Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, ali to je tvoj problem, niko te ne obavezuje da zoves sa mobilnog.
Sad imas informacju da ne zoves onaj 011 broj jer je potpuno isto cekanje kao na 0800. Zovi iz Poste jer sa Halo kartrice ne mogu da se zovu 0800 brojevi.

Izvini, ali to je tvoj problem, niko te ne obavezuje da zoves sa mobilnog.
Sad imas informacju da ne zoves onaj 011 broj jer je potpuno isto cekanje kao na 0800. Zovi iz Poste jer sa Halo kartrice ne mogu da se zovu 0800 brojevi.

Izvini, ali kad budes dosao na forum sa nekim problemom tipa "nece da mi se digne sistem" ili slicno, svako ti sad moze reci
Izvini, ali to je tvoj problem

Ne mesaj babe i zabe. Ovaj forum nije duzan da resava probleme sa Limundom, pa opet ljudi imaju pravo da kazu sta imaju. Ovo je IT forum, a upravo sam podelio informaciju da je isto zvao Limundo na 011 ili na 0800, isto se ceka. To sto je nekoga ta informacija kostala 850 din nije moj problem. Ja zovem Limundo uvek sa fiksnog na 0800 i razgovor me kosta 0 din.

Ne mesaj babe i zabe. Ovaj forum nije duzan da resava probleme sa Limundom, pa opet ljudi imaju pravo da kazu sta imaju. Ovo je IT forum, a upravo sam podelio informaciju da je isto zvao Limundo na 011 ili na 0800, isto se ceka. To sto je nekoga ta informacija kostala 850 din nije moj problem. Ja zovem Limundo uvek sa fiksnog na 0800 i razgovor me kosta 0 din.

ali ovo je limundo tema u kojoj se resavaju bas ti problemi sa limundom (pogledaj naslov) a drugo ako tvoj problem nije nisi imao ni razloga da se mesas i komentarises

sta se desava jel ste poslali svi kopije uplatnica limundu ???
ako jeste da ih pitamo sta se desava jel je prijavljeno... itd itd

pa nemoguce da toliko dugo ne mogu da ih dobijem ocigledno nece se jave

Iz cega zakljucujemo da je netacno da "nece da pricaju sa neaktivnim clanovima". Nemoj da siris dezinformacije..

Sigurno nisu stavili tvoj broj na ignore...

Poslednja izmena:
I ja sam poslao uplatnice i brojeve adresnica jer su meni stigle 2 posiljke od kafanamarkovic za jednu licitaciju (prva posiljka je bila sa neispravnim HDD). Za sada nema nista novo.

ali ovo je limundo tema u kojoj se resavaju bas ti problemi sa limundom (pogledaj naslov) a drugo ako tvoj problem nije nisi imao ni razloga da se mesas i komentarises

Pa ja ti upravo i resavam TVOJ problem. Lepo sam ti rekao da se svuda ceka bez obzira kako zvao, i da nije tacno da nece TEBI da se jave, svakom je tesko da ih dobije. Umesto da kazes "hvala" na podeljenoj informaciji ti nastavljas da me napadas??

11.01.2012.
Limundo svakodnevno vodi računa o sigurnosti svojih članova,
zato u tom procesu nije sam - saradnja sa državnim institucijama
poput Policije, sudstva i Poverenika za informacije od javnog značaja
nam je veoma važna.

Brz rast obima poslovanja pred nas stavlja konstantno preispitivanje
procesa uz pomoć kojih vršimo proveru sigurnosti.
Sa rastom broja članova, postojeće bezbednosne procedure
postaju manje efikasne nego što bismo mi to želeli,
a sistem registracije sa sobom nosi previše rizika.
Zato smo u saradnji sa Poverenikom za informacije
odlučili da promenimo čitav proces registracije.

Sistem registracije će biti unapređen savremenim metodama provere podataka
(data mining i machine learning ), a za korisnike pojednostavljen
jer više neće zahtevati slanje lične karte. Zbog jednakog i transparentnog
odnosa sa svih 185 000 Limundovaca, postojeće lične karte biće izbrisane iz baze.

U narednom periodu očekuje nas niz promena, o čemu ćete biti obavešteni na vreme.

pocinju kao da rade nesto na sigurnosti, samo me zanima kad ce da nam se jave....... da li su prijavili, jel su svi poslali itd itd bar neke informacije

Poslednja izmena:
Sistem registracije će biti unapređen savremenim metodama provere podataka
(data mining i machine learning )a za korisnike pojednostavljen
jer više neće zahtevati slanje lične karte. Zbog jednakog i transparentnog
odnosa sa svih 185 000 Limundovaca, postojeće lične karte biće izbrisane iz baze

Moze li neko da mi pojasni ovo,kako ce onda oni znati da sam ja taj i taj a ne neko drugi ako ne posaljem licnu kartu???

