Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Takodje onemoguci aplikaciji da ne moze da ode na net kako ne bi obavila tu proveru naknadno.

Nisam znao da je TwLauncher ovako fluidan.
Instalirao sam novi rom na kom je TwL default. I prijatno sam iznenadjen. :)

TW je zakon :D odustao sam od svih launchera, jer TW odradjuje posao kako treba bolje od bilo kog.

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Jel se desava jos nekom na ovoj novoj Operi Mini ver.7 cini mi se da se ne ucita lepo stranica tj. da fale delovi,uglavnom na vrhu stranice?

Sve sam ja to vec odradio i probao, fajlove sam isprebacivao tamo gde inace kad se instalia igrica napravi folder, ali nece, evo sad sam preko droidwall-a, zabranio da ide na net, ali problem je u tome sto izgleda da igrica uopste ne vidi onaj data folder koji sam ja ubacio, pa mi i dalje govori kako mora da skine 50 mb, i kad kliknem na ok, naravno ne desava se nista jer je blokiran net, a kad odblokiram pise onaj error.. Mislio sam da je mozda neko od vas skoro instalirao pa da zna.. Na kraju krajeva kupicu je sa marketa, samo dzaba i to ako opet bude ovako nesto..

-Inace, skinuo sam Real football 2012HD sa marketa, kao alternativu, i sve je oke, OSIM, tastera za navigaciju, vidi se samo jedan njihov deo, takodje fali i dugme za sut, jel ima neki nacin da se prilagodi rezolucija??

Ja sam sada bez problema skinuo 170mb iz igrice i radi normalno, pes 12.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-4

Je li narodna ili sa marketa??? Ako je narodna, ae pusti na pm odakle je skinuta..

Samo da javim da radi.. :) Preuzimanje je u toku, ali radice sigurno.. Tako da ako nekome ne radi PES 2012, napadajte telep-ov PM.. :) Salim se naravno..
Hvala jos jednom Telep i sorry na cimanju!

Postoji li neka aplikacija koja će držati network i wifi off, a periodično ih uključivati (na recimo svakih pola sata), da bi odradila refresh određenih aplikacija?

Edit: ˇ@ceftriaxone : tasker nije podržan za moj mob.

Pokušaću sa JuiceDefender-om, ali sam čitao da on sam dosta srče bateriju, tako da je pitanje koliko je koristan.

Ako imate još neke predloge, slobodno.

Poslednja izmena:
Jel taj TW samo za ICS?

Postoji li neka aplkacija koja će držati network i wifi off, a periodično ih uključivati (na recimo svakih pola sata), da bi odradila refresh određenih aplikacija?

Можда таскер?

Sgs2 via tt2

Taman sam se skrasio na ADW, najbolje mi radi na WF-u :) Da li da se igram sa tim TW, koliko vidim jos je u nekoj beti..

Pa ne moras da brises adw. Skini TW da testirash, pa ako ti se svidja ostavi, ako ne obrisi. :)

Ma kakva beta to sljaka samo tako, kao da i nije beta, mada ne znam, meni je to doslo sa samsungom...

Ma tek sad vidim da je to ustvari preradjeni Samsung launcher, ne zelim nista Samsung na telefonu :p

Pokušaću sa JuiceDefender-om, ali sam čitao da on sam dosta srče bateriju, tako da je pitanje koliko je koristan.
Sta znam, meni baterija (cini mi se) duze traje sa juice defenderom nego bez njega. Mada iskren da budem, malo sam koristio telefon bez njega da bih stekao neku pravu sliku.
A radi bas to sto si naveo, iako sam zaboravio koji je interval provere za free verziju (u kojoj je zakljucana promena intervala paljenja 3g-a).

Da li ima neko kome radi Plants vs Zombies na ICS? Moze li malo uputstvo (na PM ako treba) kako da ga pokrenem, posto mi se stalno zamrzava. Na GB mi je radilo odlicno.

evo da ti pomognem
supercharger je ovde, obavezno iscitati malo
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

u kombinaciji sa ovim
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353903
(mora rucno da se instalira, root explorer i copy/paste u foldere)

radi savrseno

Stavih v6 super charger. Mogu reci da se telefon preporodio, ovako glatko nije nikad radio! A radio je solidno glatko i do sada, ovo je odlicno :)
Ovaj drugi link nisam uspeo da upotrebim, tj stanem ovde: "GO TO CLOCKWORKMOD AND FLASH THE .ZIP FILE"
Clockwork sta? :)
Uzgred, zasta sluzi taj tweakzv? Nadogradnja na v6 supercharger ili nesto slicno a bolje?

V6 supercharger mi se cini kao do jaja stvar, moracu bas da ga probam malo vise narednih par dana. Doduse mucim muku da skapiram koriscenje bulletproof apps. Ali snaci cu se sutra kad budem odmorniji. Zasad mi je mnogo, kreiraj widget za trenutni one-shot script, pa onda tip za manualni trim, pa ovo pa ono... Ali definitivno kapiram poentu i smisao svega, samo treba mi vremena da se uhodam. :)
Ako sam dobro razumeo ovo sad na brzinu, napravim one-shot skriptu koja ce mi sluziti kad mi je potrebna za forsiranje neke aplikacije da bude stalno u memoriji, smestim widget za to na neki screen, pokrenem, i aplikacija bi trebalo da ne izlazi uopste iz memorije tj da bude bullet proof? Vrv sam prevideo, ali moracu da kopam malo da vidim da li moze automatski ta skripta da se pokrene u nekom momentu, dal pri boot-u ili pokretanju zeljene aplikacije. Kapiram da prilikom boot-a nema poente jer aplikacija jos nije u memoriji.

Anyway, idem da spavam pa sutra cackam dalje.

diyabolic, hvala puno na savetima!

Da li neko zna kako se naziva proces za kontakte na SE stock romu? Mozda je i isti kao za ostale GB romove, ne znam, ne razumem se previse... :)

Edit:
Telefon letiii sa ovim superchargerom, prosto sam odusevljen, drndam ga vec pola sata i ne mogu da se nacudim cudu :)

Poslednja izmena:
nema na cemu
nisam ni ja koristio jos bulletproof ali bi trebalo launcher i swiftkey mozda da odradim.
tweakz v6: clockwork je recovery, ako imas bilo kakav flesni. mada desava se da kao flesne ali ih (v6 je gomila skripti) nema u /system/etc/init.d/ folderu. onda lepo root explorer u ruke i prekopiras fajlove iz zip-a u svoje foldere i das im full permission
ovo u kombinaciji sa supercharger radi neverovatno. za tweakz v6 treba i custom rom da bi se pokretale skripte iz init.d foldera

Koju free aplikaciju koristite za screenshotove, a da podržava ne-rootovane telefone?! Ne treba mi ništa specijalno, samo da vrši posao ;)

Koliko znam nema tako nesto, ja ih hvatam preko Google SDK..

Ima, samo ne znam kako se zove... Trazi root dozvolu root-ovanom telefonu ali isto tako radi i na neroot-ovanom bez da joj se dodelu SU dozvola...

aataUrX9.png
aauxt5J1.png

JuiceDefender Ultimate 3.9.4
WiFi i GPS manuelno podešeni na ON, dok ih JD gasi kada je screen off i radi rekonekciju na svakih 15 min.
Mreža na GSM only.
Skinut sa punjenja sinoć u 21h.

Suma sumarum, veoma sam zadovoljan aplikacijom, baterija će izvući i preko 2 dana opušteno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno