Šta je novo?

Diablo 3

Poslednja izmena:
knuckle_warrant.png

sta mislite za koliko bi moglo ovo da se proda?

Nije los fist, ali odlican bi bio da ima LoH ili bar socket.

Slucajno sam naleteo na neku applikaciju kao za cene, i kaze da kosta 1,900,000 golda.

http://diablo3values.com/

^^

In a group, all players' magic find bonuses are averaged. So, if you’re in a four person group where two players each have +20% magic find and the other two players have none, all four players will effectively have +10% to magic find.

Kljucna recenica tj zakljucak posto sam sa barem 5 osoba pricao o ovome i svi su bili iz fazona - nema to veze tvoj drop je tvoj i nema veze ako neko ima MF 20% ili ako ima 160% .. vazi :d

Ja se secam da je u beti pisao taj prosek u Inventory > Details > Adventure, a sad kad igramo dvoje ili vise meni stoji moj MF 160% i nesto sa 5x NV, a nemoguce da svi imamo isti.

Dobro objasnjeno sa primerom.
Ko ima dobru MF opremu taj bolje da igra solo.
ko ima dobru mf opremu on sa njom ne može da ubije ništa na infernu sam :D uvek trejduješ nešto za taj mf. jedino da swap-uješ, ali to smara, a i onemogućiće ga uskoro... meni se sviđa ovako kako je. sa 5nv imaš finu šansu da ti dropuje nešto. meni je više poenta u igranju i zezanju. sinoć sam igrao sa illidanom act 2 inf, a nemam čestitu opremu ni za act I :D ubili onu vešticu, i tu stali. doduše ginuo sam svakih 5 minuta, ali bože moj :D

ja trenutno jurim ka lvl 60 pa da se onda sa vama druzim na inferno-u. Ako je neko dosao do NM act3 (na pocetku sam) javite se pa da idemo zajedno

ko ima dobru mf opremu on sa njom ne može da ubije ništa na infernu sam :D uvek trejduješ nešto za taj mf. jedino da swap-uješ, ali to smara, a i onemogućiće ga uskoro... meni se sviđa ovako kako je. sa 5nv imaš finu šansu da ti dropuje nešto. meni je više poenta u igranju i zezanju. sinoć sam igrao sa illidanom act 2 inf, a nemam čestitu opremu ni za act I :D ubili onu vešticu, i tu stali. doduše ginuo sam svakih 5 minuta, ali bože moj :D

Pa pazi ja imam MF opremu i to 210% bez NV staka i peglam akt2 bez problema :) kontam da nisam jurio MF opremu da bi do sad farmovao akt 3 4 bez problema. Igra uopste nije teska posle patcha, a mogu reci da sam i pre patcha farmovao akt2 bez problema. Akt3 jos nisam poceo da farmam posto ginem cesto i sporije ubijam. Moram debelo da kesiram za bolju opremu sa MF na njoj.

Posto su nerfovali MF da ne radi na okolinu nema vise tolikog efekta imati MF orpemu za fajt kad mogu da se swapuju itemi, ali eto pokrenula se tema vec i oko toga. I moguce da ce biti neki nerf za item swap u borbi, tako da ce oprema za fajt sa MF-om biti ponovo u trendu :D pogotovo sto utice na affixe.

Oprema mi nije nesto specijalna posto svaki item ima na sebi MF ali eto ubija se bez problema :)

Pa pazi ja imam MF opremu i to 210% bez NV staka i peglam akt2 bez problema :) kontam da nisam jurio MF opremu da bi do sad farmovao akt 3 4 bez problema. Igra uopste nije teska posle patcha, a mogu reci da sam i pre patcha farmovao akt2 bez problema. Akt3 jos nisam poceo da farmam posto ginem cesto i sporije ubijam. Moram debelo da kesiram za bolju opremu sa MF na njoj.

Posto su nerfovali MF da ne radi na okolinu nema vise tolikog efekta imati MF orpemu za fajt kad mogu da se swapuju itemi, ali eto pokrenula se tema vec i oko toga. I moguce da ce biti neki nerf za item swap u borbi, tako da ce oprema za fajt sa MF-om biti ponovo u trendu :D pogotovo sto utice na affixe.

Oprema mi nije nesto specijalna posto svaki item ima na sebi MF ali eto ubija se bez problema :)

sto brze ubijas vece su sanse da ti nesto ispadne jer je overall drop veci

visok mf sa malom brzinom ubijanja je beskoristan

ako mozes na act3 recimo za sat vremena da dobijes 100 rare itema , a sa mf opremom 20 , mf ti nece puno pomoci

razlika izmedju act2 i 3 je ogromna, neka ozbiljna mf oprema za act3 nisam siguran ni da moze da se sastavi

Moje iskustvo je drugacije i mislim da se farmovanje bez MF opreme ne moze nazvati farmovanjem.

MF ne donosi bolje iteme, nemate vecu sansu da item bude bolji ili da ima vise statsa.
MF daje vecu sansu da obican item bude plavi, ili da plavi bude zuti, i minornu sansu da zuti bude legendary. A dal ce itemi biti sr*nje ili dobri, tu ne ponaze ni 10.000 MF.

I to sto kaze Thepeace, ako vi za 1 sat ubijete 30-40 elite, onda je pogresno stavljati MF opremu sa kojom cete ubijati duplo sporije.

Svako neka igra sta mu se isplati:
act 1 daje 4% sanse za ilvl 63 iteme
act 2 9%
act 3 i 3 daju 16%

nabijete 5 NV i cepate, od svakog elite paka dobijate bar 1, uglavnom 2, a ko ima visok MF i 3 zuta...

+ MF ne utice na kovcege, vec samo na kripove

Poslednja izmena:
Zasto u AH filterima za 1 Hand Weapon nema opcije Gold i Magic Find, a video sam da postoji Weapon sa takvim karakteristikama?

Poslednja izmena:
Jel neko moze da mi kaze kako da kupim zlato za prave pare za odnos 10 miliona zlata - 10 dolara valjda. Imam jedno 20 dolara spremnih na paypalu. blizu sam da zavrsim hell mode sa DH, al treba postena oprema za inferno.

Poslednja izmena:
Zato što samo legendarna oružja mogu da izrolaju takve netipične k-ke.

Zasto u AH filterima za 1 Hand Weapon nema opcije Gold i Magic Find, a video sam da postoji Weapon sa takvim karakteristikama?

ima samo par legendary oruzja koja imaju to , uglavnom ono sto legendary ima kao specijalan bonus nemas tamo u filteru

tipa attack speed na armor i boots ;)

back on topic: legendary oruzja imaju ocajan dmg tako da ti je nebitno to mozes eventualno da stavis na followera i to je to

moze lako da se izgugla tih par oruzja koja su iz ove price

Hahah... Jos jedna dobra RMAH kupovina... Kupio crossbow za 6 evra, prodao ga za 21 u roku od par sati. Samo ubacio Emerald u socket... :)
Dodje mi zanimljivije da preprodajem robu, nego da igram :)

sto brze ubijas vece su sanse da ti nesto ispadne jer je overall drop veci

visok mf sa malom brzinom ubijanja je beskoristan

ako mozes na act3 recimo za sat vremena da dobijes 100 rare itema , a sa mf opremom 20 , mf ti nece puno pomoci

razlika izmedju act2 i 3 je ogromna, neka ozbiljna mf oprema za act3 nisam siguran ni da moze da se sastavi
upravo ovo.

evo i malo objasnjenja o MF od Krippa

[youtube]QAqU4k7ONzc?hd=1[/youtube]

MF ne donosi bolje iteme, nemate vecu sansu da item bude bolji ili da ima vise statsa.
MF daje vecu sansu da obican item bude plavi, ili da plavi bude zuti, i minornu sansu da zuti bude legendary. A dal ce itemi biti sr*nje ili dobri, tu ne ponaze ni 10.000 MF.

I to sto kaze Thepeace, ako vi za 1 sat ubijete 30-40 elite, onda je pogresno stavljati MF opremu sa kojom cete ubijati duplo sporije.

Svako neka igra sta mu se isplati:
act 1 daje 4% sanse za ilvl 63 iteme
act 2 9%
act 3 i 3 daju 16%

nabijete 5 NV i cepate, od svakog elite paka dobijate bar 1, uglavnom 2, a ko ima visok MF i 3 zuta...

+ MF ne utice na kovcege, vec samo na kripove

Lepo si napisao nije sa MF veca sansa da item bude bolji ali i jeste jer item sa 3 i 6 statsa nisu istog kvalitete i vrednosti, a pogotovo ne plavi i zuti.
Meni je drop u glavu bolji od kad sam MF podigao sa 30 na 110, a igram drugi act istom brzinom tako da tu nije bilo kompromisa.

Ma mozete vi da kombinujete mf i racunate sanse, kad meni ni jedan legendary nikada nije ispao sa full mf-om, vec mi je set i par legendarija uvek ispadalo bez mf-a i bez valora. Gluposti. Aj da vidim kako ce neko da farma act 2 i act 3 sa MF opremom. Takva oprema em vredi jedno 100 miliona, em je slaba. Ima da ubijete 3 elitepacka sa mf opremom , dok bez mf za to vreme ubicete 30.

Jedan mali predlog... Mozda bi mogli pored Battle tags da ubacimo klasu i trenutni Level heroja, mozda Act u kojem smo trenutno ili u kojoj fazi igranja. Nista opsirno, samo ovih dve ili tri informacije kako bi znali kome bi mogli da se pridruzimo, pomognemo itd...

Lepo si napisao nije sa MF veca sansa da item bude bolji ali i jeste jer item sa 3 i 6 statsa nisu istog kvalitete i vrednosti, a pogotovo ne plavi i zuti.
Meni je drop u glavu bolji od kad sam MF podigao sa 30 na 110, a igram drugi act istom brzinom tako da tu nije bilo kompromisa.

ali od MF uopste ne zavisi dal ce tvoj item imati 3 ili 6 statsa, samo je malko veca sansa da dobijes zuti umesto plavog.
I to zaista malo veca, cak i kad napucas MF na 200-250

Jedan mali predlog... Mozda bi mogli pored Battle tags da ubacimo klasu i trenutni Level heroja, mozda Act u kojem smo trenutno ili u kojoj fazi igranja. Nista opsirno, samo ovih dve ili tri informacije kako bi znali kome bi mogli da se pridruzimo, pomognemo itd...

dobra ideja kad bi mogli da se edituju postovi posle odredjenog vremena

Poslednja izmena:
edit : dupli post

To se valjda vidi kad se udje u igru. Pise uvek za prijatelje koji su lv i gde su.

Vrh Dno