Nije poenta u tome...ali ocegledno nisi shvatio...
aj objasni, bas me interesuje
Nije poenta u tome...ali ocegledno nisi shvatio...
aj objasni, bas me interesuje
Meni nije jasno, odakle vam hrabrost da JMBG tako javno ostavljate nekome koga nikada u zivotu necete videti.
Mislim, kada se registrujete na ovim trange-frange sajtovima.
npr. otvori novu lk i za svaki prekrsaj tebi stizu kazne
Nije mi jasno da niko ne stane na "rep" tom gazdi Limunda, ocito otima provizije svakog dana i bogati se, a svaki mesec samo povecavaju proviziju i neke dodatna naplacivanja uvode.
Limundo je baza prevaranata i lopova i to ovih koji rade unutra. Meni su sa 250 pozitivnih i jednom neutralnom ocenom (covek slucajno stavio neutralnu, a napisao reci pohvale), ugasili nalog, zato sto sam postavio sliku sa tri iste majice, ali razlicitih boja i napisao da je aukcija za jednu majicu. Njihovo obrazlozenje je bilo to da je to reklamiranje, a kao takvo je najstrozije zabranjeno. Najgora stvar je ta, sto sam 3. put dao istu aukciju, posto se pre toga nije prodala ni jedna majica ??? Uredno su skidali proviziju za pokretanje aukcije, a onda su me izbacili. Nije mi jasno da niko ne stane na "rep" tom gazdi Limunda, ocito otima provizije svakog dana i bogati se, a svaki mesec samo povecavaju proviziju i neke dodatna naplacivanja uvode. Ono sto me je najvise iznerviralo, sto je na jednoj mojoj aukciji covek imao 17 negativnih ocena i dalje kupuje nesmetano...Mene sa ni jednom negativnom, odmah izbacili.
Po meni-LOPOVI i treba ih izbegavati u sirokom luku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari