Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sta se desava sa ttalkom?Nakon reinstalacije ne mogu nijedan forum da nadjem,pise nesto kao Directory currently unavailable,please try again bla bla.....Prijavljivao mi je FC nekoliko puta za redom i uzmem da ga reinstaliram kad cvrc. Nije narodna verzija vec placena...

Narodna radi kao sat :p

I placena radi bez greske. :) Odradi Clear Data, mozda resi problem.

Obrisi aplikaciju, a onda pogledaj da mozda nisu ostali delovi aplikacije u Data/Data ili Data/App. Pa reinstaliraj aplikaciju.

I to sam uradio,preko root explorera i opet isto...Deinstalirao, obrisao sve sto je root nasao,restartovao tel,skinuo sa marketa i trt. Poslao sam mail support-u pa cu da vidim sta ce odgovoriti.

e ljudi koju aplikaciju koristite za pracenje poziva i sms-ova.presao sam na postpaid, pa nije zgoreg da malo pratim i ja, ne samo telekom :) za internet koristim watchdog/
hvala

Sta se desava sa ttalkom?Nakon reinstalacije ne mogu nijedan forum da nadjem,pise nesto kao Directory currently unavailable,please try again bla bla.....Prijavljivao mi je FC nekoliko puta za redom i uzmem da ga reinstaliram kad cvrc. Nije narodna verzija vec placena...

Meni je to uradio i preko wifi i preko 3g veze u petak. Iskulirao taj dan, sutradan radilo normalno. Placena verzija.

Inače

Android: Google Now with Voice Search Finally Working on ICS http://bit.ly/OJAl7F

Ovo će posebno gosn Webb-a da obraduje ;)

Screenshot_2012-08-06-18-43-59.png

It's Alive!!! =]

Sada se i meni dešava nešto čudno sa tapatalk. Neće da mi prikaže participated teme, ali problem je samo sa xda, dok ovde normalno radi.

Pa ne znam koji mu je djavo ... :) Mogu ja bez ttalk-a generalno, browser zavrsava posao odlicno ali me strasno kopka sta je u pitanju. A plasim se da ni reset nece pomoci.

A jesi li probao da ugasis i ukljucis telefon? :D

Čemu služi opcija "cloud account" u tapatalku?
Inače da li ste isključili notifications u podešavanjima za tapatalk. Svidja mi se opcija, jedino me brine trošenje baterije. Po defaultu je namešteno da na 30 min. Proverava
uploadfromtaptalk1344371168632.jpg

Sve forume koje si imao ti vraca nakon reinstalacije. Notifikacije ne koristim jer jedu bateriju...Ne znam sto ne stave makar 1 dan za check to bi vec bilo prihvatljivo.

Np :)

Btw kako da prevarim telefon da misli da je na wifi a u stvari je 3g konekcija? Ima li neka aplikacija za to?

Pozdrav, da li mogu da se kombinuju mape NAVTEQ u raznim verzijama iGo-a? Koja je najbolja navigacija trenutno za S3? Ako moze neki info(sa linkovima) na pm bio bih zahvalan.

Da li ima neko ideju ili link, treba mi aplikacija koja u status baru ispisuje trenutnu temperaturu baterije ili temp telefona, odakle god da se cita. Imam problem sa HTC HD2 pogotovo sada u paklenim uslovima kada je upaljen iGo i kada je telefon na nosacu na soferki pa se greje ko blesav. Kada pogledam posle jedno 2-3 sata koriscenja dodje do 43-45 stepeni, a u ruci je prilicno vreo. Bilo bi lepo kad bih mogao to da vidim u status baru dok vozim koliko je.

Imam Battery Indicator ali on ispisuje samo stanje baterije u % koliko je ostalo, a mora da se svuce roletna na dole da bi se videla trenutna temperatura sto nije bas pozeljno da se radi u voznji :)

da li je za igo primo potreban root? instalirao ali kad dodje do dela accept samo izadje iz aplikacije

Hoću da rutujem moj SE Walkman Live T19i koji je apdejtovan na ISC, trenutna android verzija mu je 4.0.4, a broj verzije 4.1.B.0.431.
E sad, ja sam na na ovom sajtu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 pronašao kako se to radi za moj model, ali ono što me buni je da za moj model nema ftfs da se skine već za Xperiya Ray ST18i i Arc LT15i, da li ja mogu da koristim taj softver za downgrade mog T19i?

Ovo je tema za aplikacije. Nadji temu za tvoj telefon ili otvori novu.

Znam ali je tema poprilično živa, zato sam postovo ovde ali OK.

Nazad
Vrh Dno