Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

@dule systempanel, tap na aplikaciju i pise ime procesa.

Sent using Tt.

Prestade mi raditi Tapatalk2 beta iz cista mira? Ima li isti problem jos neko?

+1

tapatalk beta5 mi je radila pre 15 minuta... probao nocas beta 2 i nije radila...

Edit: tt2 beta5 upravo kucam sa nje...

Poslednja izmena:
Потврђујем ово изнад. Сад сам ставио тт2 бета 5 и ради!

Sgs2 via tt2

Jel jos nekome Viber i ttalk brljave??? Viber od poslednjeg update non stop crash-uje a sto se ttalka tice, dobijam FC kad pregledam slike u nekom postu....

I kod mene radi, a ni 2ka ni 4ka mi nisu radile sinoc i jutros.

O2X via TTv2b5

Ni meni ne radi tt2 od jutros, vrv je isto starija beta 2 u pitanju.

Koja je verzija androida je minimum za tapatalk 2 beta 5, posto kada pokusam da instaliram izlazi mi greška “problem parsing package“. Na mom telefonu je android 2.1

Koja je verzija androida je minimum za tapatalk 2 beta 5, posto kada pokusam da instaliram izlazi mi greška “problem parsing package“. Na mom telefonu je android 2.1

Isti problem, samo na 2.2. Probao sam i fajl sa XDA i još dva fajla sa dva različita file hosting servisa, uvek mi izbacuje tu grešku...

@masamunea
Hvala, uspeo sam da nadjem ime procesa i da ga bulletproof-ujem. Iako mi provere koje je v6 supercharger izlistao ne rade, tacnije ne vidim da li je com.stt.android u listi Bullet proof aplikacija. Preko terminala ne dobijam nista kad unesem sledece (sto je v6 supercharger predlozio kao provere):
Kod:
su /data/97*
//ili
pstree | grep Bullet
//ili
pstree | grep sleep
//ili
cat /proc/*/cmdline | grep Bullet

Kada pokrenem supercharger skriptu kaze mi da /init.d/97BulletProof_Apps is NOT Running... Ideje? Postavio bih i na XDA, ali reko da neko nije ovde mozda koristio pa imao slican problem.
diyabolic, si namestio ti bulletproof apps, jel ti radi?

Koja je fora to sa tapatalkom? Kako to odjednom moze da prestane da radi?

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Poslednja izmena:
@masamunea
Kada pokrenem supercharger skriptu kaze mi da /init.d/97BulletProof_Apps is NOT Running... Ideje? Postavio bih i na XDA, ali reko da neko nije ovde mozda koristio pa imao slican problem.
diyabolic, si namestio ti bulletproof apps, jel ti radi?
nisam jos, moracu u ponedeljak posto nisam za vikend kuci
javljam ti se na pm kad odradim

Бета 5 ради. Прво деинсталирај стару бета верзију па онда тек бета5. После обичног гажења мени и даље није радило.

Др.сониц је дао линк.

Ja jednostavno ne mogu ni da je instaliram. Problem parsing package...

Mislim da je neka nekompatibilnost u pitanju, koliko sam uspeo da izguglam. Meni sve verzije posle tapatalk beta2 izbacuju takav error.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi okaci D3 go aplikaciju? Kaze da nije kompatabilna sa S2??

Skinuo sam hide my root :) al ne vredi

Edit: Hvala marinko98.

Sad radi :)

Poslednja izmena:
Parsing se obicno javlja kada browser "izludi" i ne finisira dobro download. Probaj sa drugim browserom (bilo kojim) pa napisi(te) rezultat.

Probao preko mozile, google chrome, mobilnog isti slučaj.

Pozdrav,imam htc evo 3D i problem sa novom verzijom skypa problem je takav da kad se nakacim na wifi sagovornik me savrseno cuje a ja njega sve isprekidano i ssa kasnjenjem.Dok kad se nakacim na net na telefonu sve radi super. Isto tako kada sam na wifi i video koristim sve lepo radi. Poludeo sam jer mi je skype veoma potreban

Nazad
Vrh Dno