Pošalješ poruku na 7777 i napišeš NE
Da li je moguće ili nešto sa ovim demo telefonima nije u redu?
Jel moze neki link za siguran root da ne trazim posto nisam bas vican tome. Vidim da ima neko budzenje kamere al treba root pa rekoh da probam.
Šta koristite od ovih "fensi" pokreta tipa startovanje kamere okretom prsta, pozivanje iz poruka prislanjanjem telefona na uvo itd. ?
Ja sam sve pogasio, bilo mi je interesantno prvih sat vremena.
probao,najbolje resenje do sad,fali jos samo malo da bude full screen ali i ovako je ok
da potvrdim i ja. Cela širina ekrana i fali malo na dnu za full screen.
Uđoh u Samsung shop u Peterburgu, kad tamo jedno 20 S3jki oko mene, spremnih za drndanje. To se zove prodavnica.![]()
Elem, sem što ekran deluje stvarno odlično na prvi pogled, ergonomija odlična, brzina i odziv na tač je za mene pravo razočarenje. S2jka je brža u normalnoj upotrebi, i to ona fabrička. Ova moja sa wanamlite šije fabričku za dve dužine.
Da li je moguće ili nešto sa ovim demo telefonima nije u redu?
Btw, da biram uzeo bih tamniji. Odličan je materijal i ekran, tj opšti utisak kvaliteta je u rangu i cene telefona, tako da nema razloga za kritiku. Mnogo se lepše drži u ruci od S2 koji je previše ravan i tanak.
Ja ne znam za to startovanje kamere okretom prsta ?
Nisu mogli da ti kazu to za 3 mesecne pretplate unapred jer to sistem postavi kao uslov kada te proveravaju u kreditnom birou. S' tim sto ti se te 3 mesecne pretplate odbijaju u narednih 6 meseci.
Ne znam o cemu pricate,ja imam 2 broja u Telenoru i ni jednom mi nisu od dva ugovora trazili te 3 pretplate da platim u prvih 6 meseci vec na kraju meseca dobijam racun,ne znam koje su vam atarife ali ako su neke minimalne moguce,meni je svaka 3000 mesecno i to mi nikad u Telenoru nije receno,tvrdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari