- Učlanjen(a)
- 31.12.2005
- Poena
- 380
Ja bih probao bez venta, osobito ako u istoj razini imaš 12-icu na kućištu da gura van.
Ja bih probao bez venta, osobito ako u istoj razini imaš 12-icu na kućištu da gura van.
Da li mozes da probas recimo neke jace igrice kao bt3 ili MaxPayn 3 koliko je bucna ta grafika vidim da je mali potrosac pa me bas zanimaju performanse u toj kombinaciji kod jacih igrica ?
Moram da probam neki pasivni hladnjak da nakacim na procesorsada sam ogranicio ovaj box na 1000obrtaja i temp je odlicna i pod max opterecenju ne prelazi mi 42C
![]()
ima u onom MSI control center-u da se namesti... Mada sam stavio u BIOS-u kao najmanju brzinu obrtaja 12% i da krene sa odrzavanjem temperature kada proc dostigne 60Ci nikad ne predje 1000obrtaja jer proc i pod prime-om ide na 42-43C
![]()
dali je moguce ikako bar malo ga clocnuti?
Moj je mogao do max 2540mhz![]()
I ja se slazem ako vec neko ima ove procesore prelaskom na G530 nebi nesto posebno dobio.Realno gledano ko ima athlon II ili neki pentium 775 recimo E 5700 ili E6600 i jaci nema potrebe da uzima G530 jer ne dobije se nista drasticno jace, onaj ko tek kupuje naravno da treba da u najuzi izbor uzme g530 s obzirom na cjenu i performanse koje daje predstavlja po meni prvi izbor.
Bato, daj screen tog podešavanja u MSI cc, i meni na MSI temp ne prelazi 38 a vent vrti ko lud, a dok se ne digne windows onda je nečujan...
Mada, bolje bi bilo da se to setuje iz biosa, onda bih i u Linuxu imao isto setovanje...
Odradi linX i npr cinebench 11.5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari