Swiper
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2002
- Poena
- 765
Теби. Само се тако зове да завара душмане.
Bravo.
Теби. Само се тако зове да завара душмане.
Ja nisam imao nikakvih problema pri instalaciji Swype beta.Swype i Swype Beta isto zezaju prilikom instalacije , registrovanja i korišćenja .
Tačnije ova beta verzija prilikom potvrdnog mejla kaže da nemam android telefon ...
Zanima me da li ćirilična tastatura koja dolazi sa sistemom prilikom slanja obračunava više karaktera za sva slova ?
Ja nisam imao nikakvih problema pri instalaciji Swype beta.
Da li postoji neka aplikacija ili task manager ili bilo sta za GB, gde mogu da mu selektujem odredjenu aplikaciju koju nikad nece izbacivati iz memorije, znaci da ima najveci prioritet?
Pisao sam vec u temi mog telefona, desava se da mi pukne Sports Tracker (tj iskoci FC), a onaj ko ga korisni zna da to ume veoma da iznervira. Izvozam XX km bajsem i aplikacija pukne, ja u zbunu nemam pojma koliko sam presao, pa onda cekaj da dodjes kuci i sednes na komp, pa proracunaj rutu itd...
Nekako predpostavljam da je manjak memorije problem, pa on kad podize app iz memorije tu se nesto izbaguje, jer mi se u 100% slucajeva FC desio kad sam hteo da podignem aplikaciju iz notification bara.
Probao sam i Endomondo, jedina prednost mu je sto ima vece dugmice pa je laksa operacija na ekranu, ali je uzasno ogranicen opcijama i smara sa forsiranjem da moras da imas neki nalog za sync podataka, ne zanima me to... A i on mi je malo FC dok sam ga instalirao, iako sam ga samo 2 puta probao za voznju i radio je ok.
Da li postoji neka aplikacija ili task manager ili bilo sta za GB, gde mogu da mu selektujem odredjenu aplikaciju koju nikad nece izbacivati iz memorije, znaci da ima najveci prioritet?
Pisao sam vec u temi mog telefona, desava se da mi pukne Sports Tracker (tj iskoci FC), a onaj ko ga korisni zna da to ume veoma da iznervira. Izvozam XX km bajsem i aplikacija pukne, ja u zbunu nemam pojma koliko sam presao, pa onda cekaj da dodjes kuci i sednes na komp, pa proracunaj rutu itd...
Nekako predpostavljam da je manjak memorije problem, pa on kad podize app iz memorije tu se nesto izbaguje, jer mi se u 100% slucajeva FC desio kad sam hteo da podignem aplikaciju iz notification bara.
Probao sam i Endomondo, jedina prednost mu je sto ima vece dugmice pa je laksa operacija na ekranu, ali je uzasno ogranicen opcijama i smara sa forsiranjem da moras da imas neki nalog za sync podataka, ne zanima me to... A i on mi je malo FC dok sam ga instalirao, iako sam ga samo 2 puta probao za voznju i radio je ok.
Kako postaviti wall a da mi ne nudi ono skaliranje slike kad pritisnem set as u galeriji? CM 7.1 ROM
Ljanmi, da nisi pogresio temu?
Sent from SGS2 using Tapatalk2
Nema takve teme. Predložio sam otvaranje teme za android u globalu, ali nisam naišao na razumevanje![]()
U kojoj se temi diskutuje o icecream-u na android telefonima? Softver ko' softver - nemoguce je da sam mnogo pogresio![]()
Da li neko ima problem da mu u gmail aplikaciji ne prikazuje svoju profilnu sliku?
Ranije sam je video, a onda mi se gmail na kompu istripovao i prestao da prikazuje moju sliku u mailovima. Tada je i na telefonu prestala da se prikazuje, ali samo u gmail aplikaciji, dok sam u gtalku ili kontaktima normalno video. Pre nedelju dana mi se vratila slika na gmailu na kompu, ali na telefonu još nije.
Iskljucis sync?
Sent from SGS2 using Tapatalk2
uradi move na sd, sta se zezas i restartuj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari