Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ja kad sam gledao prosle nedelje imalo 3 bela oko 400e sa telenora i nisam hteo njega, cekao crni i dao vece pare :D
100 ljudi sto cudi, sto zena 200 OO

Ispod 400€ cena? Auu izgubih dve glave za manje od pola godine u startu.. Loše! :/
Racunao sam da ce doci na te cene tek na jesen negde... Naopako :)

Ja moj prodadoh za 380 baš juče, i to slučajno, da mi se taj lik nije javio, bio bih primoran da ga dam za 360, odnosno, 350 kad uračunam i troškove goriva zbog primopredaje telefona. Doduše, moj je bez garancije, i sa malim ogrebotinama pozadi, ali, svejedno, kod mene je 4 meseca, i ode mu cena za čas...to ti je tržište, ponuda-potražnja...

Ja moj prodadoh za 380 baš juče, i to slučajno, da mi se taj lik nije javio, bio bih primoran da ga dam za 360, odnosno, 350 kad uračunam i troškove goriva zbog primopredaje telefona. Doduše, moj je bez garancije, i sa malim ogrebotinama pozadi, ali, svejedno, kod mene je 4 meseca, i ode mu cena za čas...to ti je tržište, ponuda-potražnja...

Al si ga ti utopio, sva cast :)

Ne verujem da neko kupi polovan sa ogrebotinicama a ima nov za 20-30e vise.. Koma

30e razlike od korišćeno do novo... Platio bih u svako doba, bez obzira na stanje.. :)

Btw pitanje jedno... Ako bih prodavao svoj, uzet preko VIPa, kako taj moj eventualni kupac ostvario garanciju? Cima mene?

Nekome sitne ogrebotine ne vrede 30eur :D

A garancija, zemljace... ? :)
Sitne ogrebotine *I* garancija pride... za 30 evra manje :)

Veruj mi, lepo ti je shatrogistro rekao... "al' si ga ti utopio, svaka cast" :smoke:
Ja sam takodje od onih sto za 20-30 evra razlike ne bih ni gledao polovnjake... pa da razmisljam ima li sitne ogrebotine i/il' garanciju :p

A garancija, zemljace... ? :)
Sitne ogrebotine *I* garancija pride... za 30 evra manje :)

Veruj mi, lepo ti je shatrogistro rekao... "al' si ga ti utopio, svaka cast" :smoke:
Ja sam takodje od onih sto za 20-30 evra razlike ne bih ni gledao polovnjake... pa da razmisljam ima li sitne ogrebotine i/il' garanciju :p

Upravo tako. Jednostavno hocu da mu ja skinem folije i da znam da niko nije dahtao u njega :d (malo karikiram, al kontate poentu). Na cifru od ~400 evra nije nista jos 30ak, nije razlika od 80 do 110, zato iznosimo ovo. U svakom slucaju, jos jednom, svaka cast :)

30e razlike od korišćeno do novo... Platio bih u svako doba, bez obzira na stanje.. :)

Btw pitanje jedno... Ako bih prodavao svoj, uzet preko VIPa, kako taj moj eventualni kupac ostvario garanciju? Cima mene?

Ne cima tebe, daš mu garantni list + fiskalni i ide u Bgelektronik direktno..

Upravo tako. Jednostavno hocu da mu ja skinem folije i da znam da niko nije dahtao u njega :d (malo karikiram, al kontate poentu). Na cifru od ~400 evra nije nista jos 30ak, nije razlika od 80 do 110, zato iznosimo ovo. U svakom slucaju, jos jednom, svaka cast :)

Sto se dela oko dahtanja tice - ne karikiras ni najmanje :D:D:D

To... i medovaca iz usiju od prethodnog vlasnika - pa biraj sta te vise odbija :p

Ako je kvalitetna medovaca, sto da ne :p

Evo ga i ovde... mora taj da prokomentarise! :D

@Car

Iskreno da ti kazem tvoja logika je iskreno vrlo losa sa tom garancijom, uglavnom je neupotrebljiva kod drugog lica . A sto se tice samog Note , iskreno veci je rizik kupiti nov nego polovan a napisacu i why .

Pocev od SGS2 ako se proceslja forum na xda problemi sa ekranom nisu nimalo naivni . Vi sto ste uboli dobre primerke ili sto ne obracate paznju na neke minorne defekte :

- mrtvi pexeli i podpixeli koji se cesto mogu videti samo na odredjenim bojama na odredjenim nivoima osvetljenja

- lepak ispod ekrana koji se moze videti u mrklom mraku kada se oci adaptiraju na malu kolicinu svetlosti crna pozadina na telefonu

- razne varijacije menjanja temperatura boja

- ostali sitni defekti kojih ima.

