Šta je novo?

Prestigio PMP5097 tablet

Ne pravim problem, mozda samo tako izgleda. Generalno me nervira odnos prema kupcima i to inicijalno odbijanje, tipa nista od toga, trebalo je ranije itd. Najvise me nervira to sto nisam iz Beograda i sto sad moram da se cimam, al ***. U svakom slucaju se nadam da ce sve biti ok, a hteo sam da podelim sa ljudima, koji ne daj boze, budu imali slicnih problema. Javicu kako je proslo. 😉

Poslednja izmena:
generalno je problematično reklamirati robu kod nas... meni je jako žao zbog toga. želim ti svu sreću i da ti bez problema zamene uređaj!

Hvala. Upravo sam ga spakovao. Ma prema Zakonu o zastiti potrosaca imam pravo da trazim da ga zamene, i tu nema dileme, sa druge strane u garanciji se nigde ne spominju pikseli.

Ima li neko vesti o ROOT-u?!

Cvele javi kako si prošao... ista situacija pa da znam da li da se na put spremam.

Pozdrav ljudi, da vam se zahvalim na odgovorima, bili su prilično od koristi.

Imam jedno pitanje. Nabavio sam HDMI kabl (nabavio sam u Tehnotroniku). Kad priključim tablet na tv na tv-u se vidi lepo slika ali na tabletu se ugasi tako da praktično mogu samo filmove da puštam na tv-u. Da li je to normalno?

da odogovrim ljudima:
...
Narucio sam ovaj adapter pa kad stigne da cu drugu da proba dal radi pa javljam zainteresovanima mozemo i da narucimo vecu kolicinu 🙂 ako hocete samo da stigne iz kine 🙂

...

Ja sam zainteresovan za ovo ako se bude organizovalo.

hama ima fenomenalne torbice , ja sam juce pazario Torba 10.1 Acme M17 1800.00 i veoma sam zadovoljan

Ranac isto hama moja preporuka, sjajni su i to neki za 10-11-inca.Pogledaj na sajtu tehnoam.....

Ako ti smetaju reklamacija, ako ti ne smetaju ali te ne mrzi da se iscimas reklamacija, ako ti ne smetaju i neces da se cimas onda uzivaj u svom uredjaju 🙂

Ljudi iz Asbisa su pravi profesionalci. Bez razmisljanja su prihvatili da zamene tablet, medjutim kad sam na licu mesta ukljucio uocili smo isti problem. I ovaj ce zameniti. Receno mi je da dodjem sledece nedelje da preuzmem drugi. Do tad cu da koristim ovaj koji su mi dali. Izgleda da su im ekrani problem.

Da li ima neki da nema mrtve pixele? Mislim nije neka rezolucija, kakva 3 mrtvaka na toj rezoluciji? Da li uopste testiraju pre nego sto ugrade i puste u prodaju?
iPad 2 ima isti ekran pa se ljudi nisu toliko zalili, desavalo se po jedan pixel tu i tamo koliko sam ja upucen.

Evo kod mene nema ni jednog, bas sam gledao kad sam ga dobio. 🙂

Da li ima neki da nema mrtve pixele? Mislim nije neka rezolucija, kakva 3 mrtvaka na toj rezoluciji? Da li uopste testiraju pre nego sto ugrade i puste u prodaju?
iPad 2 ima isti ekran pa se ljudi nisu toliko zalili, desavalo se po jedan pixel tu i tamo koliko sam ja upucen.

Evo moj nema. 🙂

Ni moj primerak nema, znaci to nije kod svih modela.Ne treba odma misliti da je to seriski problem.

Pozdrav drugari. Juče sam do pola 4 ujutru čitao ovu temu, od početka pa sve do kraja. Želim da kupim ovaj tablet, ali ga na žalost nigde nema na lageru. Od jutros sam zvao trista strana, u glavnom com trejd i gigatron jer izgleda da samo oni "imaju" ove modele. Ali u ovom slučaju nemaju ni oni. Nadam se da će uskoro stići nove zalihe pa da ću i ja kao i svi vi ostali koji ga imate, moći da uživam u njemu.

Neces zazaliti sto se tice kupovine, uredjaj je stvarno dobar.Sto se tice nove isporuke ne znam sta da ti kazem.Bilo je price da je velika potraznja na jacim trzistima od naseg i da nece skoro dolaziti.Mogao bi Asbis da iznenadi sa jos nekom kolicino....

Neces zazaliti sto se tice kupovine, uredjaj je stvarno dobar.Sto se tice nove isporuke ne znam sta da ti kazem.Bilo je price da je velika potraznja na jacim trzistima od naseg i da nece skoro dolaziti.Mogao bi Asbis da iznenadi sa jos nekom kolicino....

Predpostavljam da je uređaj ok. Danas su me zvali iz gigatrona i tablet mi stiže sutra. Kupujem ga za ćaleta, on pika igrice angry birds, poker na fb i bilijar... Da li bi trebalo da podrži sve navedeno?

Hvala.

radice ti i igre kao sto su gta3,shadowgun,neko je rekao i mass effect,ali nisam probao...radice ti temple run,ticky kart,raging thunder 2...ima dosta 🙂

gta ne radi bas perfect(meni recimo secka kada je guzva u gradu dok vozim) ali radi dobro 🙂 ocekujem da ce sa rootom i onim pluginovima raditi dobro

Nazad
Vrh Dno