Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Ali koliko exel i word docs na telefonu, zaradice ti on bolji auto :)

Bogme, moj auto je pikap stojadin iz 1995 sa plinom koji vredi 200e, a note 550e, pa sad ti vidi sta vozim, a sta mi se nalazi u dzepovima :)

Aleksa021 ti moze naruciti baterije i futrolu i screen protector za malu nadoknadu.

Ja sam preko njega narucio 3 baterije, futrolu, 3 screen protectora za 2500din sve zajedno .
A u BG-u sam kupio 32GB microSD za nekih 3000din.

Lako cu poruciti samo da nadjem gde ima :D

Konačno, jedan vikend slobodan,pa ću imati vremena da root-ujem fon, promenim recovery i ubacim ICS rom.

Dajte predloge, ko šta koristi, dakle, najbitnije je da bude stabilan, jer nemam vremena da isprobavam razne varijante.

Ko šta koristi od market enablera, a da je provereno da radi?

Od market enablera imaš onaj market unlocker..on dosta dobro radi za sada :)

Upravo sam postao vlasnik ovog cuda (so long SGS2). Koji je najbolji fw za Note i jel se zna kad ce ICS?

Sad ces i ti k'o Bozha da opletes po S II... tj. praise-ujes Note do nebesa :D:D:D

Upravo sam postao vlasnik ovog cuda (so long SGS2). Koji je najbolji fw za Note i jel se zna kad ce ICS?

Ja sam planirao danas da isprobam neki ICS, ali kad sam krenuo da čitam xda, iskoči mi na fonu update, na LB1.
Za sada sam video da je iz februara, 2.3.6, i čini mi se da fon dosta brže reaguje.

Inače, oficijelni ICS su najavili za kraj aprila, pocetak marta...što ja verovatno neću ni dočekati, pošto sam planirao da ga prodam u martu...ali što me neće sprečiti da ne isprobam neki ICS, samo da vidim kako se rootuje ovaj lb1, pošto je izgleda malo problematičan za root...

Sta tu ima da se plete? Telefoni su isti q, razlika je u matrici ekrana i velicine baterije. A da i onom stapicu za usi. Isti hw, isti softvr, sta tu ima da se preterano razlikuje?

Ja sam planirao danas da isprobam neki ICS, ali kad sam krenuo da čitam xda, iskoči mi na fonu update, na LB1.
Za sada sam video da je iz februara, 2.3.6, i čini mi se da fon dosta brže reaguje.

Inače, oficijelni ICS su najavili za kraj aprila, pocetak marta...što ja verovatno neću ni dočekati, pošto sam planirao da ga prodam u martu...ali što me neće sprečiti da ne isprobam neki ICS, samo da vidim kako se rootuje ovaj lb1, pošto je izgleda malo problematičan za root...

Iskreno neka portuju MIUI4 kako valja da radi kao sto radi MIUI na SGS2 i ja cu biti PRE-ZA-DO-VO-LJAN.

Sta tu ima da se plete? Telefoni su isti q, razlika je u matrici ekrana i velicine baterije. A da i onom stapicu za usi. Isti hw, isti softvr, sta tu ima da se preterano razlikuje?

Nisi pratio Bozhin rad na tu temu u skorije vreme... ? :)
Bar 100% je bolji (iliti DUPLO :D), mada kada je iznosio neke procente - 100% bolji za wifi, 100% za zvuk, trajanje baterije, te Photoshop preciznost boja na Note-u, pa sluske kojima radi volume up/down, trt, mrt sta jos ne - ja cenim da je bolji bar 389% :p

Ajde nemoj da smanjujes care, bez 500% ili 600% posto je bilo 5-6 stavki sigurno je bolje :D

Ma jeste, samo nisam siguran jel' bas svaku racunao po 100% ili random, po 30-40 procenata npr.... otud sam isao na sigurno i odvalio onih 389% :d

Nisi pratio Bozhin rad na tu temu u skorije vreme... ? :)
Bar 100% je bolji (iliti DUPLO :D), mada kada je iznosio neke procente - 100% bolji za wifi, 100% za zvuk, trajanje baterije, te Photoshop preciznost boja na Note-u, pa sluske kojima radi volume up/down, trt, mrt sta jos ne - ja cenim da je bolji bar 389% :p

Te izjave necu da komentariem niti sam hteo da se mesam, pratio sam :) Svako ima prava da veruje u sta god pozeli.

Haha... :)

Uzivaj ti u svom Note-tu ;)

Ti bolje cuti i zavrsi prokletu temu za Note :D

E pa cestitam, dobro je da si se otarasio te plasticne zezalice i uzeo telefon za ozbiljne muskarce :p.

A sto se tice 500-600% bolje itd, cek polako, jedno metar dana ga koristi, pa uzmi s2 u ruku opet, pa onda nemoj shvatiti 15% kao cist trolizam :).

Koliko sam shvatio ICS dobijamo kraju marta.

Ne dobijamo svi isto. Ti uvek dobijes nesto specijalno. Tako ce sigurno biti i sa ICS :p:p:p pa ces onda imati ozbiljnu zverku (ne-plasticnu)

E pa cestitam, dobro je da si se otarasio te plasticne zezalice i uzeo telefon za ozbiljne muskarce :p.

A sto se tice 500-600% bolje itd, cek polako, jedno metar dana ga koristi, pa uzmi s2 u ruku opet, pa onda nemoj shvatiti 15% kao cist trolizam :).

Koliko sam shvatio ICS dobijamo kraju marta.

Ovaj Bozha stalno nešto pogrešno shvata :D

Ne dobijamo svi isto. Ti uvek dobijes nesto specijalno. Tako ce sigurno biti i sa ICS :p:p:p pa ces onda imati ozbiljnu zverku (ne-plasticnu)

Bozhinom Note-u je official ICS vec stigao :smoke:

Juce na Partibrejkers-ima snimim da Djule Van Gogh seta note, pa vi vidite dokle je to otislo :).

Ja ne razumem sta jos cekate? Nek neki novi neobavesteni klinci gledaju crtace na onom cartoon ekranu, vi prodajte te s2 zezalice dok je jos kolko-tolko drze cenu i uzmite sebi ozbiljnu spravu :p.

Da taj iz Van Goga sigurno je uzeo taj telefon, jer mu treba, kao sto J.Karleusi treba Iphone, a i Staniji Dobrojevic takodje Iphone... Ne koriste ga ni 25% mogucnosti telefona...

^

Ja sam se upravo iz tog razloga zabezeknuo kad ugledah note a ne iphone. Iphone mi je najlogicniji izbor za Bono Vox wannabes, sminka, choose life, itd. To samo govori o tome koliko je note uber cool for smart ones new wave itd :).

Edit: sad samo fali Caesar sa: dajem stan za Note :).

Poslednja izmena:
Van Gog je citao ovu temu pa je uzeo. Ze.*** si ga Bozo. Nije dobio model kao ti

^

A jel si ti siguran da tvoj note za koga tvrdis da si se igrao i da ti nakon angry birdsa ucitava 5.6 sec hs i ispadaju srafovi nema dve sim kartice i tv :p?

Poslednja izmena:
Kako dodajes da ispadaju srafovi tako i sve ostalo preeeeeuvelicavas. Zato i jesi glavna zanimacija u ovoj do skoro dosadnoj temi :p

Jesi siguran da je Note? Da nije mozda s2 to bio? :p

Juce na Partibrejkers-ima snimim da Djule Van Gogh seta note, pa vi vidite dokle je to otislo :).

Ja ne razumem sta jos cekate? Nek neki novi neobavesteni klinci gledaju crtace na onom cartoon ekranu, vi prodajte te s2 zezalice dok je jos kolko-tolko drze cenu i uzmite sebi ozbiljnu spravu :p.
Au rodjeni al je tebi dobro.
Znam za izreku svak' svog konja hvali ali ti tome dajes novu dimenziju.

Nazad
Vrh Dno