Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

To već ne bih znao, samo jedan SGT sam update-ovao i to OTA, iz prve uspelo.

aaaaaaaaaaaaa hoću to :D ima sve što mi je potrebno
Samo su stvarno malo preterali sa cenom :whip:
Možda će ovi naši VIP-ovci imati povoljniju cenu ako ga uopšte budu nabavili.....

Koliko je meni poznato, ta opcija fit to screen ili sl. je na androidima verzije 3.2 i veće. Inače, na Asus Transformeru ova verzija Igo-a radi razvučena na ceo ekran. Opcija se pojavi pri startovanju iGo-a pored sata.

Skinuo sam CM9 Preview i imam tu opciju ali nemogu da razvucem na ceo ekran: ima dve opcije kad je jedna selektovana igo je otprilike na 2/3 ekrana a kad je druga selektovana onda ga razvuce toliko da nebi stao na 4 ovakva taba... Neznam gde gresim? Skinuo sam onaj skin za 1280/800 nisam onaj streched, da mozda tu nije greska?

Jel ide neko u Rumuniju uskoro, he,he,he. Stvarno ako neko ide nek javi pretpostavljam da ga u vodafonu moze kupiti bez nekih uslova. . .

Skinuo sam CM9 Preview i imam tu opciju ali nemogu da razvucem na ceo ekran: ima dve opcije kad je jedna selektovana igo je otprilike na 2/3 ekrana a kad je druga selektovana onda ga razvuce toliko da nebi stao na 4 ovakva taba... Neznam gde gresim? Skinuo sam onaj skin za 1280/800 nisam onaj streched, da mozda tu nije greska?

E, bas je tu greska. Streched skin je taj koji ti omogucava da razvuces prozor na ceo ekran. Sigurno radi, jer sam sada instalirao i kolegi na Vodafone tabletu.

pozzz

Da li u vodafone u češkoj postoji ova ponuda jer putujem krajem meseca u Prag?

Zvali me iz Vip-a posto sam se zalio na neumanjen racun, izvinili se i pitali da li mogu ovaj mesec da platim 2190 a od narednog da krene onih godinu dana cena sa 25% popusta, sad se nadam da nece zeznuti, videcemo, elem prihvatio sam tako da su ispali korektni i za dva dana resili.

A šta će biti sa ~550 dinara pretplate što si im dao više? :)

Dogovor je kako je darkos napisao da mi se popust pomeri za jedan mesec vise, il ce biti puj pike ne vazi :)

E, bas je tu greska. Streched skin je taj koji ti omogucava da razvuces prozor na ceo ekran. Sigurno radi, jer sam sada instalirao i kolegi na Vodafone tabletu.

pozzz

Hvala. Sad sam skinuo i radi!!

Nema na cemu. Sa srecom koristio :)

Evo i meni stigao neumanjen racun,sad cu da im se nacestitam mile nove godine.

darth... vec su upoznati sa problemom t.j propustom, samo opusteno, lepa rec i gvozdena vrata otvara...

Pozvao sam ViP-ov korisnicki servis da pitam kakvi su planovi o nabavci dock-a za nas tab.
Trazio sam da me preusmere ma tehnicku podrsku, ali "ljubazna" operterka je insistirala da mi ona odgovori na moje pitanje.
Krenem da joj objasnjavam kako ovaj tab ima HDMI izlaz ali se on nalazi sakriven u property port-u taba i kako da bi bilo moguce koriscenje tog izlaza mora postojati adapter od prozvodjaca.... i tako nastavim sa tehnickim izrazima i podacima i naravno njoj nista od tih reci nije jasno (naravno zaposlili su je zbog prijatnog glasa ili vec cega). Kazem joj da dock za nas tab postoji u Vodafone-u, ali ona ima spreman genericki odgovor: ako bude nesto nabavljano od dodatne opreme bice obljavljeno na nasem sajtu tako da ni tehnicka podrska nema podataka o tome!
Pitam da li mogu razgovarati sa nekim ko je zaduzen za to jer verujem da postoji veliko interesovanje korisnika za nabavku tog dock-a,ali ona i dalje insistira da to niko ne moze unapred znati! Strasno!
Tako da razgovor sa operaterom im sluzi da ti otmu dodatnih 10 din da bi ti rekli da niko nista ne zna i da ne znaju ko bi mogao znati to!
Savrsena briga i podrska korisnicima.....

Poslednja izmena:
Moje koleginice sledeceg vikenda idu do Temisvara, razmisljam da ih pitam da mi donesu dock, samo se plasim da mi ne donesu usisivac ili stogod slicno . . . . nisam siguran da bi shvatile sta mi treba... . :)

Pozvao sam ViP-ov korisnicki servis da pitam kakvi su planovi o nabavci dock-a za nas tab.
Trazio sam da me preusmere ma tehnicku podrsku, ali "ljubazna" operterka je insistirala da mi ona odgovori na moje pitanje.
Krenem da joj objasnjavam kako ovaj tab ima HDMI izlaz ali se on nalazi sakriven u property port-u taba i kako da bi bilo moguce koriscenje tog izlaza mora postojati adapter od prozvodjaca.... i tako nastavim sa tehnickim izrazima i podacima i naravno njoj nista od tih reci nije jasno (naravno zaposlili su je zbog prijatnog glasa ili vec cega). Kazem joj da dock za nas tab postoji u Vodafone-u, ali ona ima spreman genericki odgovor: ako bude nesto nabavljano od dodatne opreme bice obljavljeno na nasem sajtu tako da ni tehnicka podrska nema podataka o tome!
Pitam da li mogu razgovarati sa nekim ko je zaduzen za to jer verujem da postoji veliko interesovanje korisnika za nabavku tog dock-a,ali ona i dalje insistira da to niko ne moze unapred znati! Strasno!
Tako da razgovor sa operaterom im sluzi da ti otmu dodatnih 10 din da bi ti rekli da niko nista ne zna i da ne znaju ko bi mogao znati to!
Savrsena briga i podrska korisnicima.....

Pre ce biti da ne znas kako funkcionisu stvari u velikim firmama. Zamisli da se usetas u maksi i kazes miskovicu "ja imam resenje, treba vam vise avokada". Ili odes u audi i kazes kako si u rumuniji video model koji oni ovde nemaju. Ili motor koji ovde nije u ponudi. Ili je isti kao tvoj ali ima opremu koju tvoj nema. Radio u auto industriji, i bas je tako bilo. Ne znas, recimo, da odredjene kompanije kada narucuju odredjenu opremu jednostavno ne mogu da je naruce zato sto je ili neisplativo ili jednostavno nije u ponudi za taj region. Ja sam imao taj problem u svakoj frmi u kojoj sam radio logistiku.

Sta da ti kaze? Da o tome u velikim kompanijama ne odlucujes ti ili ja vec ljudi koji rade taj posao. Nema srbija dzabe toliko menadzera... ;)

I odgovor koji ti je dala je bas upravo onakav kakav dobijes na takvo pitanje u svakoj kompaniji, samo ti je ona to rekla na lepsi nacin.

Nerviraju me ovakvi hejtovi zato sto je sve u domenu rekla kazala. Nikada ne nalecem na ovakve rasprave na inostranim forumima, ali je u srbina psiha takva.

Nemoj pogresno da me razumes, sve te firme su tu da bi zaradile. ;)

Moje koleginice sledeceg vikenda idu do Temisvara, razmisljam da ih pitam da mi donesu dock, samo se plasim da mi ne donesu usisivac ili stogod slicno . . . . nisam siguran da bi shvatile sta mi treba... . :)

Nađi sliku na netu. Odštampaj i priloži uz detaljan pisani opis preveden na bar 3 jezika.

@CamBieL tacno je da ni ja ni ti ne odlucujemo o toj nabavci ali trebalo bi da moj zahtev kao korisnika njihovih usluga (i naravno redovnog platise)
da prime k znanju tj. da pribeleze da korisnik ili mozda vise njih je zainteresovano za to parce dodatne opreme i vide kakve su mogucnosti nabavke i
naravno obaveste korisnika. Tako funkcionisu stvari u normalnim zemljama, kod nas i kada dodju te velike inostrane kompanije one se ne ponasaju onako kako se ponasju npr. u Nemackoj, Francuskoj i drugim zemljama gde vlada zakon i gde se svi moraju pridzavati istog!
Svi znamo kako to ide kod nas.....

@CamBieL tacno je da ni ja ni ti ne odlucujemo o toj nabavci ali trebalo bi da moj zahtev kao korisnika njihovih usluga (i naravno redovnog platise)
da prime k znanju tj. da pribeleze da korisnik ili mozda vise njih je zainteresovano za to parce dodatne opreme i vide kakve su mogucnosti nabavke i
naravno obaveste korisnika. Tako funkcionisu stvari u normalnim zemljama, kod nas i kada dodju te velike inostrane kompanije one se ne ponasaju onako kako se ponasju npr. u Nemackoj, Francuskoj i drugim zemljama gde vlada zakon i gde se svi moraju pridzavati istog!
Svi znamo kako to ide kod nas.....

Ocigledno da nisi procitao ono sto sam napisao. I dalje si u domenu rekla kazala.

Ljudi pomagajte ! Treba mi plug-in za chainfire 3D. Skinuo sam is odnekud a sd ne mogu da nadjem. Ako neko ima link neka okaci !!!!

Sat na mom tabu je potpuno poludeo, ima li tome leka? Vreme stalno moram da podešavam ručno, to ume da iritira

Ocigledno da nisi procitao ono sto sam napisao. I dalje si u domenu rekla kazala.

Izneo sam svoje misljenje sto nije u domenu rekla kazala!
Ne moras se sloziti sa mnom, ali ako racunas necije misljenje u rekla kazala onda nisi nista bolji od nasih politicara koji nam vode ovu divnu drzavu!
Zatvarati oci i govoriti da to tako treba ili ona jos bolja: cuti moze i gore da bude - to su najvecih uspesi nasih velikih vodja na celu sa Miskovicem kojeg si pomenuo.

Nemoj pogresno da me svatis nisam politicki opredeljen i da Miskovica ne smatram humanistom :shock:
Vrlo dobro znam kako te stvari oko narucivanja funkcionisu ovde u "velikim" firmama imao sam i ja iskustava u toj oblasti.
Moj zahtev nije bio sumanut niti sam od njih trazio da mi uz ovaj tablet obezbede recimo auto koji imaju sve prikljucke za njega i normalno slaze se uz njega, a namenjen recimo samo za trziste Tajlanda. Tako da tvoja poredjenja stvarno nemaju nikakvog smisla u ovom slucaju.

Takav neki adapter je mozda trebalo biti ukljuceno u standardnu opremu koja dolazi pri kupovini.
Cak nisam ni trazio da ga obezbede, nego samo da se proveri mogucnost nabavke i da se pribelezi moje interesovanje i ako postoji mogucnost da me obaveste. To ne bi trebalo da bude nista cudno, to je briga o korisnicima a ne da na svako postavljeno pitanje dobijem odgovor: ne znam, nemam informaciju....
To daje utisak razgovora sa sluzbenikom opstinske uprave.
Ipak oni dobijaju moj novac svakog meseca i trebali bi malo da se potrude ili sto bi rekao Cartman:
the least you could do is kiss me first because I like to get kissed before I get fuc..d - da okrenemo malo na salu :D

Napisao sam kako smatram da je operater trebao da pristupi mom problemu, mozda je to utopiski za ovu zemju ali smatram da je ispravno.

Poslednja izmena:
Izneo sam svoje misljenje sto nije u domenu rekla kazala!
Ne moras se sloziti sa mnom, ali ako racunas necije misljenje u rekla kazala onda nisi nista bolji od nasih politicara koji nam vode ovu divnu drzavu!
Zatvarati oci i govoriti da to tako treba ili ona jos bolja: cuti moze i gore da bude - to su najvecih uspesi nasih velikih vodja na celu sa Miskovicem kojeg si pomenuo.

Nemoj pogresno da me svatis nisam politicki opredeljen i da Miskovica ne smatram humanistom :shock:
Vrlo dobro znam kako te stvari oko narucivanja funkcionisu ovde u "velikim" firmama imao sam i ja iskustava u toj oblasti.
Moj zahtev nije bio sumanut niti sam od njih trazio da mi uz ovaj tablet obezbede recimo auto koji imaju sve prikljucke za njega i normalno slaze se uz njega, a namenjen recimo samo za trziste Tajlanda. Tako da tvoja poredjenja stvarno nemaju nikakvog smisla u ovom slucaju.

Takav neki adapter je mozda trebalo biti ukljuceno u standardnu opremu koja dolazi pri kupovini.
Cak nisam ni trazio da ga obezbede, nego samo da se proveri mogucnost nabavke i da se pribelezi moje interesovanje i ako postoji mogucnost da me obaveste. To ne bi trebalo da bude nista cudno, to je briga o korisnicima a ne da na svako postavljeno pitanje dobijem odgovor: ne znam, nemam informaciju....
To daje utisak razgovora sa sluzbenikom opstinske uprave.
Ipak oni dobijaju moj novac svakog meseca i trebali bi malo da se potrude ili sto bi rekao Cartman:
the least you could do is kiss me first because I like to get kissed before I get fuc..d - da okrenemo malo na salu :D

Napisao sam kako smatram da je operater trebao da pristupi mom problemu, mozda je to utopiski za ovu zemju ali smatram da je ispravno.

To je utopijski generalno. Ako znas kako to funkcionise, onda znas verovatno i odgovor na to zasto srbija nema iphone u operatorskoj ponudi? Vip hr ga ima. Ajde sada da kazemo, ako ja nisam u pravu, onda nijedan operator u srbiji nema crm visi od nule. A s' druge strane, cak i da mogu da ga nabave dock, recimo, dodatak koji ce kostati 40 eur ovog tipa je finansijsko samoubistvo u ovoj zemlji, i to je profesionalno misljenje. A rekla kazala je zato sto ne znas, kao ni ja, da li mogu da ga naruce. Velika trzista nisu velika bez razloga. Imaju vece benefite u svakom pogledu. Seti se kako je sve izgledalo pre vipa. Secam se kada smo narucivali odredjenu opremu za auto i nismo narucivali, recimo, svetlo u pregradi za 5 dolara u nabavci zato sto ide u paketu sa ne znam cim i finansijski je neisplativo. Mozda u paketu sa tim moraju da naruce, lupam, 1000 hdmi kablova koji kostaju 30 eur, ili sl. A to ne bi mogli da ti kazu posto je to, zar ne, poslovna tajna. To svuda tako funkcionise. To sa obavestavanjem je jedino sto bi moglo da prodje kao neki lep gest, ali svakako da im onda sajt ne treba ako tebe mrzi da pogledas tamo, vec hoces sve na tanjiru. Ja sam zadovoljan sto su napravili odlicnu ponudu sa odlicnom uslugom i zadovoljan sam, posto placam uslugu koja radi a ne placam patuljke da mi lizu cizme niti sebi dajem vaznost na taj nacin. Necu da kazem da nisi u pravu, ali meni je potrebnije da sve radi, nego da imam neki lazni osecaj da neko brine za mene. Imam mamu i tatu i to mi je dosta :) i opet cu reci da je rekla kazala zbog onog *mozda* kako si sam naveo. Mozda jeste trebao da ide i hdmi, ali mozda nije trebao ni usb ;) sa full oremom siiiiiiguuuurnoooo ne bi kostao 1 dinar, koliko je mene stajao. Nadam se da si shvatio samo na sta sam mislio.

Nazad
Vrh Dno