Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam dobio ovaj odgovor:

"Zdravo,

Limundo će pokrenuti krivičnu prijavu protiv člana. Aktivno radimo
na prikupljanju podataka koje prosleđujemo našim advokatima, kao stručnim
licima koji sastavljaju krivičnu prijavu. Svaki od prevarenih Limundovaca biće
naveden kao svedok u postupku."

Ако су озбиљна фирма,треба као Амазон да врате кеш купцима,па нек се суде после са њима,шта преварени има са тим после...

mislim da se to nece desitim,nazalost ja sam imao slicno iskustvo do duse ne na limundo nego sa aks kur. sluzbom. Cekao sam povracaj novca nije puno 4900,e sad tog dana kad je kurir trebao da donese novac bio je opljackan :) e sad da l je stvarno ili je namestio igru ne znam,ali novac nisam dobio proslo par dana zovem da pitam u cemu je problem,oni mi kazu da je vozac opljackan i da ce se resiti uskoro!? :D wtf, ok gde je moj novac poslacemo vam da popunite formular reklamacije da posle toga da pogleda nasa pravna sluzba pa ce se resiti. :) i to se oduzilo 30 dana naravno dobio sam moj novac,al htedoh da kazem i oni su jaka firma,al opet i ako uopste nije bio moj problem sto je vozac opljackan,oni nisu izvadili novac iz svog dzepa meni platili pa posle nek resavaju problem...

Ако су озбиљна фирма,треба као Амазон да врате кеш купцима,па нек се суде после са њима,шта преварени има са тим после...

I jos po 100€ pride svima za dusevni bol haha.
A Amazon je mala kompanija iz gane... Svasta..

Limundo da vrati pare ljudima koji su dobrovoljno uplacivali liku pare na racun?? Hau jes nou.

Tih 100e niko ni ne trazi, ali ono za sta ih je prevario "proveren clan" koji je iskoristio mogucnost "slanja posle uplate" trebali bi da naknade gubitak prevarenim clanovima.

Ovaj oladio ljude i vec se sve zaboravilo..nova godina pocela....ovo ono......limun oglasava sve u 16 kao da se nista nikad nije desilo.

Pa nista se nije ni desilo. Limundo nigde nije ostecen sto bi oni dizali prasinu kada su svoju proviziju uredno unapred uzeli od prodavca i namirili se. Prodavac da bi svak idan moga oda postavlja on je morao da placa prethodnu proviziju jer kad si u minusu ne mozes da postavljas nove a on je postavljao 10 dana tako da za tih 10 dana je morao da uplacuje i limundo je te pare uzimao. Sto se njih tice oni su zaradili svojih 4% na 300.000 tj 120e i sta ih boli uvo...

Limundo od prodavca ništa nije uzeo, jer morao je samo da bude u + da bi postavio aukcije sa početnom od 10 dinara ....

on je svaki dan postavljao aukcije i svaki dan prodavao i znaci da je non stop bio u plusu a posto je dnevno prodavao 5-6 predmeta u sumama preko 300e morao je da redovno izmiruje provizije! znaci sve su lepo naplatili!

dacu primer:

registroivao sam nalog i u plusu sam:

prodam danas za 300e i upadne mu minus 12e...uplatim to da bi dalje postavio
sutradan isto...

i sve tako u krug...i kako to mislis da nisu nista uzeli? mozda nisu samo za zadnji dan mogli ako je upao u minus ali znajuci prodavca da je imao jos aukcija unapred je uplatio proviziju...

Poslednja izmena:
Pa nisam bas siguran da su oni naplatili od njega proviziju, mozda i jesu nesto ali nisu sve sigurno. Jer ako on postavi neku aukciju na 7 ili 10 dana on tada kada je postavi moze da bude u plusu 5 dinara i narednih 7 ili 10 dana dok se ne zavrsi prva aukcija kojom ce da udje u minus moze da postavi jos 100 aukcija.

Pa nisam bas siguran da su oni naplatili od njega proviziju, mozda i jesu nesto ali nisu sve sigurno. Jer ako on postavi neku aukciju na 7 ili 10 dana on tada kada je postavi moze da bude u plusu 5 dinara i narednih 7 ili 10 dana dok se ne zavrsi prva aukcija kojom ce da udje u minus moze da postavi jos 100 aukcija.

E bas to.Daj boze da se se bar oni naplatili sto cisto sumnjam,verovatno jesu neki deo ali sigurno ne sve tj.zadnje licitacije koje su izasle kod kafane.

Zdravo,

izvini što kasnimo sa odgovorom.

Protiv člana kafanamarkovic podneta
je krivična prijava.

Verujemo da će te zvanični organi ubrzo kontaktirati
kako bi se nastala situacija što pre rešila.

Ako imaš dodatnih pitanja,
stojimo ti na raspolaganju.

Pozdrav,
Miloš G.
Limundo tim
---
Prati nas i na stranicama:
Facebook
Twitter
Blog

E bas to.Daj boze da se se bar oni naplatili sto cisto sumnjam,verovatno jesu neki deo ali sigurno ne sve tj.zadnje licitacije koje su izasle kod kafane.

Sve njegove aukcije su isle samo po 1 dan tako da ta prica ne pije vodu, sve su oni naplatili. Billo je 3-4 aukcije koju su stavljene 10 dana a one se nikad nisu ni zavrsile.

Mene zanima da li Limundop provera verodostojnost licne karte koju im saljes tj. da li uopste postoji ta mogucnost da je provere?

Ovo sa ukidanjem LK je fora da još dalje pobegnu od odgovornosti.

Lasica, hoću, malo kasnije večeras.

Sada im nece trebati ni licna karta, mozda samo gsm kartica od 200 dinaraili manje :D

lepo osmisljeno :) lim. pwn all!! :D

Puno kontradiktornosti ima... U pravilniku kao ne odgovaraju za ovakve slucajeve,a pri registraciji pise ovo:

rtomlz.jpg

U normalijim drzavama se to zove obmana...

I jos po 100€ pride svima za dusevni bol haha.
A Amazon je mala kompanija iz gane... Svasta..

Limundo da vrati pare ljudima koji su dobrovoljno uplacivali liku pare na racun?? Hau jes nou.

A Лимундо био посредник... Лепо је то,док се корисници гањају по судовима,Лимундо уредно узима проценат... И наравно купује се од "провереног" члана.
Мени су рекли да не виде неправилности на профилу човека који ме је вређао само јер сам му (оправдано) дао неутралну оцену.
Да нисам направио screenshot његовог профила,још би испало да се мени привиђа.

Poslednja izmena:
od sada se opet salje pismo na adresu iz profila koju registrujete u kojoj se nalazi verifikacioni kod za aktivaciju

Evo. Ja malo uradio domaci kao sto sam i reko

Milos Markovic, Loznica Jelav, JMBG 0706961773636
- odjavljen sa te adrese prosle godine i nikad nije prijavljen na novu (to moze samo u nasoj drzavi :( )
- ima staru licnu kartu (do aprila ce morati da se prijavi za novu licnu, pa mozemo saznati gde je prijavljen)
- nema ni auto ni oruzje u posedu
- nema saobracajnih prekrsaja
- nema krivicnih dela
- nema prekrsaje
- nije upisan u knjigu umrlih...znaci ziv je :)

Da li nas je prevario covek koji je po MUP-u cist ko suza ili je to uradio neko u njegovo ime? Ko god nas je prevario....Milos Markovic je morao novac iz banke da podigne..niko drugi sem njega

Pozdrav ljudi

Mozda ce od tih para da odradi plasticnu operaciju i uzme novi identitet :D

Ne znam zasto, ali nasa online kupovina mi nikad nije ulivala poverenje, sad tek kad sam cuo za ovo, tek sad necu kupovati.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

....Milos Markovic je morao novac iz banke da podigne..niko drugi sem njega

Pozdrav ljudi

Ili ako je za račun vezana debitna kartica, mogao je novac da podigne bilo ko sa karticom i pin kodom na bilo kom bankomatu.

Što je verovatno, ako je pametan, i uradio.
Ipak, tu je JMBG, koji je samo njegov i na konto koga može da mu se uđe u trag čim izvadi novu ličnu kartu (ako je izvadi).
Moj predlog je da se sedne na grbaču Limundu i dok ne preduzmu konkretne korake (ali stvarno, ne na papiru) da ih smarate, ali ne pojedinačno, već da se udružite i zajedno nastupate kao oštećena strana. Plus štampa, što bezobraznija, tim bolje. Nemojte im dozvoliti da se iz ovog izvuku tako lako, oni su isto tako odgovorni, samim tim što su dozvolili da se ovo desi preko njihovog sajta, tako da moraju da preuzmu deo odgovornosti za prevaru, tako je svuda u svetu, ne vidim razlog da ne bude i kod nas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno