a c a
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2003
- Poena
- 1,625
Moja oprema
- Laptop
- HP 8570p
- Mobilni telefon
- Realme 8
- Pristup internetu
- Kablovski internet
više puta sam skretao pažnju na neke nepravilnosti i sem lepog, umirujućeg odgovora nije bilo prave reakcije niti sankcije sem u jednom slučaju kada je čovek naglasio da ne želi da proda predmet iako je aukcija već imala ponude, on je to na aukciji i dodao u nekom trenutku i kada sam im skrenuo pažnju na to oni mu navodno zbog nekorektnog ponašanja člana prekinuli aukciju, dakle baš ono što je tip i želeo????? Naravno nikakva negativna nije usledila.
Isto sam i ja radio, uglavnom vezano za kopije uredjaja (satovi, mobilni itd), ali sam onda promenio taktiku. Prijavim nepravilnost i cekam da vidim reakciju Limunda. Interesentne su reakcije. Sve takve aukcije su mi u listi zelja pa ih pratim i posle vise nedelja od zavrsetka aukcije, kao i kupce i prodavce. Sta meni vredi njihova reakcija kada se vec zavrsila aukcija? Bitno je da njima isto u smislu kaznjavanja clanova ako neko da link ka drugom sajtu (obicno samog proizvodjaca uredjaja) u opisu predmeta i ako neko nekoga predje kao ovaj kafana. Dokle god nema gradacije prekrsaja nego sve sve isto vrednuje i dokle god prvo maksimalno sebe stite dotle nece biti napretka na Limundu.
Cuveni mail u vezi prihvatanja novih pravila:
Ako se ne izjasniš o prihvatanju (ili odbijanju) Pravilnika Limunda i Pravilnika Kupinda i nakon 8 dana od njihovog slanja,
smatra se da si prihvatio pravila i svoje poslovanje možeš neometano nastaviti.
Ko je Limundu dao pravo da automatski nereagovanje na mail pretvori u prihvatanje? Upravo automatski moze da uradi jedino suprotno a to je da se racuna da je clan odbio uslove koriscenja. Znaci neko ko je procitao i prihvatio uslove i neko ko nije ni otvorio mail se tretiraju isto? Kako?