Bogme, moj auto je pikap stojadin iz 1995 sa plinom koji vredi 200e, a note 550e, pa sad ti vidi sta vozim, a sta mi se nalazi u dzepovima
Aleksa021 ti moze naruciti baterije i futrolu i screen protector za malu nadoknadu.
Ja sam preko njega narucio 3 baterije, futrolu, 3 screen protectora za 2500din sve zajedno .
A u BG-u sam kupio 32GB microSD za nekih 3000din.
Upravo sam postao vlasnik ovog cuda (so long SGS2). Koji je najbolji fw za Note i jel se zna kad ce ICS?
Ja sam planirao danas da isprobam neki ICS, ali kad sam krenuo da čitam xda, iskoči mi na fonu update, na LB1.
Za sada sam video da je iz februara, 2.3.6, i čini mi se da fon dosta brže reaguje.
Inače, oficijelni ICS su najavili za kraj aprila, pocetak marta...što ja verovatno neću ni dočekati, pošto sam planirao da ga prodam u martu...ali što me neće sprečiti da ne isprobam neki ICS, samo da vidim kako se rootuje ovaj lb1, pošto je izgleda malo problematičan za root...
Sta tu ima da se plete? Telefoni su isti q, razlika je u matrici ekrana i velicine baterije. A da i onom stapicu za usi. Isti hw, isti softvr, sta tu ima da se preterano razlikuje?
Nisi pratio Bozhin rad na tu temu u skorije vreme... ?
Bar 100% je bolji (iliti DUPLO), mada kada je iznosio neke procente - 100% bolji za wifi, 100% za zvuk, trajanje baterije, te Photoshop preciznost boja na Note-u, pa sluske kojima radi volume up/down, trt, mrt sta jos ne - ja cenim da je bolji bar 389%
![]()
Upravo sam postao vlasnik ovog cuda (so long SGS2). Koji je najbolji fw za Note i jel se zna kad ce ICS?
E pa cestitam, dobro je da si se otarasio te plasticne zezalice i uzeo telefon za ozbiljne muskarce.
A sto se tice 500-600% bolje itd, cek polako, jedno metar dana ga koristi, pa uzmi s2 u ruku opet, pa onda nemoj shvatiti 15% kao cist trolizam.
Koliko sam shvatio ICS dobijamo kraju marta.
Ne dobijamo svi isto. Ti uvek dobijes nesto specijalno. Tako ce sigurno biti i sa ICSpa ces onda imati ozbiljnu zverku (ne-plasticnu)
Au rodjeni al je tebi dobro.Juce na Partibrejkers-ima snimim da Djule Van Gogh seta note, pa vi vidite dokle je to otislo.
Ja ne razumem sta jos cekate? Nek neki novi neobavesteni klinci gledaju crtace na onom cartoon ekranu, vi prodajte te s2 zezalice dok je jos kolko-tolko drze cenu i uzmite sebi ozbiljnu spravu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari