Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sve to isto imam, samo je dodat fajl 1280x720 sys.txt zbog Nexus-ove rezolucije. Koji ti ono telefon imaš?

Nije fon nego Google Nexus 7 tablet. Pa taj fajl imam i ja:). Mozda aplikacija zeza. Ajde probacu drugu veceras. Hvala.

Nije fon nego Google Nexus 7 tablet. Pa taj fajl imam i ja:). Mozda aplikacija zeza. Ajde probacu drugu veceras. Hvala.

Onda ti aplikacija nije u redu. Bilo bi dobro da ako neko od tvojih prijatelja ima Nexus, SGS 3, HOX... pa da probaš kod njih, da li ti je aplikacija uopšte ispravna?

Ma, da, uključen mi je autorotate

Poslednja izmena:
kibicer, jesi probao s apk koje sam ti ja poslao?

Jel neko upoznat sa onim dropbox s3 .zip Jel to sigurno u smislu da me nece provaliti da nemam s3? I ako provale sta se desava sa fajlovima koje sam skladistio?

Onda ti aplikacija nije u redu. Bilo bi dobro da ako neko od tvojih prijatelja ima Nexus, SGS 3, HOX... pa da probaš kod njih, da li ti je aplikacija uopšte ispravna?

Ima šurak S3 pa ćemo večeras probati. Pozdrav i hvala;)

Hvala svima koji su mi poslali fajlove, bila je banalna stvar u pitanju: nije dovoljno da uključim autorotate u opcijama, mora biti uključen autorotate za Apex, i onda radi sve ok.
Hvala, momci, još jednom!
:wave:

Pošto konstantno tragam za dobrom podcast aplikacijom, a Google je skoro povukao listen sa store, rekoh da vidim šta koristite.
Instalirao sam pod kicker, ali loše izgleda na 720p ekranu. Stitcher je mnogo spor i samo ima stream, ne i download. Ove ostale nisam ni gledao koliko su ružne.

Kako je ispalo kupiću dog catcher.

Preporuka za BeyondPod. Koristim ga jos od WM. Ima na marketu 7day trial

Da li iko od vas koristi Operu i AirDroid? Nikako da dobijem login početnu stranu. Sveže instalirana Opera. Iz ostalih radi kako treba...

Kod mene radi na Operi. Mada ga koristim na Chrome-u jer u Operi ne radi privlacenje fajlova iz Explorera.

Gde su Viber i Skydrive aplikacije? Ima nekih explorera al' nije to to.

Da li iko od vas koristi Operu i AirDroid? Nikako da dobijem login početnu stranu. Sveže instalirana Opera. Iz ostalih radi kako treba...

AirDroid sam preporučuje da se koristi uz Chrome. I ja koristim Operu, a Chrome držim samo zbog njega, pošto ranije sa Operom nisam mogao ni da se ulogujem

Jel' postoji jDownloader za Android ili ako ne koja je valjana alternativa?

Eurosport aplikacija više ne izgleda kao port sa iphone, već ima holo temu i odlično se slaže sa Androidom 4+.

Hvala doco izgleda da ne moze;)

Pošto konstantno tragam za dobrom podcast aplikacijom, a Google je skoro povukao listen sa store, rekoh da vidim šta koristite.
Instalirao sam pod kicker, ali loše izgleda na 720p ekranu. Stitcher je mnogo spor i samo ima stream, ne i download. Ove ostale nisam ni gledao koliko su ružne.

Kako je ispalo kupiću dog catcher.

Samsungova KiesCast aplikacija je dobra podcast aplikacija..ima je na marketu

Aj pošalji poslednji apk, kaže market da app nije kompatibilna sa mojim nexusom. :banghead:

Ja nađoh neku na netu, ali deluje matoro.

Touchnote - od vasih fotki pravi (papirne) razglednice i salje gde zelite, i sve to besplatno do kraja avgusta (Samsung je sponzor, a Olimpijada povod). Ne znam da li radi, poslao sam par razglednica juce... :)

stvarno se nisam setio ove teme ***. A i ja sam sumnjao da to radi, pa sam poslao jednu burazeru, kad stvarno stigla :) pre 5-6 dana. Posle toga sam poslao jos oko 50 :). Videcemo sta ce biti s njima. Mozda me banuju :)

Ljudi, ponovo imam ovaj problem:
2e631b2f-2044-c35d.jpg

Sada ne pomaže ono što sam radio pre par nedelja kada sam imao isti problem-fake provider sa MarketEnablerom :(

Ne pomaže ni savet ljudi odavde i sa xda, brisao sam i keš aplikacije, i podatke, i deinstalirao ispravke i opet istu grešku izbacuje...
Jedino što mi pada na pamet jeste da flešnem gapps. Šta vi mislite da trebam da radim?

Zasto Advance task manager ne ubija aplikacije nego kada ponovo udjem u njega vidim vecinu startovanu u backgroundu?

Ljudi, ponovo imam ovaj problem:
2e631b2f-2044-c35d.jpg

Sada ne pomaže ono što sam radio pre par nedelja kada sam imao isti problem-fake provider sa MarketEnablerom :(

Ne pomaže ni savet ljudi odavde i sa xda, brisao sam i keš aplikacije, i podatke, i deinstalirao ispravke i opet istu grešku izbacuje...
Jedino što mi pada na pamet jeste da flešnem gapps. Šta vi mislite da trebam da radim?

Treba da skineš narodnu verziju toga što želiš da kupiš :D

Zasto Advance task manager ne ubija aplikacije nego kada ponovo udjem u njega vidim vecinu startovanu u backgroundu?

Zašto to uopšte koristiš?

Nazad
Vrh Dno