Ma bas ih briga tek sad nemaju nikakvu odgovornost.
Do sada je mozda neko i mogao da ih proziva za te "proverene" clanove, sad nece moci ni to.

I meni je to prvo palo na pamet .... ni na ebay mi niko nije tražio sken karte ili pasoša ...

Zanima me jedno, pošto sam sad 120% siguran da neću koristiti limundo, kakav je Kupujem - Prodajem po pitanju časnih nam prodavaca?

Moje iskustvo - kupio sam od izvesnog Gorana Jevtića iz Valjeva stalak za klavijature. Prva opcija je bila da ga sačekam na aerodromu, druga da mi pošalje kurirskom službom. Pošto do tada nisam imao loša iskustva rekoh biće sve ok... ali stalak koji mi je stigao je bio jako nestabilan i ja ga odmah po prijemu robe nazvao i rekoh mu da mi se ovo ne dopada i da hoću o mom trošku da povratim novac nazad na šta je on meni rekao da ne dolazi u obzir i da je stalak u fabričkom stanju i da sam trebao bolje da se raspitam o specifikacijama.

Epilog priče: stalak je pukao u podnožju 2-3 nedelje kasnije i na svu sreću nisam želeo da ga koristim uživo, šteta nije postojala. Štaviše, ljudi iz PROELa su mi poslali rezervni i to poboljšani deo o njihovom trošku iz Italije pa sve ima čak i svoj hepi-end ali opet, čisto da znate kakvi mizerni ljudi vrebaju...

Ima i na KP duplih naloga i brisanja negativnih ocena veruj mi doziveo sam takvu neprijatnost na KP zato sam i otvorio ovu temu.Mada ne mogu da se pozalim cim sam kontaktirao KP o cemu se radi odmah su (tom liku sto trazi unapred avans pa posle nikom nista)mu blokirali nalog i IP adresu i to dva njegova naloga ali i obrisali su mu jednu negativnu pre nego sto sam ja im zapretio da cu da i njih tuzim.

Reče poštenjačina koji i ne krije da ima duple naloge na Limundu... Verovatno ih koristi u neke plemenite svrhe.

Reče poštenjačina koji i ne krije da ima duple naloge na Limundu... Verovatno ih koristi u neke plemenite svrhe.

Ja imam jedan svoj nalog na limundu ali znam sifru i lozinku od jos dva naloga(burazerovog naloga i naloga od druga)itakodje oni znaju i od mog naloga sifru i lozinku i sto bi to krio po ocenama se vidi dali sam nekoga ispalio ili nesto slicno,a i gde pise da ne smem da koristim burazerov ili nalog od druga?
E sada sto ti nemas tu mogucnost ili imas a krijes to ti ja nisam kriv,ja tebe ne spominjem u mojim postovima i ne znam sto si se uvhatio za mene pa citiras moje postove?:smash::smash::smash:

Ja ne trazim pare unapred za razliku od kafanamarkovica :type:

Slabo ja imam aukcija uglavnom kupujem na limundu od 49 pozitivnih 10 su za prodate stvari a ostalo sam sve kupovao.A i sta da dizem cenu kada su to sve stvari slabe vrednosti sto sam prodavao najskuplja stvar 1500 din (cooler master hyper 212 plus) i to je jedino sto sam prodao preko 1000din.

jel neko bio dokon pa je mozda sabrao koliko je novca kafana imala pazara? :D

posto je bilo dosadno vece sabrao na brzaka po negativnim ocenama lik je oladio limundovce za 295 517,00 dinara po danasnjem kursu u eurima 2844,24eur-a :shock::shock::lupko::shock::lupko::shock::lupko::shock::lupko:

Limundo ima 185.000 clanova (pise na glavnoj stranici) mislite stvarno da mogu da provere svakog ko ima dupli nalog?

Naravno da mogu jel veliki deo tih naloga se i ne koristi ( odnosno ne prodaje sa sa njih ) ...
Ko sto ni bench oglase ne koriste 26 000 ljudi kolo ih ima ovde

Limundo ima 185.000 clanova (pise na glavnoj stranici) mislite stvarno da mogu da provere svakog ko ima dupli nalog?

A kada im vise korisnika ukaze na nekoga ko ima nekoliko naloga, mozda ne na svoje ime ali na ime svojih rodjaka, poznanika, da li bi onda trbalo da reaguju?

pitao sam limundo sta se desava sa slucajem kafanamarkovic,i sad cekam neki odgovor

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno