Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Androzip nije htio da otvori a sa drugim nisam probao... mada sam rijesio stvar tako sto sam novu arhivu upload-ovao na dropbox.
Društvo, da li koristite, i ako koristite navedite koju, aplikaciju za prihode i rashode?
Društvo, da li koristite, i ako koristite navedite koju, aplikaciju za prihode i rashode?
Ja ovo već nekoliko dana ne stajem sa igram..![]()
https://play.google.com/store/apps/....normal.freefull.google.global.android.common
Sjajna igra, ali sam je deinstalirao zbog pilićarskog licenciranja. Platio bih igru i pet evra a ne ovo.
posto sam ja tek poceo, pojasni![]()
Brzo potrošiš banane, a posle ne stigneš da skupiš dovoljno da kupiš bilo šta više od onih belih majmuna. I uvek naletiš na likove sa nindža rakunima i koskama ili onim iritantnim što bacaju svilene bube. Jednostavno nije fer.
Haha, kako ovo zvuči![]()
Kad smo već kod tapatalka, to je to što se tiče foruma tj. ove što nalazi samo te mogu da koristim?
Ima par foruma koje posećujem ali mi ih tt ne nudi. Jel mogu nekako da ih "osposobim" za tt ili to zavisi od administratora foruma da li dozvoljava?
Brzo potrošiš banane, a posle ne stigneš da skupiš dovoljno da kupiš bilo šta više od onih belih majmuna. I uvek naletiš na likove sa nindža rakunima i koskama ili onim iritantnim što bacaju svilene bube. Jednostavno nije fer.
Ma daj, čak ni ne radi kod nas. Osim onog pretraživanja, jelte. Ja sam ga isključio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari