Al Samoled je Samoled
Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke
Ne shvatam kako slcd moze imati bolje uglove vidljivosti od samoleda?!? Kad su mi uglovi na sgs2 (po noci bez refleksije) skoro jednaki uglovima koje ima knjiga
Pa da, ali prešli su sa sgs2, a ne sa sgs3. Normalno da je taj ekran lošiji.
Koliko sam shvatio, trebalo bi da je još bolji nego na nexusu.
Jako grešiš kada kažeš da je na one X crna dobra. Verujem da je ljudima koji su koristili samo lcd dobra, ali stvarno je neuporediva razlika kada staviš telefon jedan pored drugog. Ja sam iskreno bio iznenađen tolikom razlikom. I opet kažem, najbolje je uporediti telefone na licu mesta i ne oslanjati se previše na rekla kazala.
Ma još to ide ka sivoj ali je mnogo blje od crne na Sensationu recimo.
Sada je toliko fenomealnih telefona da je odabrati najbolji medju njima teze nego ikad. Ja sam dobio HOX, ali da kupujem telefon, iskreno nemam pojma koji bi to bio ... sgs3, note , sgn, hox, hos .... pa cak i ip4s. Drago mi je da je tako, jer smo mi (kupci tj korisnici) u plusu![]()
Kada jednom pređeš na samoled, više se ne vraćaš na lcd bilo koje vrste. Što kaže pesma When you go black you never go back![]()
Kod one x je najveci problem to sto ima samo 26 giga i to je to. Ne znam sto im je semtalo da stave sd slot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari