Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja ne mogu da se pomerim od 400k znaci skupim jedva novcice za onih pocetnih 2500m i onda ludnica :) jel oni dodatni likovi imaju neke super moci ili ne? Posto onda vredi 10k novcica :)

dodatni likovi ne, kolko sam ja video, ali oni prvi dodaci itekako pomazu. :)

Ko mi resi problem dobije kafu, (ili domacu krusku)..
Ni jedan browser (probao sam defaultni Interent i Dolphin HD) nece da radi na Galaxy S2 na wirellesu, osim Opere... A na GPRS_u svi rade...
Nema sta nisam probao...
Android os je 2.3.4. sve fabricki...

Za meze cu ti pomoci :) Flesuj moj rom i da vidis kako lete svi browseri :)
Ne ozbiljno, promeni rom, makar na "fabricki" 2.3.6

Razmisljao sam i to, al cekam ovaj 4.0.3. da ako nekad izadje!
A ako ne bude stabilniji od ovog mog idem na custom!
Poz
P.S. al mi i dalje nije jasno sto ne rade browseri na WiFi_ju... a Opera radi..

Ocekuj da izadje za jedno 7-8 meseci za nase trziste, nacekaces se...

@Zlajox, ja za muziku koristim Google Play Music, meni savrsen, a uz Saletov ROM dobijes i MusicFX dosta dobar EQ, jos uz neke dobre sluske (ja imam CX150) i Bog da te vidi :)

Ne vidi mi G+ Notifications uopste - samo stoji Loading i vrti onaj kruzic za loading... Poslednja verzija. Ranije je radilo kako treba. Ima neko resenje?

O2X via TTv2b5

Ne vidi mi G+ Notifications uopste - samo stoji Loading i vrti onaj kruzic za loading... Poslednja verzija. Ranije je radilo kako treba. Ima neko resenje?

O2X via TTv2b5

Sta rece on za cm7? :d
Salim se.
Obrishi cache, a ako to ne uspe reinstall.

Sent from my LG-P990

Koji plejer koristite za muziku, koji je onako najbolji :D

Power AMp. Kosta 5$, ali meni vredi... Ranije nisam preterano slusao muziku na SGS I i SGS II, jer imam i iPod Classic, ali u zadnje vreme iPod uopste ne nosim. Mislim da je udeo PowerAmpa prilican u tome (ima uticaja i sto sam pazario BeyondPod za podcaste).

Poslednja izmena:
Jel moguce kada se radi restore sa Titanium-om da se podesi nesto da ne moram za svaku aplikaciju koju on vraca da klikcem na Install i Done??? Vracam preko 100 aplikacija, ima da se smorim ako moram za svaku posebno..:crash:

e i to moze biti problem :) ...ja vise ne petljam sa tb sa alternativnog marketa...kupis i ne mislis!

Može mala pomć u vezi korišćenja Titanium Backup-a? Šta uraditi pre flešovanja novog roma, pa da posle mogu instalirati odjednom(batch) sve aplikacije koje hoću, znači koji su koraci da se sačuvaju aplikacije? Nisam još koristio TB, pa ne bih da eksperimentišem?

batch backup...user apps...po default-u sve aplikacije su selektovane...ti menjaj ako ti se ne svidja

Dolphin je u stvari samo wrap-up stock browsera, zato imas problem sa ta dva. Probaj clear data browsera i dolphina, mozda ti se posreci, ko zna...

Probao, pa prvo pokrenuo Internet defaultni, i gle cuda, nakon sto se otvorila app., ponudila mi izbor kojim browserom da otvorim link (http://guidetest.a.id.opendns.com/?...252Eid%25252Eopendns%25252Ecom%25252F%25253Fu, i tako jos 10 redova)... Opera, internet ili DoplhinHD, ; kad izaberem Internet opet trazi da drugi browser izaberem... a dolphin opet ne moze...
:-(

Poslednja izmena:
4df3161a-0396-2dee.jpg

I ne mogu vise od ovih 600k :)

Vrh Dno