- Učlanjen(a)
- 31.12.2005
- Poena
- 380
Jedino je šteta što ih Intel ne pravi kao quadove
.
Propusti na 2.5GHZ kroz LinX da pogledamo rezultate.Moj je mogao do max 2540mhz![]()
Moze test i na default, ali covek napisao da moze do 2.54GHZ. Znam ja Celerone preko deset godina (imam negde u ormaru Intel Pentium Celeron 2.4GHZ socket 478... nasao sam ali je bez ploce) i to da se za te pare dobija najvise, cisto me zanimao neki test na prvoj najvisoj frekvenciji kojoj radi pa makar bila i 2.4GHZ. Ovde ne vidim da imate taj procesor, ako imate stavite nesto.Pa sta mislis, kolika razlika moze da bude u odnosu na default klok s obzirom da je klok samo 100mhz veci? Totalno je nepotrebno klokovati ovaj cpu, s obzirom da ne moze vise od toga. A i gledajuci cenu, nikad vise performansi nismo dobili za manje pare.
Moze test i na default, ali covek napisao da moze do 2.54GHZ. Znam ja Celerone preko deset godina i to da se za te patre dobija najvise, cisto me zanimao neki test na prvoj najvisoj frekvenciji kojoj radi pa makar bila i 2.4GHZ. Ovde ne vidim da imate taj procesor, ako imate stavi te nesto.
Ne bi tako rekao za Celerona uvek naglasavam uvek za ulozen novac se dobijao maxsimum tako je i danas. Malo para a vise muzike. U ono vreme naravno da je bilo razlika izmedu Celerona i Intela sa Prescott jezgrom LGA 478.Pa sad, baš 10 godina. P4 Celeri su bili najgori value za novac ikad.
Imaš testove nekoliko strana unazad.
Na koji In.Pentium mislis da li je bolji od G530?Koliko je bolji pentium za 10e vise?
Na koji In.Pentium mislis? Od kog kog procesora bolji?
Moze test i na default, ali covek napisao da moze do 2.54GHZ. Znam ja Celerone preko deset godina (imam negde u ormaru Intel Pentium Celeron 2.4GHZ socket 478... nasao sam ali je bez ploce) i to da se za te pare dobija najvise, cisto me zanimao neki test na prvoj najvisoj frekvenciji kojoj radi pa makar bila i 2.4GHZ. Ovde ne vidim da imate taj procesor, ako imate stavite nesto.
Pogledajte prilog 89810
P.S. Ako nekog zanima propusticemo ovaj celeron kroz Linx da vidimo koliki je napredak kod G530 vremenska distanca je oko 10 god.
Nije problem...hteo jedan moj kolega sinu da kupi ovaj procesor (G530), reko da vidim i neki test dosta se lepo pise o njemu.Mogu ja da provrtim LinX na mom sandy-u cisto da imas neku sliku ( razlika je 300MHz i 1MB cache-a)...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari