Imao sam isti problem. Prilikom instalacije moras da izaberes OS tip Windows 7. Medjutim, problem je sto vmware onda koristi onaj easy install koji ne funkcionise sa osmicom i izbacuje gresku kod serijskog broja. Zato je neophodno prvo cekirati opciju "i will install os later", podesiti VM, startovati i onda ubaciti instalacioni disk/iso. Sa ovom instalacijom vmware tools radi ok.Instalirao sam al mi nije nashao drajver za ethernet?![]()
Imao sam isti problem. Prilikom instalacije moras da izaberes OS tip Windows 7. Medjutim, problem je sto vmware onda koristi onaj easy install koji ne funkcionise sa osmicom i izbacuje gresku kod serijskog broja. Zato je neophodno prvo cekirati opciju "i will install os later", podesiti VM, startovati i onda ubaciti instalacioni disk/iso. Sa ovom instalacijom vmware tools radi ok.
Dakle, da budem malo precizniji, ne instalirati vmware tools ako ste prilikom instalacije stavili "other"![]()
Radi, evo kucam iz osmice
Napokon start dugme:d
The icon overlaps with the first pinned taskbar icon on the other hand which you may not like. Here is how this is resolved:
Create a new folder on the desktop or another location.
Right-click the Windows Taskbar and select Toolbars > New Toolbar from the context menu. Select the newly created folder. You will notice that the new toolbar is placed on the right end of the taskbar.
Right-click the taskbar again and select Lock The Taskbar. This unlocks the Windows Taskbar so that you can move the taskbar elements around.
Now drag the new toolbar to the very left of the screen so that starts before the original toolbar with the pinned taskbar items.
Right-click the taskbar again and uncheck Show Text and Show title in the context menu.
Now move the original toolbar with a double-click on the separator near the start menu orb.
Jel rešio neko ovaj problem?Kada otvorim Weather pločicu, izbacuje mi "This app is not available in your market".
Ne dopada mi se ovaj polu-metro dizajn. Ili je Metro svuda i po celom sistemu ili nije nigde. Neka se odluce. Ovako deluje kao da je sistem sklapan iz razlicitih Kinder jaja.
Ko te tera da koristis Windows?Imas alternativu, ne znam sto se samo zalis na Windows (AKO vec imas alternativu
)
Napokon start dugme:d
evo moji utisci o 8ci:
sistem se instalirao za preko sat vremena, dok se sedmica instalirala za 15stak minuta.
to sto ne mogu bas najbolje da se snadjem gde se sta nalazi to je druga prica.
primetio sam da mi komp secka, treba mu ponekad sekunda dve da izvsi nesto( otvori nesto , predje na drugi prozor...)
kada sam na internetu mozila primecujem da nakim mestima nedostaju delovi slike ili stoji nesto sto nije deo te slike tj menij a kada misem predjem preko tog mesta bude normalno.
sistem se gasi 5 minuta iako nemam nista instalirano.
kako se ztvara aplikacija osim na alt-f4? kad pustim neki film ne mogu da izadjem iz nega da ga zatvorim na start meniju sa onim kockicama u kockici za film i dalje stoji ime filma?
to sam za sada primetio.
da li neko ima slicne probleme?
Ko te tera da koristis Windows?Imas alternativu, ne znam sto se samo zalis na Windows (AKO vec imas alternativu
)
Steta sto to nisu uradili za Win7, a tek je ovo sad bezveze (Win8 32bit).Steta sto ne urade forsiranje x64 umesto start dugmeta![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari