Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Moguce zaista imam dva broja u Telenoru,jedan 12 meseci vec a drugi 6 i to mi nikad nije receno,niti sam placao 3 pretplate odmah.Mnogo ti je to da das 42000 odmah a mesecno 1800,vidi ako ti oni ne daju d aodes u Vip,z anjih ne znam kakvi su.U VIpu mozes da placas sa popustom pretplatu smart 4400 oko 3500 mesecno a dajes odmah oko 25000,pogledaj na njihovom sajtu.

1790 mesecno je paket koji hocu. ali glupiranje nevidjeno ako 42 000 koje im is kesiram nisu dovoljne da skapiraju da sam ozbiljan onda ne znam..

Moj drug isto planira kao ti sa tim paketom i jos da plati 4 meseca unapred. Ima da vas izadju telefoni ko zlatne poluge :D

Onda uzmi paket od 3000 mesecno koje ja imam i sigurno ti nece nikakve pretplate traziti unapred.U Vipu nisam cuo da traze nista unapred.

Ja ljudi uzeo na tom istom paketu (p.i.s.1000) i dao odmah 18000 u kešu, ostatak na 6 rata (dolazi kao posebna stavka na mesečnim računima). Nikakve račune unapred nisu pominjali. Doduše, ja sam na 063 10 godina. Znam da za onu varijantu preko banke na 12 meseci rade upit preko kreditnog biroa a da za vrednost kredita preko 25000 dinara mora da se donese popunjen obrazac administrativne zabrane na platu (tako su mi bar rekli u telenor prodavnici ali nisam mnogo ulazio u detalje pošto sam plaćao na 6 rata).

Sta nam rade strasno ali dok je ovaca bice i vune nije to lud covek smislio

Drugo je uzeti na rate telefon pa uz pretplatu placati i rate ali meni za 2 ugovora u Telenora nikada nisu pominjali d aplatim odmah 3 ili 4 pretplate,ne znam u Vipu kako je sada.

Ja dugo nisam gledao ponude paketa zbog dvogodisnjeg ugovora u telenoru ali realno telenor nema sad sta da trazi pored vipa (telekom ne gledam jer su me tajno potkradali godinama i sad se pravim da ne postoje). U vipu za 2100din se dobije 1100 "smartova" i 3GB neta, neka ode od tih 1100 nekih 100-200 na sms ostaje ti 900-1000min za razgovor, za slicne pare se u telenoru dobija 300min i 1GB a S3 je 10000din skuplji, nije mi bas jasno ko ce uzeti S3 u telenoru pored ponude vipa.

Kakav je signal Vipa po gradu i van grada i kakav je kvalitet i brzina neta?Ja nikad u Telekomu ne bih uzeo postpejd,u Telenoru imam a za Vip ne znam kakav je.

Moguće je, odziv na touch i osetljivost su fenomenalni.

Vratio sam se u radnju i probao ih nekoliko. Svi rade potpuno isto, tj malo lošije nego moj S2. Sama animacija kao da ima za nijansu više fps na S3, ali zato kasni, kao da je na lastišu. Na S2 je zalepljena za prst.

Šta god da sam paralelno radio na oba telefona, bilo je sa malim lagom na S3. Očigledno i njemu treba kuvani ROM, ili je ovaj ruski softver kilav?

Pozz narode, prvi post u forumu! :) Uzeh isto u vipu plavi i jos uvek mi se slezu utisci. Mozda je razlog za sitan lag ukljucena opcija za stednju energije jer ogranicava performanse procesora i sl, nego, jedan mnogo veci problem. 780mb memorije mislim da ce za god-dve dana biti premalo s obzirom da je konstantno zauzece u idlu oko 80%-sto je nedopustivo mnogo. Zvao sam samsungovu podrsku i raspitao se za to i jedan "strucnjak" koji jedva narice srpski rece da je ostatak mem rezervisan za sistem i sl. Pitam ga ja, da slucajno sama grafika nije alocirala deo rama i da je zbog toga manje od 1gb i cini mi se da je covek pomislio da ga psujem ili nesto slicno! :) Realno, sta mislite o ovom potencijalnom propustu, ameri i japanci imaju 2gb rama a ostali....,i da li ko ima ko bolje i tacnije objasnjenje, citaj strucnije, za ovu muku? Cak sam razmisnjao i da ga vratim vipu sa sve "zahvalnicom" jer ovakva masina zasluzuje min minimuma 2gb rama..

Nexus ima još manje od toga slobodno, nemoj to da te brine. Ako ikada padneš ispod 100mb, restartuj telefon i oslobodiće se memorija.

Brinuce ga za godinu dve kao sto sada sgs1 kuka za ramom. Svasta... sto bi mi Srbi brinuli o tome i imali 1gb rama za skupo placenih i jos teze zradjenih 600e, nego neki zapadnjak koji uz mnogo vecu zaradu jos dobije telefon sa 2 giga rama, bas cudno..

I ja sam probao s3 u mts-u i seckao je pri tranziciji home screenova ;)

Ma moguće, ko zna šta je njemu sve rađeno. Nego manimo se nexusa u ovoj temi i pogledajte onu vest za 2gb rama.

Kakav je signal Vipa po gradu i van grada i kakav je kvalitet i brzina neta?Ja nikad u Telekomu ne bih uzeo postpejd,u Telenoru imam a za Vip ne znam kakav je.

U gradu je ok, van grada katastrofa. U svim manjim mestima samo edge. Za razliku od Telenora i MTS-a koji na tim mestima imaju 3G.
Kakav takav ali imaju.

Kolko će to kukavče RAM-a zahtjevati :trust: Hoće li 3 telefona imati to :D

*** moraju Amere da namire, oni su im glavno trziste svima! :D Njima ne smije nista da zafali , to je opste poznato za sve vezano za USA! Nabijem ih na qc:D

Kako prave tako HW zahtjevne sisteme *ebli sebe, ne isplati se to, tacno cu se odreci Androida (moraces mijenjati telefon svake godine ako hoces update), ali ne znam na koju platformu preci (iPhone (iOS) mi je skup i nemam izbora)! Opet ispada da je Symbian zakon!

Poslednja izmena:
Hm....zasto bi Jelly zahtevao toliko rama nema smisla. Izlazi uskoro a 1 telefon na trzistu ima 2gb:).

Jeste, lakše mi je.
Samo ne znam zašto dupliraš ako si već video da je postavljeno.

Nazad
Vrh Dno