Tacno neki od ovih prblema tesko se mogu videti u normalnom radu ALI

Citam xda i ima ljudi koji uzmu i tek iz 4 og unita dobiju perfektan kakav bi svaki trebao da bude ...

Sustina dati 400+ e i drhtati kakav ce da ti zapadne opsti haos . Samsung se dosta zeza sa kvalitetom i kontrolom kvaliteta svesno ispustaju veliki procenat uredjaja sa sitnim defektima koji se javljaju u prozivodnom procesu jer idu na to da krajnji korisnik nece da primeti ...

Takodje da li da pomnjem eho problem koji je isto tako cest problem ili da nazovem to neuspelom implementacijom noice reduction-a koji je obicno djubre jer vrlo lose radi .

Sustina je da sam odustao , da zivim na zapadu negde gde ima zakona i korektnih firmi , gde bih mogao da menjam ako treba 20 primeraka dok mi ne daju kakav treba ... ali ovako ne

Kupicu iPhone trenutno najkompletniji uredjaj a ova konstatacija stize od okorelog Android usera :/

Poslednja izmena od urednika:
Aj nemoj ponovo da krecemo sa bajkama kako na zapadu jedva cekaju da neko nesto reklamira da mu ponude 100 primeraka da proba i odabere koji hoce...

Btw jel kacio neko one urBeats sluske na Note, moze li? Sta se desava, ima li neke znacajne razlike da ih pojurim ako vredi...? :)

Kupicu iPhone trenutno najkompletniji uredjaj a ova konstatacija stize od okorelog Android usera :/

Nisi ti ni o od okorelog android user-a...
Drugo, te stvari o kojima pričaš su polovinom neistinite, a drugom polovinom preuveličane.
Ja sam svoj fon prodao jer pare planiram na druge gedžete, ali, svejedno, note je fenomenalan uređaj, i posle HD2, najrevolucionarniji koji sam posedovao.
Dovoljno je da pogledaš koliko ih je prodato, koliko brzo će izaći naslednik, i kako već i konkurencija planira sličan uređaj...

Da ponovim ono pitanje: jel neko video na netu nesto konkretno za ICS update? Reda je da puste. Pominjao se neki drugi kvartal..nadam se da nece da nas puste mnogo da cekamo.
+1 I mene zanima?

Imam ja jedno pitanje upućeno onima koji imaju Note, a ne "stručnjacima": Koliko vam drži baterija u proseku?

Poslednja izmena:
+1 I mene zanima?

Imam ja jedno pitanje upućeno onima koji imaju Note, a ne "stručnjacima": Koliko vam drži baterija u proseku?

Ja bolje da ne pricam. Bez maltretiranja sa Data on mi jedva namakne od ujutru do uvece. Preko noci mi nekad, iz nekog razloga, skine 25%, a 3G kad ukljucim i data on za 50ak min da ne pipnem mob mi sa 100% skinulo na 94% :S

Kad mu sve pogasim i koristim umereno onda moze nesto preko dana

I kod mene manje više ista priča, radi mi fon oko 17 sati dnevno (od ujutru do uveče) i uvek moram da ga kačim na punjač jer mi ostane svega 10%-15%...

Skini BBS i pogledaj sta ti to jede... Vise od 6% ne bi trebalo da nestane tokom noci. Doduse i sve zavisi koliko imas sync-ova.

Mislim da mi je mercury messenger pravio problem kada mi je u idle za noc skinula 25%.

Ovaj mob sam kupio da bih ga koristio i kao tablet i kao telefon- prodao sam hd2 i asus transformer zbog Note, pa mi je sad na njemu konstantno ukljucen Skype i Imo messenger (wifi ili data always on), Microsoft push, gmail, weather na 1h, facebook ne, i to je to. U svakom slucaju, ne bi trebalo samo do uvece da mi traje baterija ako se desi da po vise od sat vremena ne pipnem telefon, nit ga koristim duze od 10ak min..

Mozda jos malo dok 'legne' baterija x)

2-3 dana full recycle i to je to... Pretpostavljam da je malo jaca baterija od GS2 (ali i veci ekran), tako da bi trebalo bi da ti izdrzi oko 4-5 sati screen on time-a bez igrica.

I je l' imate problem s ehom, ako da, kako regulišete da se što bolje čuje tj da vas što bolje čuju?

To je valjda kao i na S2 da treba da se isključi noise cancelation.
Aha, ja sam kod mene spustio glasnoću razgovora na pola i uključen mi je taj noise reduction. Probaću da pojačam ton i ugasim noise reduction...

Ima li bitne razlike između 2.3.5 i 2.3.6, vredi li ga update-ovati ili da čekam lepo ICS?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno