Druun
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.06.2010
- Poena
- 169
Takodje..Ima li ko viska guest pass jer se ovako vise ne moze 🙂 ?
Takodje..Ima li ko viska guest pass jer se ovako vise ne moze 🙂 ?
igram na XP SP2, the only way to go 😀Da li neko igra na XPSP3 32?
Bogami nisam mislio da cu ovako da kriziram, cekam da mi stigne kutija iz UK i moze da potraje i 7-10 dana ://
izgleda i ja moram da se bacim u potragu za Guest pass-om
Igre iz UK u zadnje vreme stizu za 15-20 dana. Ne radi nista zbog izbora.
Ima ljudi koji misle da su to njegove prave reakcije - tako da bih skrenuo pažnju da je sve to gluma, ima gomilu ovakvih klipova gde rejdžuje, lik je legendaran 🙂
meni je jos uvek potreban guest pass, please.
Vrhunski uzitak veceras, ping je 1700! Neigrivo! Jos jedno fu*k you Blizzard!
Da budemo iskreni kod DRM-a nije bilo pinga uopste..😀Pa boli mene uvo koliko igrača igra igru! To je njihov posao, prodali igru za 60e, a ne možeš da igraš normalno. Nema tu opravdanja, imaju para koliko hoće i 10 godina da se pripreme za ovaj trenutak i opet nisu uspeli. Gori su od ubisofta i onog njihovog sra*a.
Tek kad smo ubili (4 heroja coop,fali samo deamon hunter) Skeleton King-a postala mi je malo zanimljivija igra.
Daemon hunter? I demon tools. 😛
Inace, igra je najbolje na temu diabla sto postoji. Ni sacred i titan quest ne mogu da mu pridju. Osim diabla 2. 😀
Jel se povecava broj neprijatelja kad se igra coop?
Ja ne znam dal je neko video ovo, ali ovo je smej zivi. Pobeda!!! :whip:
Blizzard se voli i mrzi! 😀
Nego jel se to meni cini ili u igri nema krvi?!
i sto mi se mnogo dopada sto kad ubijes neprijatelja ispadaju stvari koje je nosio, nema ubijes roj muva i ispadne "full plate armor" ili sekira
Ili ispadaju novci na sve strane. Odakle monsterima tolike pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari