Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Androzip nije htio da otvori a sa drugim nisam probao... mada sam rijesio stvar tako sto sam novu arhivu upload-ovao na dropbox.

Društvo, da li koristite, i ako koristite navedite koju, aplikaciju za prihode i rashode?

Ja sam hteo da koristim slamaricu, ali je stalno pucala.
Onda htedoh da pređem na mint, jer je ona de facto standard za taj tip aplikacija, ali me je mrzelo i odustao sam. Aj' javi kakva je.

Inače, od kako koristim ICS i sada JB, postao sam alergičan na ne-holo aplikacije i ni ne koristim ih. Retki su izuzeci, i to samo ako ne postoji dobar pandan.

KOji program koristite za editovanje slika? Za efekte tipa ovog sa slike (fragment blur). Photoshop express ima par opcija ali mi se čini premalo.

Prilozi

• slika-066.jpg
    slika-066.jpg
    113.5 KB · Pregleda: 322
Meni pixlr-o-matic zavrsava posao. Sliku ne mogu da otvorim jer sam na edge tako da ne znam koji efekat hoces...

Dobra slika :)
Za taj efekat koristi program afterfocus.

Takođe možeš picsaypro, ali mislim da je after focus bolji za to, to mu je primarna namena.

Poslednja izmena:
Nisi mogao bolju sliku odabrati za efekat :D

Kao što reče sonic, afterfocus ili picsaypro, mada picsaypro ima mnogo više opcija i extra je...

Samo danas na akciji je ROM Toolbox Pro. Verovatno znate o cemu se radi. Umesto 4.99$, sada je 2.99$.

Hvala Uroše, sonic i ĐilkošU ;) Probaću kasnije

jos jedno pitanjce...neka aplikacija kao advanced task killer koliko je ona dobra i da li ima neka bolja od nje? :)

Ima li neki program kojim mogu da gledam stream-ove sportova? da gledam stvari tipa lshunter.tv ili livetv.ru. Dobro bi došlo sada u vreme Olimpijade :)

posto sam ja tek poceo, pojasni :)

Brzo potrošiš banane, a posle ne stigneš da skupiš dovoljno da kupiš bilo šta više od onih belih majmuna. I uvek naletiš na likove sa nindža rakunima i koskama ili onim iritantnim što bacaju svilene bube. Jednostavno nije fer.

Brzo potrošiš banane, a posle ne stigneš da skupiš dovoljno da kupiš bilo šta više od onih belih majmuna. I uvek naletiš na likove sa nindža rakunima i koskama ili onim iritantnim što bacaju svilene bube. Jednostavno nije fer.

Haha, kako ovo zvuči :D

Kad smo već kod tapatalka, to je to što se tiče foruma tj. ove što nalazi samo te mogu da koristim?
Ima par foruma koje posećujem ali mi ih tt ne nudi. Jel mogu nekako da ih "osposobim" za tt ili to zavisi od administratora foruma da li dozvoljava?

Haha, kako ovo zvuči :D

E stvarno! :D Osecao sam se kao da citam dnevnik osobe koja nije sasvim, sasvim... :D

Kad smo već kod tapatalka, to je to što se tiče foruma tj. ove što nalazi samo te mogu da koristim?
Ima par foruma koje posećujem ali mi ih tt ne nudi. Jel mogu nekako da ih "osposobim" za tt ili to zavisi od administratora foruma da li dozvoljava?

Forum mora da bude "namesten" za koristenje putem TT-a. Recimo, forum sajta mobilnisvet.com donedavno nije bio upotrebljiv preko TT-a, sad jeste. Ne znam dublju pozadinu, ali poenta je - zavisi od foruma moze li ga TT videti.

Poslednja izmena:
jim8, salji administratoru foruma da instalira tt plugin i pojavice se...

hvala, hvala :D Ostali su zbunjeni :d , ali me interesuje jos ovo: da li moze da se igra preko neta protiv nekoga (koga ja odaberem), koliko kontam ima ta opcija u meniju?

^ mozes da dodas nekog skim si igrao u frend listu pa onda da ga izazoves da igrate ako je online. ali ja bar nisam naso kako da izazovem nekog sa kojim nisam igrao nikad.

btw jel ima neka verzija google now da moze da se instalira na 4.0.X?

Ne može google now na 4.0.x... Pokušavali su sve i svašta na xda, ali ili radi 2-3 sata, pa se zaglupi ili uopšte neće da radi ili radi neko vreme, pa kasnije odbije poslušnost :)

Ma daj, čak ni ne radi kod nas. Osim onog pretraživanja, jelte. Ja sam ga isključio.

Nazad
Vrh Dno