Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Apropo tablet telefoniranja posle dve nedelje stize i odgovor uploadfromtaptalk1330669764925.jpg

EDIT: Sada se raspisali pa evo nekih odgovora...

attachment.php

Prilozi

• Upgrade.PNG
    Upgrade.PNG
    76.5 KB · Pregleda: 192
Poslednja izmena:
Opet da pitam, da li je neko uspeo da ubaci srpski za korišćenje swype koji dolazi sa tabletom?

Poslednja izmena:
Instalirao SPB Shell v 1.5.3, ako ne pukne bice to odlican launcher za tablet :)

Nije to tako prosto. Swype je paket apk i lib fajla. Nema ubcivanja. Potrebno je da se verzije slazu. Nisam se sa time igrao :)

Ma znam da nije nimalo prosto, mislio sam da možda postoji neka caka. Da bar uopšte nije instaliran, ovako kad se pokuša instalacija swype sa srpskim kaže nije moguće instalirati.

Ma znam da nije nimalo prosto, mislio sam da možda postoji neka caka. Da bar uopšte nije instaliran, ovako kad se pokuša instalacija swype sa srpskim kaže nije moguće instalirati.

Koju verziju imas? Da li je za wxga rezoluciju? Treba ti root. Obrises/bekapujes /system/app/Swype.apk i libSwipe....so iz /system/lib pa onda probas instalaciju ili ubacis novi Swype.apk u /system/app

Poslednja izmena:
Da li je neko malo eksperimentisao sa kamerom na tabu i da li je neko uspeo da snimi 720p video sa punih 30fps?
Instalirao sam lgCamera aplikaciju da vidim da li je moguce snimiti 720p video sa vise od 15fps.
LgCamera ima veliki izbor setovanja ali kada sve podesim i kazem da snima u 720p sa 30fps i dalje sinima sa samo oko 15fps, znači ne snima ništa bolje od standardne aplikacije koja dolazi uz tab.
Malo mi je nejasno kako se ne može snimiti 720p video sa punih 30fps sa ovako jakim hardverom koji je sposoban za reprodukciju 1080p videa visokog profila?
Siguran sam da hardver na ovom tabu moze to da izgura ali opet izgleda dolazimo do one stavke veoma lošeg ROM-a :(

Dopuna: Samo da još da napomenem da isto 720p video pored toga sto se ne sinima se sa punih 30fps izgleda mi kao video neke niže rezolucije!

Poslednja izmena:
Nisam stigao do kamere :) Glavni problem na tabu je trenutak kada padnu ključni procesi za HW aceleraciju i vreme. To se manifestuje time što nema youtube videa, hw video dekodinga, kamere i rašteluje se vreme. Kada to rešimo na konju smo.

Desavalo mi se da nece da se pokrene kamera i da youtube nece da pusti video ali do sada mi se jos nije desilo da mi se rasteluje vreme na tabu.
Ima li nekih nagovestaja da bi CM9 mogao skoroije da podrzi nas tab?

Uh, de nađe baš CM9. Tek smo pre par dana dobili official CM9 na Samsung 8.9 i 10.1 tab-u, tako da ne očekuj CM9 u skorije vreme, ili možda i uopšte. Ako bude bilo custom rom-ova, to će biti od strane nekih manjih developera verovatno.

Uh, de nađe baš CM9. Tek smo pre par dana dobili official CM9 na Samsung 8.9 i 10.1 tab-u, tako da ne očekuj CM9 u skorije vreme, ili možda i uopšte. Ako bude bilo custom rom-ova, to će biti od strane nekih manjih developera verovatno.

Kad i gde ??

Koji CM da nadje recimo i zasto je to toliko nemoguce?

Zato što Vodafone Smart Tab 10 nije dostigao toliku popularnost u svetu da bi uhvatio pažnju Cyanogen tima.

Zato što Vodafone Smart Tab 10 nije dostigao toliku popularnost u svetu da bi uhvatio pažnju Cyanogen tima.

Moguće da još nije što ne znači da neće. Nada poslednja umire. Ako bude neki CM biće CM9 i portovanje istog je i najjednostavnije jer postoji izgrađeni build system.
Još je rano jer "zvanični" CM9 nisu dobili i mnogo skuplji i poznatiji uređaji.

Nabavih i ja ovaj tablet i mogu reći da sam prilično zadovoljan. Prihvatio sam ograničenja unapred (manjak USB hosta/porta itd) i za sada nemam neke zamerke. Osim proklete galerje koja je pokupila odnekle par škakljivih fotki koje sam slao nekim ljudima i sada ne mogu da ih izbacim! Stoje u galeriji sa ikonicom picase u ćošku i ne mogu da izvedem nikakve akcije sa njima sem da ih dalje šaljem. POMOĆ!

Osim toga prijatno me je iznenadila zadnja kamera. Nemam nameru nikada da je koristim ali sam napravio par test snimaka sa kojima sam više zadovoljan. Posle Adobe lightroom tretmana(namerno izostavio Noise Reduction iz dorade) izgledaju ovako

Si probao da ih obrišeš iz Picase sa kompa pa da ponovo sinhronizuješ? Ok su fotke, ništa specijalno, ali nasmejao me poslednji čovek na slici koji te gleda kao da si blesav, jer si uperio toliki tablet u njegovom pravcu :d

Nemam Picasa na kompu. Tj nisam imao do danas kada sam to uradio da bih nekako izbacio slike. i nisam uspeo...

Pa odakle ti uopšte onda slike na Picasi?

Settings->Accounts&sync->google nalog->Sync Picasa Web albums pa skini stiklu.

Mašao sam. Prokleti Google+ na koji sam se ulogovao 10x ukupno i nikada ništa nisam kačio!
Izbacio sam sa Google+ sada samo da sačekam sync i da se nadam nestanku!

Poslednja izmena:
Sad sam zvao VIP za umanjene racuna, devojka koja se javila vec je upoznata sa problemom sto nekome nije umanjen racun za 25%, rekla je da je odmah prosledila kolegama i da ce u najskorijem roku biti zavrseno, pa videcemo za dan, dva. Javljam sta se desilo.

Koliko je meni poznato, ta opcija fit to screen ili sl. je na androidima verzije 3.2 i veće. Inače, na Asus Transformeru ova verzija Igo-a radi razvučena na ceo ekran. Opcija se pojavi pri startovanju iGo-a pored sata.

Poslednja izmena:
Jesi update-ovao SGT na 3.2? Imaš update od pre neki dan ;)

Sjajno... Koji su pajseri ovi iz samsunga... oni izbacuju 3.2 update umesto da izbace ICS...

Gde ima de se skine da flashujem preko Odin-a ? Poshto nemogu da updatujem preko taba... Kad instalira dodje do 14% i prekine instalaciju pa me doceka poruka update failed

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno