Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Swiftkey 3 - koliko vidim, nema ugrađenu mogućnost da bekapuje naučeni rečnik?
To znači da mi je Titanium backup jedina opcija?

The only one ;)

Još je gora stvar što ne možeš na uređaju da edituješ rečnik, tj da izbaciš reči koje si slučajno ubacio.

Ja nikako nisam uspio da one kartice prilagodim svojim prohtjevima...Recimo hocu prognozu, konverter i translate stalno dostupne ali cvrc :) Navigacija meni ne radi jer Google Navigation nije dostupna kod nas :(

Iskljucio sam ga na kraju...:p

Još je gora stvar što ne možeš na uređaju da edituješ rečnik, tj da izbaciš reči koje si slučajno ubacio.

E to sam pretrazio sve moguće folder na telefonu, znaci jedno dobrih 2-3 sata sam gledao da se negde nije zavuklo, ali nema... Onda razmisljam cekaj malo, pa gde se to nalazi? U cloudu? Zar onda ne treba internet omogućen? Onda pogledam potrošnju i ne skida nista SwiftKey... Ne znam stvarno gde bi moglo da se nadje...

Mora da je spakovano u nekakvu bazu, koja nije "human readable". Bzvz...

Jel se još nekom dešavalo ovo:
2e6332c5-8513-0adb.jpg

Da li neko koristi After Focus Pro? Kako ste zadovoljni?

Možeš da izbaciš reči, mada je malo nezgrapno (danas sam otkrio to). Kreni da kucaš reč koju hoćeš da izbaciš i kada ti se pojavi u jednom od ona tri polja, klikni na nju i zadrži, pojaviće se mali meni na kome imaš remove.

Uh kako je to nezgodno. Ni smart keyboard pro nema nešto specijalan način, ali je i dalje odličan u odnosu na to.
Inače, za nepunih mesec dana, SwiftKey mi je sačuvao 10 k klikova. :D

jel ima neki file manager ili sl kojim mogu da pregledavam foldere ili fajlove po velicini ili da mi iscrta tree sa ispisanim velicinama fajlova? popunjena mi je memorija na tabletu a ne bi trebalo (po meni) pa reko da pokusam da nadjem.

Ja koristim root explorer, sa njim mogu da vidim veličinu fajlova i veličinu foldera (kada zadržim malo prst, pa odem na properties)

Jel ima neko neki link ili apk da mi posalje na PP aplikaciju za mobile.de,ne mogu da je skinem sa marketa,ne podrzava Srbiju..?!

Inače

Android: Google Now with Voice Search Finally Working on ICS http://bit.ly/OJAl7F

Ovo će posebno gosn Webb-a da obraduje ;)

Nece da mi instalira Go chat for Facebook pro, piše da nema dovoljno memorije a imam preko 600mb. Imao sam ga ranije instalirano... Ima li nekog rešenja?

Nece da mi instalira Go chat for Facebook pro, piše da nema dovoljno memorije a imam preko 600mb. Imao sam ga ranije instalirano... Ima li nekog rešenja?

Da dodam da druge aplikacije mogu da instaliram, samo tu ne...

Idi u data/app i vidi da li je ostalo nešto od te aplikacije od ranije, ako jeste onda obriši to i probaj da instaliraš

Sta se desava sa ttalkom?Nakon reinstalacije ne mogu nijedan forum da nadjem,pise nesto kao Directory currently unavailable,please try again bla bla.....Prijavljivao mi je FC nekoliko puta za redom i uzmem da ga reinstaliram kad cvrc. Nije narodna verzija vec placena...

Nazad
Vrh Dno