Bitno je da sam uspeoAla si se ti napatioMislim i dalje da tu nesto nije u redu ali drago mi je da si uspeo u svakom slučaju.
Ja sam stavio nov Supercharger koji ima settings za uređaje sa više memorije i stavio sam 768HP settings. Evo ako nekome treba:
http://dl.dropbox.com/u/7099008/V6_SuperCharger_for_Android-Update9_RC7.sh.pdf
Bitno je da sam uspeo
Tablet je root-ovan, instalirao sam CMW, napravio backup, ubacio sam OC kernel #30 verziju, i za sad sve je ok
Sad pokusavam da podesim V6 skriptu.
Ako moze mala pomoc? Ne znam koje vrednosti da stavim tj. koje su ok za nas tablet?
Stigao sam do stavke :
True Free 32MB = "Free" 190 - Chased Apps 158
====================================
SuperCharger Level: 0% SuperCharged!
====================================
Please Enter Option [1 - 30]:
Koju vrednost da stavim?
Posto ce verovatno posle te unete vrednosti traziti da unesem neku drugu za neku drugu stavku, a ja ne znam sta da stavim tj koja je vrednost najbolja za nas tab.
Ako moze neko detaljnije upustvo ili objasnjenje?
Da li se ovim postupkom dobija mogućnost rada VPN, jer ja sada ne mogu da pristupim određenom kompjuteru preko VPN-a sa ovog uređaja. Pošto sam nov sa radom sa tabletima, da li si u mogućnosti da ovo uradiš i na mom tabletu?
Ja konkretno nisam bas upućen u VPN na androidu, nije mi bio potreban pa nisam eksperimentisao sa tim.Da li se ovim postupkom dobija mogućnost rada VPN, jer ja sada ne mogu da pristupim određenom kompjuteru preko VPN-a sa ovog uređaja. Pošto sam nov sa radom sa tabletima, da li si u mogućnosti da ovo uradiš i na mom tabletu?
Jel moze neko da mi kaze ,kako se otvara zadnji poklopac.
Bilo bi dobro da nije rootovan i da je resetovan na fabricka podesavanja. Time se istim postupkom samo sa restore backup dobija ne izmenjeni ne rootovani system, boot i recovery.Drugar je juče kupio tablet, pitaću njega da li hoće da odradi ovo. Čini mi se da sam i ja uradio backup na početku, posle roota, ne znam koliko to znači?
Sad sam hteo ovo da odradim, ali izgleda da i kod mene postoji problem sa instalacijom drajvera![]()
Stigne do waiting for device i tako stoji... Išao sam na sve varijante i ništa... kada izaberem onaj fajl koji je postavio rale_ts traži mi WinUSBCoInstaller2.dll, to sam pronašao na internetu i posle instalacije i restarta u device manager-u imam Android phone i u njemu Android ADB interface.
Glupo pitanje: Jesi li štiklirao USB debugging?
Naravno, sada pokušavam ponovnu instalaciju drajvera, ovog puta ću instalirati drajvere koji su postavljeni u uputstvu za rootovanje, neću pustiti instalaciju koja sama kreće sa tab-a
C:\Program Files\ZTE Handset USB Driver\Drivers\android_usb.ini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari