Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

ljudi pomoc. ubih se trazeci nesto. na vipu sam i kada me neko zove a ja mu odbijem poziv upali se voce mail. jel ima nacin da bude klasicno odbijanje i koji su koraci?

Uđoh u Samsung shop u Peterburgu, kad tamo jedno 20 S3jki oko mene, spremnih za drndanje. To se zove prodavnica. :)
Elem, sem što ekran deluje stvarno odlično na prvi pogled, ergonomija odlična, brzina i odziv na tač je za mene pravo razočarenje. S2jka je brža u normalnoj upotrebi, i to ona fabrička. Ova moja sa wanamlite šije fabričku za dve dužine.

Da li je moguće ili nešto sa ovim demo telefonima nije u redu?

Btw, da biram uzeo bih tamniji. Odličan je materijal i ekran, tj opšti utisak kvaliteta je u rangu i cene telefona, tako da nema razloga za kritiku. Mnogo se lepše drži u ruci od S2 koji je previše ravan i tanak.

Meni taj update nece uopste ni da se odradi...
Sad da li ima veze sa tim sto mi je telefon root-ovan, ne bih znao...
20110107_215408.jpg

Jel moze neki link za siguran root da ne trazim posto nisam bas vican tome. Vidim da ima neko budzenje kamere al treba root pa rekoh da probam.

Beli, uzet u Vip-u, odradjen update ;)

Settings>About Device> Software update
mora malo da se ceka i onda ce da ponudi.

Android: International Galaxy S III Cell Standby Power Drain Issue Identified http://bit.ly/MT1tSx

jesi probao?

mirise mi na onu sto moze da se razvuce al samo na uredjajima rezolucije 1280x800

Poslednja izmena:
probao,najbolje resenje do sad,fali jos samo malo da bude full screen ali i ovako je ok

Jeste li zadovoljni sa S3 iz Vipa?Ja sam uzeo S2 u telenoru,razmisljam o S3 i ja da uzmem u Vipu,pitam kakav je net van grada,posto mislim da je losiji signal nego na Telenoru.A mislim da je najgori po netu Telekom.Beli sma video u Vipu,i lepo izgleda.

Uđoh u Samsung shop u Peterburgu, kad tamo jedno 20 S3jki oko mene, spremnih za drndanje. To se zove prodavnica. :)
Elem, sem što ekran deluje stvarno odlično na prvi pogled, ergonomija odlična, brzina i odziv na tač je za mene pravo razočarenje. S2jka je brža u normalnoj upotrebi, i to ona fabrička. Ova moja sa wanamlite šije fabričku za dve dužine.

Da li je moguće ili nešto sa ovim demo telefonima nije u redu?

Btw, da biram uzeo bih tamniji. Odličan je materijal i ekran, tj opšti utisak kvaliteta je u rangu i cene telefona, tako da nema razloga za kritiku. Mnogo se lepše drži u ruci od S2 koji je previše ravan i tanak.

Ne znam sta si ti probao, ali ja sam danas po drugi put isao u vip i ovaj put imali obe boje za cvrkanje, mob radi kao sat, a touch je bruka. Stvarno ni najmanju zamerku na odziv. Ko zna sta je sa tim telefonima bilo

@s3 vlasnici- ako hocete update promenite csc na neku od zemalja gde se vec pojavio update. Ima i na marketu programche.

Poslednja izmena:
Hvala,pokusao ali ne radi.Sve u motion mi je upaljeno(stiklirano) ?
settings--> security--> lock screen options--> camera quick access ;)

Poslednja izmena:
Pa ovi iz Telenora su vec uspeli da mi dignu pritisak! Nema u radnji telefon bice sutra,, nema plavi bice samo beli, placas 42 000 din potpisujes ugovor na 2 god i preko svega toga moram da uplatim odma 3 meseca unapred mescnu pretplatu! 15 puta sam bio u poslednjih 10 dana da ih pitaam za uslove i sta mi sve treba od dokumenata i sl niko da mi to kaze! Neverujem..

Nisu mogli da ti kazu to za 3 mesecne pretplate unapred jer to sistem postavi kao uslov kada te proveravaju u kreditnom birou. S' tim sto ti se te 3 mesecne pretplate odbijaju u narednih 6 meseci.

Tesko da je to istina,jer znam,imam kod njih 2 ugovora i kada sam uzimao prvi telefon bilo je provera kreditnog biroa,ali nije mi receno da placam 3 pretplate unapred,za drugi ugovor nikakvo proveravanje i takodje,nije receno za placanje unapred 3 pretplate,i nije ni bilo u prvom racunu nesto vise od normalne cifre.Mozda zato sto je ta tvoja pretplata jako mala,pa onda i nije problem i da su ti tako rekli.Ma kakvo odbijanje 3 pretplate u 6 meseci,o cemu pricas????Nije tacno,svakog meseca u Telenoru racun dolazi smao za prosli,znam jer placam vec godinu dan ana vreme racun.

Poslednja izmena:
Nisu mogli da ti kazu to za 3 mesecne pretplate unapred jer to sistem postavi kao uslov kada te proveravaju u kreditnom birou. S' tim sto ti se te 3 mesecne pretplate odbijaju u narednih 6 meseci.

Upravo tako, provera kredinot birao, jeste te 3 mesecne uplate se odbijaju od prvih 6 racuna ali je ebanje u mozak... u zivotu nisam uzeo ni jedan kredit, imam stalno zaposlenje... sta oces jos krv da im dam na proveru ?

Ne znam o cemu pricate,ja imam 2 broja u Telenoru i ni jednom mi nisu od dva ugovora trazili te 3 pretplate da platim u prvih 6 meseci vec na kraju meseca dobijam racun,ne znam koje su vam atarife ali ako su neke minimalne moguce,meni je svaka 3000 mesecno i to mi nikad u Telenoru nije receno,tvrdim.

1790 mesecno je paket koji hocu. ali glupiranje nevidjeno ako 42 000 koje im is kesiram nisu dovoljne da skapiraju da sam ozbiljan onda ne znam..

Ne znam o cemu pricate,ja imam 2 broja u Telenoru i ni jednom mi nisu od dva ugovora trazili te 3 pretplate da platim u prvih 6 meseci vec na kraju meseca dobijam racun,ne znam koje su vam atarife ali ako su neke minimalne moguce,meni je svaka 3000 mesecno i to mi nikad u Telenoru nije receno,tvrdim.

Mislim da ovo o cemu pricaju vazi za nove korisnike.

Nazad
Vrh Dno