK Prime, Fox life, Fox crime, Discovery, Ultra, Universal Channel, National Geographic, History Channel, TV 1000, Fox movies, OBN, Eurosport, Eurosport 2, Cinemania, Comedy Central.
Korisnici V 2.0 digitalnog prijemnika će počevši od 24. septembra dobijati već dobro poznatu uslugu Video kluba (video na zahtev). Pritiskom VOD/On Demand dugmeta na daljinskom upravljaču ući ćete u video klub u sopstvenoj kući i moći ćete da gledate sve sadržaje kao i korisnici HD i HD DVR prijemnika.
U istom periodu stići će i funkcija snimanja i pauziranja, koja vam uz pomoć eksternog hard diska omogućava da pauzirate program ili da ga snimite i gledate kada vama odgovara.
Zamenio sam HD DVR Cisco Z8398 za D3 2.0 i sad nikako ne mogu da pronadjem odgovarajuci kod za Samsung 40D5500. Da li je neko uspešno programirao D3 2.0 daljinac da radi na Samsung TV-u? Takodje EPG ne radi. Da li ima resenja bez zvati ih?
Mozes jedan tv na d3 a drugi na analognu kablovsku. Tako je kod mene
Moze koliko hoces, tj. koliko ti je jak signal. Kod mene ima 4 TVa na analognu i jedan na D3 HD.
i,kako si zadovoljan jacinom signala? Ja imam 3 tv-a na koja planirm da odradim,1 d3 i 2 analogna.
Teško da je na tim analognim i na HD risiveru ista slika analognih kanala?Slika je na svim odlicna i ista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari