Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

5ebda9f2-0d23-4b7a.jpg
5ebda9f2-0d30-089b.jpg
Onda je na sgs—u drugacije

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-2

Poslednja izmena:
Koliko li je ljudi pozvalo ovaj broj.

Sale, na drugom ss gde je dialing, prva ikonica sa leva na desno, koja je aplikacija? Viđam je na dosta ss-ova...

То је иконица за SS.

Sgs2 via tt2

Da li neko zna postoji li aplikacija sa kojom bih mogao lakse da organizujem ikonice u meniju, dosao sam do 9. stranice i sve mi je izmesano, a hteo bih lepo da ih organizujem, medjutim, trebace mi dva sata ako budem radio standardnom "drag'n'drop" metodom. Da li ima nesto preko racunara ili barem neka aplikacija da mi odradi posao na telefonu da postavim redosled kojim ce se pojavljivati ikonice u meniju?

Za tw ti je appzorter. Imaš na marketu...

Nisam ukapirao za "ss"? To nema na gb?

onua, to je ikonica koja se pojavi kada uhvatis screenshot na telefonu uz pomoc menu + power dugmeta :).

Sad sam skinuo ovaj appzorter, ali nema nazalost opciju da ja rucno podesavam gde ce koja ikonica biti, samo mi je sad sve izmesao :(.

Ukapirao.

Imaš u opcijama kako da ti sortira ikone. To je nešto najbrže za TW što sam ja našao.

Još jedno pitanje, kako da stavim prečicu za jedan pdf fajl na desktop? Koristim Go Launcher...

Sale, pa ti nemas dometa :p

Onua, mislim da ne moze fajl da se postavi na desktop.

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Treba mi aplikacija sa kojom mogu da promenim low memory killer levels, imao sam je pre, medjutim sad nema sanse da se setim kako se zvala aplikacija. Jel zna neko cime bi to mogao da uradim?

Poslednja izmena:
Koji torrent client koristite ?

i sa kojom aplikacijom mogu dodati skype u startup?

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2 Beta-2

Poslednja izmena:
Probao sam njega, al ne moze da menja foreground app, visible app, secondary server, moze samo poslednja 3 slota...

Scalado - editovanje fotografija, za sada jos uvek u najavi koju mozete videti ovde

A da li neko zna neki Task Killer koji gasi pokrenute aplikacije, ali na nacin kao sto ovamo u spisku aplikacija udjemo na neku koju zelimo da zatvorimo, pa udarimo "Nasilno zatvori" (Force Close).
Probao sam, par njih, poput Advanced Task Killera, ali oni ne rade ovo sto ja trazim, pa u mnoge otvorene programe moram da ulazim i da ih rucno gasim.

I nemojte da pricate kako Androidu ne treba Task Manager, i kako on sam gasi programe kad mu zatreba memorija, meni treba aplikacija koja radi to, jer me nerviraju neke aplikacije poput Android Spedometra ili AccuWeather Platinum, koji ostaju upljaljeni sve dok ne udjem u njih i zatvorim ih, i do tada stoje njihove ikonice u statusnoj liniji...

Naravno da gasi sam... Ja nikad nisam imao problema...

Sent from SGS2 using Tapatalk2

A da li neko zna neki Task Killer koji gasi pokrenute aplikacije, ali na nacin kao sto ovamo u spisku aplikacija udjemo na neku koju zelimo da zatvorimo, pa udarimo "Nasilno zatvori" (Force Close).
Probao sam, par njih, poput Advanced Task Killera, ali oni ne rade ovo sto ja trazim, pa u mnoge otvorene programe moram da ulazim i da ih rucno gasim.

I nemojte da pricate kako Androidu ne treba Task Manager, i kako on sam gasi programe kad mu zatreba memorija, meni treba aplikacija koja radi to, jer me nerviraju neke aplikacije poput Android Spedometra ili AccuWeather Platinum, koji ostaju upljaljeni sve dok ne udjem u njih i zatvorim ih, i do tada stoje njihove ikonice u statusnoj liniji...

Ti koji se pokrenu posle gasenja sa task killerom i slicnom aplikacijom ce se uvek startovati sve dok ih ne iskljucis kako treba, tj. iz same aplikacije. Mozes i neki task killer da koristis. Mislim da advanced ima opciju da proverava i ubija app kad se pokrene, al ovo ce da ti ubije bateriju.

Sent by Tt

Ima li neko preporuku za dobru mystery/adventure igru?

Pitanje nevezano za aplikacije, ali šta ću kada nema bolje teme. Možda bi trebalo da se napravi jedna tema za android kao operativni sistem i da tu idu sva opšta pitanja i diskusija, a da se ove dve teme vezane za aplikacije sjedine u jednu.
Pitanje glasi, da li kada na ics—u u data usage ne štikliram data roaming mogu biti siguran da mi neće povući ni jedan kb podataka u tuđoj mreži?

Да.

Sgs2 via tt2

Vrh Dno