I ja sam danas video fon na ushcu mogu reci da je nekako bash tanak shto mi se bash svidjaa i vibriranje je nekako extra odradjeno znachi bash lepo vibrira ne trese ceo fon kao na one x, kucishte je jako i cvrsto i bash lepo lezhi u ruci ekran je tu negde kao na one x samo su boje malo jache nisu bledunjave kao na mom a kamera kida znachi ima neku rezoluciju 3000 i neshto puta 2000 i neshto max dok kod mene ima 3000 i neshto sa 1800 i neshto sve u svemu bolji fon od one-x a
Psssst, nemoj da te kolege cuju![]()
@zarez
A sta mislis o tome da ides na more a u dzepu s3,a?
Totalno glupa rasprava... uostalom gore komentarise covek kome je cura kupila fonUzivaj i koristi fon a ne obaziri se ko ga i zasto kupuje...
Btw,da, s3 jeste bolji od s2,licno sam proverioi nisam jedini.
Obavlja posao dobro i sgs1, i obavljace jos dugo. Nisu svi takvog misljenja ljudi vole da stalno nesto mijenjaju najvise iz dosade...nek rade sta te briga ne dajes ti novac.... mada moram priznati da je i po meni suludo dati 500+e za telefon pored toliko prioritetnih boljih zanimljivih stvari, osim ako nisi neki bas pun ka brod pa ne osjetis.
Ja bih radije za te pare kupio jeftiniji i ostane mi para da odem na more da se zaebavam, nego da kupim taj skupi i gledam kud sunce hoda, slaba mi utjeha....![]()
Neumesno je poređenje S2 i juga.S3 je nešto najbolje što trenutno može da se kupi, a S2 je jedan od najboljih i dalje. U tome je razlika (bitna).
S2 je i dalje mnogo lepo imati, ali S3 još bolje, svakako. Ako mi ga ponude uzeću ga oberučke. ;-)
Konačno sam uživo video telefon. Imao sam predrasude da je ružan i od jeftine plastike. Utisci su da je plavosivi takav, beli je mnogo bolji, ona siva lajsna ne izgleda jeftino kao što sam mislio. Jedna stvar me je oduševila - ekran. Nemam reči. Deluje bolje od S2 i note ekrana.
Veličina telefona: savršena.
A mozda najbolje resenje...ako neko hoce high-end telefon onda s3 bez da razmislja.Ko ima telefon a nema mnogo love neka bira more umesto s3 (na moru ima cica ).Ko voli da menja opet s3 i to je to))
Kakve to ti zakljucke donosis, ako hocu ciglu (blok) da ugradim u kucu kao dobar izolator, kupicu ga![]()
Jel ima ovde nesto pametno da se procita?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari