Zaboravio sam jos nesto da pitam sto mi je bilo cudno... Da li ste imali instalirane neke igrice kad ste uzeli tablet i da li imali dropbox i twitter od aplikacija? Iako mi je drug rekao da je lik pred njim otvorio kutiju i kako je tablet sa folijama sto mene bas i nije kupilo, mislim odkud toliko preinstaliranih stvari? Ja sam mu rekao da trazi nov tablet, ali on tvrdi da je nov (inace jako je tvrdoglav) i kao da to treba tako kao i radi mu, tako da ga boli uvo...
Nije dobio jer niko ne pise nista utkanosu. Nalozio sam ga da je interesovanje veliko i dve noci proveo na vezi sa njim da bi dobili cwm a sada niko da testira i napise bar hvala na rootzwiki. On ovu verziju vodi pod alpha! Sto se mene tice sasvim je ok. Treba definitivno odrediti da li backup da ide na ext-sd ili sdcard. Praksa je pokazala kod tezeg modovanja da je sigurnije da bude na ext-sd jer interni sdcard ne moze da se mountuje kao storage (ogranicenje honeycomba) vec fajlovi moraju da se salju preko adb i to za obicnog korisnika komlikuje stvari. Testirajte i napistite misljenje na rootzwiki kako bi stvar priveli kraju.
Fajlovi lokacija
Superuser.apk /system/app
SU /system/xbin
>adb shell
$su
#dd if=/dev/block/mmcblk0p18 of=/sdcard/recovery_stock.img
Moze li se promeniti bootloader aplikacija ako uredjaj nije rootovan?
Znači interna memorija je u FAT16?Koliko znam neće preko 2GB na internu memoriju.
Hugo.2011.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON.avi
Postoji busybox_v1.19.4-wraithdu-CWM_flashable_install.zip koji pored busybox-a instalira jos neke binaries u /etc koje su potrebne. Sada sam na Balanced 3 a bio na Multitasking i B3 je bolji izbor.
@mdusan da @trenje ti je objasnio. Prva skripta na osnovu podesavanja pravi 99SuperCharger.sh koja je u /data. Ona se pokrece pri svakom bootu sa root dozvolom.
Znači interna memorija je u FAT16?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari