Ukapirao.
Još jedno pitanje, kako da stavim prečicu za jedan pdf fajl na desktop? Koristim Go Launcher...
Treba mi aplikacija sa kojom mogu da promenim low memory killer levels, imao sam je pre, medjutim sad nema sanse da se setim kako se zvala aplikacija. Jel zna neko cime bi to mogao da uradim?
A da li neko zna neki Task Killer koji gasi pokrenute aplikacije, ali na nacin kao sto ovamo u spisku aplikacija udjemo na neku koju zelimo da zatvorimo, pa udarimo "Nasilno zatvori" (Force Close).
Probao sam, par njih, poput Advanced Task Killera, ali oni ne rade ovo sto ja trazim, pa u mnoge otvorene programe moram da ulazim i da ih rucno gasim.
I nemojte da pricate kako Androidu ne treba Task Manager, i kako on sam gasi programe kad mu zatreba memorija, meni treba aplikacija koja radi to, jer me nerviraju neke aplikacije poput Android Spedometra ili AccuWeather Platinum, koji ostaju upljaljeni sve dok ne udjem u njih i zatvorim ih, i do tada stoje njihove ikonice u statusnoj liniji...
ja to radim preko ES file explorera, nadjes u njemu dokument,zadrzis prstom na njega i izaberes da ti napravi precicu na pocetnom ekranu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari