marinko98
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.08.2005
- Poena
- 575
Radi prognoza, radi ona kao navigacija do kuće, pretraživanje glasom, odgovori na pitanja, postavljanje alarma...
+1 na gnexu, 4.1.1.
Radi prognoza, radi ona kao navigacija do kuće, pretraživanje glasom, odgovori na pitanja, postavljanje alarma...
I meni sve to radi, ali to i dalje nije dovoljno.
Još je gora stvar što ne možeš na uređaju da edituješ rečnik, tj da izbaciš reči koje si slučajno ubacio.
Da li neko koristi After Focus Pro? Kako ste zadovoljni?
Još je gora stvar što ne možeš na uređaju da edituješ rečnik, tj da izbaciš reči koje si slučajno ubacio.
Uradi Clear data za Play store, i pokušaj ponovo
jel ima neki file manager ili sl kojim mogu da pregledavam foldere ili fajlove po velicini ili da mi iscrta tree sa ispisanim velicinama fajlova? popunjena mi je memorija na tabletu a ne bi trebalo (po meni) pa reko da pokusam da nadjem.
Nece da mi instalira Go chat for Facebook pro, piše da nema dovoljno memorije a imam preko 600mb. Imao sam ga ranije instalirano... Ima li nekog rešenja?
Nece da mi instalira Go chat for Facebook pro, piše da nema dovoljno memorije a imam preko 600mb. Imao sam ga ranije instalirano... Ima li nekog rešenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari