Zdravo,
hvala na dostavljenoj kopiji uplatnice.
Kontaktiraćemo oko daljih koraka
nakon što dobijemo odgovor od nadležnih organa.
Pozdrav,
Miloš G.
Limundo tim
Sad samo mozemo da cekamo...
Ja se samo ne bih slozio sa citiranim, ostalo navedeno skroz podrzavam.Ipak, KP apsolutno ne mogu da preporučim, pošto mu je stepen kontrole i zaštite još gori od Limunda, već je sve na kupcu i slobodnoj proceni.
Eto vam otprilike smernica, da se ovako nešto više ne dešava.
Ja se samo ne bih slozio sa citiranim, ostalo navedeno skroz podrzavam.
Po meni je KP bolji od limunda jer, najbitnije - nije zabranjen licni kontakt kupca i prodavca, zatim nema duplih naloga, mislim da nema ni brisanja negativnih.
Sve u svemu mislim da je KP posteniji jer ti ne pruza nikakvu laznu sigurnost, a limundo se u startu bavi prevarom jer kao nudi neku sigurnost, a u stvari cim im procitas uslove koriscenja, shvatis da od zastite nema nista, a u praksi je cak i gore. Bitno da su oni pokriveni ko beli medvedi.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/PresMagazin/story/196298/Oni+će+da+uspeju+ove+godine.html
Tekst od interesa je na kraju.
Mogao bi usput i da objasni zasto se tim lopuzama brisu negativne ocene. Mislim, znam vec odgovor, al bilo bi lepo da neko od njih kaze da je zato sto ako ima mnogo negativnih ocena, ima i mnogo manje prodaja, a samim tim i manje para na njihovim racunima. Nema veze sto cemo svi mi da budemo prevareni, bitno je da oni sto vise zarade na tim prevarama.
nisam bre imam 0 stepen (aktivan) i nikada nisam bio kaznjen nizasta od njih...ujutru su mi javili da sam osvojio knjigu za versnost i popodne me suspendovali...telefonom nece da pricaju ako nisi clan aktivni...
Kupi halo karticu pa ih smaraj dok ti ne objasne o cemu je rec...nemam fiksni zivkam sa mobilnog i cekam li cekam *** mobilni vuce![]()
Isto sam pomislio...Evo bas otvaram ovaj link http://www.limundo.com/Clan/gaga.tandrla i vidim tvoje upozorenje za onog prevaranta pa se nesto razmisljam - mozda su te i zato suspendovali, sto se manje prica o tome to bolje po njih da ne bi doslo do medija...? Neko moje nagadjanje na tu temu.... Dno dna strategija![]()
Cek kako nece da pricaju? Vide tvoj broj pa nece da se jave? Ne kapiram, deder pojasni.
Moguce je. Ja ih nikad nisam dobio sa manje od pola sata zvanja i to u kontinuitetu, cim se prekine, odmah pozovem. Besplatan je broj po tebe, sta te briga, oni placaju poziv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari