- Učlanjen(a)
- 02.11.2007
- Poena
- 259
Sve to isto imam, samo je dodat fajl 1280x720 sys.txt zbog Nexus-ove rezolucije. Koji ti ono telefon imaš?
Nije fon nego Google Nexus 7 tablet. Pa taj fajl imam i ja
Sve to isto imam, samo je dodat fajl 1280x720 sys.txt zbog Nexus-ove rezolucije. Koji ti ono telefon imaš?
Nije fon nego Google Nexus 7 tablet. Pa taj fajl imam i ja. Mozda aplikacija zeza. Ajde probacu drugu veceras. Hvala.
Onda ti aplikacija nije u redu. Bilo bi dobro da ako neko od tvojih prijatelja ima Nexus, SGS 3, HOX... pa da probaš kod njih, da li ti je aplikacija uopšte ispravna?
Da li iko od vas koristi Operu i AirDroid? Nikako da dobijem login početnu stranu. Sveže instalirana Opera. Iz ostalih radi kako treba...
Kod mene radi na Operi. Mada ga koristim na Chrome-u jer u Operi ne radi privlacenje fajlova iz Explorera.
AirDroid sam preporučuje da se koristi uz Chrome. I ja koristim Operu, a Chrome držim samo zbog njega, pošto ranije sa Operom nisam mogao ni da se ulogujem
Gde su Viber i Skydrive aplikacije? Ima nekih explorera al' nije to to.
Pa na Google Play-u valjda![]()
Prvo sam trazio pa pitao kao sto i uvek radimnema ih za Nexus7 ***.
Pošto konstantno tragam za dobrom podcast aplikacijom, a Google je skoro povukao listen sa store, rekoh da vidim šta koristite.
Instalirao sam pod kicker, ali loše izgleda na 720p ekranu. Stitcher je mnogo spor i samo ima stream, ne i download. Ove ostale nisam ni gledao koliko su ružne.
Kako je ispalo kupiću dog catcher.
Ljudi, ponovo imam ovaj problem:![]()
Sada ne pomaže ono što sam radio pre par nedelja kada sam imao isti problem-fake provider sa MarketEnablerom
Ne pomaže ni savet ljudi odavde i sa xda, brisao sam i keš aplikacije, i podatke, i deinstalirao ispravke i opet istu grešku izbacuje...
Jedino što mi pada na pamet jeste da flešnem gapps. Šta vi mislite da trebam da radim?
Zasto Advance task manager ne ubija aplikacije nego kada ponovo udjem u njega vidim vecinu startovanu u backgroundu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari