Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja bi da upitam koji antivirus da instaliram na S2? Avast ili AVG? Treba li uopste antivirus za mobilni?

Poslednja izmena:
Jeste brzi, ja se jos mucim i ispravljam kucajuci sa telefona a vi vec odgovarate... Hvala.

Na kom telefonu koristis iGo i kako ti radi?

Js nesto nisam odusevljen ovom verzijom koju imam na Nexusu...

desire hd....radi sasvim dobro...isto kao i redovnu navigaciju sto imam za auto

A ok, na dhd-u iGo radi super... Pomislih da je mozda neki telefon sa 720p rezolucijom.

IGo Primo nema automatsku rotaciju ekrana, ili je samo kod mene tako?

ima i kod mene..a ima i nekih verzija koje nemaju....prvo sam naisao na takve :D

Skinuo, opet isto (na SGS2)

@vladabg
Molim te da mi proveriš tačne veličine fajlova:
data.zip 37.230.729
iGo.apk 6.109.078
sys.txt 802

Sa dva izvora sam dobio isto :(
Hvala!

proverio ja...to je to i kod mene na dhd radi (velicina display-a mislim da je ista)
samo sto ja moram da preimenujem dcim folder. inace se gasi posle 5 sekundi

Aplikacija za gledanje tv programa - olimpijada - (necu biti kuci veceras pa da ispratim onih 20sec i Bolta :D)
Ima ih bas dosta kad ukucam live tv na marketu, neka iskustva mozda?

Kako instalirate iGo? Uspevam ostale apps ali ovo nece. Uzeo sam Nexus 7,prebacio iGo sadržaj u folder downloads, usao u appsinstaler i instalirao. Ali nece da pokrene. Jel' moze neko uputstvo?

Kako instalirate iGo? Uspevam ostale apps ali ovo nece. Uzeo sam Nexus 7,prebacio iGo sadržaj u folder downloads, usao u appsinstaler i instalirao. Ali nece da pokrene. Jel' moze neko uputstvo?

Nemoj ni u jedan folder, samo kopiraj na sd karticu ili internu memoriju i odatle pokreni instalaciju.

To sam i uradio. I kad pokrenem iGo kaze Insert Sd card?! Wtf?

iGo folder ide samo na sd karticu, instaliraš aplikaciju i to je to.

Od zadnjeg update-a ttalk-a nijedan YT video ne mogu da otvorim... Samo mi quote pusti :(

Igo folder i jeste na /sdcard/
Udjem unutra i instaliram iGo.apk i to je to:). Nisam ***** ili jesam:). U mom iGo folder imam sledece: content, license, save, branding.zip, data.zip, iGo.apk i sys.txt. Gde gresim u pm?:)

Igo folder i jeste na /sdcard/
Udjem unutra i instaliram iGo.apk i to je to:). Nisam ***** ili jesam:). U mom iGo folder imam sledece: content, license, save, branding.zip, data.zip, iGo.apk i sys.txt. Gde gresim u pm?:)

Sve to isto imam, samo je dodat fajl 1280x720 sys.txt zbog Nexus-ove rezolucije. Koji ti ono telefon imaš?

Kod mene iGo i dalje radi samo i portret modu. Ako je do apk, ima li neko ko bi mi poslao samo apk za 800x480?
Hvala :)

A jel ti je ukljuceno u opcijama telefona auto-rotate?

Vrh Dno