Ristanovic Mita
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.02.2011
- Poena
- 170
da ali preko 50fps(50hz ima skoro svaki monitor) je sve isto ne vidi se razlika.
da ali preko 50fps(50hz ima skoro svaki monitor) je sve isto ne vidi se razlika.
100% sam siguran da je do Intelove graficke.
Ako si iz Beograda, javi se na PP. Mozemo da isprobamo masinu sa diskretnom grafickom, cisto da vidis da sam u pravu.![]()
Eh koliko samo gluposti procitah ovde. CS mora raditi na 100fps da bi islo tecno ko misli da je ispod ok taj blage sa CS nema. G530 sto se tice cpu snage jeste negde sa E7500 a da je grafika u rangu sa 8600GT je preterano, radi identicno kao 7600GT koja je nesto brza od 8500GT. Mislim da je glupo raspravljati se oko ovoga, pogotovu likovi koji ne igraju CS i nisu seli za G530. E sad, zasto nekom na doticni cpu i gpu ide na 100fps to je diskutabilno, mozda je OS, drajveri itd... Nema potrebe praviti dramu sad od ovoga :wave:
Pa ja sam fino zamolio neko ko ima ovaj procesor nek izvrti vantage i videcemo koliko je jak taj IGP
imam ga, i igram assassins creed rev. sve na max, sniper elite, prototype. ostale igre nisam probao - josinace kada igram neku od ovih igara zauzece procesora ide od 80% do 98%. ali svejedno kida za te pare, inace platio sam ga 4k - 35e
AKo imas vremena probaj i neke druge igre vidio sam u potpisu da imas gtx560 grafu, odvrti neku zahtjevniju igru i vidi zauzece procesora i iskoristenost grafe.
Ipak je kapisla G530 za GTX560, nisam probao tu kombinaciju ali verujem da je tako... eh da ga je Intel ostavio otvorenog za OC kuku lele, lopatama bi ga kupovali ljudi :S:
Odvrti cinebench, frybench, fritz benchmark pa vidi ja mislim da je malo brzi c2d 8400, sto se tice te intel grafike to je dovoljno da daje slikuToliko ste dobrog pisali o G530 da sam od juče i ja vlasnik ovog Kelerabčeta i mogu reći sve najbolje o njemu. Još uvek ga testiram i zaista me je prijatno iznenadio. Pošto sam posedovao i C2D 8400 mogu reći da su gotovo identični po brzini. Interesovala me je brzina integrisane grafike vs GF 8400GS DDR2 i mogu reći da je Intel brži. 3D Mark 06 kaže 2204 naspram 1532 poena za Intela.![]()
Stvarno best value!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari