Pomoću Airplay-a možeš da sa svog iUređaja gledaš video ili slike na tv-u koji je prikačen na apple tv.. Ili da iz iTunes gledaš film na tv-u preko apple tv-a.
Um... AirPlay je praktično RDP/VNC aplikacija?
Samsungov AllShare ima istu funkciju ja mislim... Nisam ga koristio, ali neko ko jeste moze da uporedi.
mislim da ovde ima malo vise infromacija o istoriji Androida, sve lepo od pocetka: kako je nastao Android... linkIstorija razvoja Androida:
http://www.theverge.com/2011/12/7/2585779/android-history
jesu li sredili problem audio latencije u androidu?Pa ja rekoh nista epohalno.:d Ok,mi,nubzori nemamo koristi realno gledano![]()
Ali opet,mora se priznati da u tom polju apple ima prednost nad androidom..Mada,po meni,tu sigurno ima i do apple marketinga..
Pa ja rekoh nista epohalno.:d Ok,mi,nubzori nemamo koristi realno gledano![]()
Ali opet,mora se priznati da u tom polju apple ima prednost nad androidom..Mada,po meni,tu sigurno ima i do apple marketinga..
Naravno, bitno je da se kaže "There's an app for that". E sad, koliki procenat korisnika će koristiti takve aplikacije da bi one bile važne, to je već druga stvar. iOS ima boga oca aplikacija i to jeste prednost nad Androidom, ali većina stvari koja je bitna korisnicima već postoji na Androidu, tako da ono.
Niko mi nije odgovorio kako znate kada će neka aplikacija da se podešava unutar iste ili će biti u podešavanjima sistema pa će se tamo napraviti lista dodatnih aplikacija, znači na iOS-u ne OSX-u.
A gde je back dugme? U svakoj iOS app na drugom mestu. I to je user friendly.
telep je napisao(la):Niko mi nije odgovorio kako znate kada će neka aplikacija da se podešava unutar iste ili će biti u podešavanjima sistema pa će se tamo napraviti lista dodatnih aplikacija, znači na iOS-u ne OSX-u.
Ako si ijednom otvorio podesavanja aplikacija unutar settings-a iOS-a znas o cemu je rec. dakle u settings samog OS-a se postavljaju podesavanja aplikacija vezana za sam sistem i OS (ukljucivanje notifikacija za app,verzija app-a, koriscenje iclouda...). dakle sve podesavanja vezana sa odnos app-a sa sistemom nalaze se unutar settings-a samog sistema sto je itekako logicno i intuitivno. nema traganja unutar same aplikacije za tim osnovnim podesavanjima vec se nalaze unutar settings-a OS-a. naravno uvek imas i primera neozbiljnih dev-ova koji ce trpati kojesta u settings ali svaka kvalitetna aplikacija pridrzava se osnovnih pravila vezanih za integraciju u settings iOS-a)
Da lakše je stalno se šetati između settings, i samih aplikacija.@webster
U pravu si za settings...Na androidu, barem meni, je nekad muka podesiti ponasanje 10 aplikacija posebno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari